reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Dzien dobry Kuleczki

Wczoraj tylko was podczytywałam bo sie tak źle czułam za myslalam ze mnie nogami do przodu wywioza.

Bolal mnie strasznie brzuch i az promieniowało na krzyz.
Spakowałam sie juz do szpitala całkowicie. Lacznie z przygotowaniem drugiej torby dla Małej na wyjscie.
Dzisiaj jeszcze musze pieluszki i chusteczki w osobna reklamówe wpakowac.

Noc za mna okropna. Polozyłam sie juz z bólem ale jakos udało mi sie usnac. M pojechal na 2 do pracy, a ja sie obudziłam i juz nie mogłam spac brzuch twardy jak kamien i ból. Mała sie jeszcze kopie wiec chyba jeszcze to nie to.
Usnełam przed 6 chyba z wyczerpania.

Gratulacje dla rozpakowanych mamus i tych, ktore juz wiedza kiedy ;)
Zazdrosc moja jest ogromna :-p

reklama
Tak Ci zazdroszcze ze juz niedługo bedziesz miała swojego bąbelka przy sobie ....Teraz to odpoczywaj jak najwiecej korzystaj z ostatnich dni w dwupaku...Powodzenia zycze oby ten porod odbył sie szybko sprawnie i mozliwie jak najmniej boleśnie !!!:blink:

No i nastepna bedzie miała swojego brzdąca w tym tygodniu juz po drugiej stronie brzuszka a ja kiedy???? Edytko trzymam kciuki obys szybko doszła do siebie po cc!!!

U mnie po nocce dosc dobrze w nocy cos mnie pipka bolała nie umialam sie ulozyc w wyrku. Ale skurcze znikły brzucho miekkie a ja juz chce urodzic... Ja jeszcze nawet spakowana do szpitala nie jestem ... wszystko mam naszykowane w szafce moze dzis to spakuje. A jak tam u Was samopoczucie brzuchatki???
A mi dzisiaj sie snilo ze sie budze i brzuszka nie mam,znikł:szok:.Jak sie obudzilam to az sprawdzalam czy mam:-D.Ale mała na dzien dobry dała takiego kopa w żebro że odrazu poczulam ze jest tam w środku:tak:.
Tak nie moge doczekac sie porodu ze u mnie to wszystko juz dawno spakowane,tylko łózeczko rozlożyc ale to juz jak wroce z malutką do domku bo boję sie zapeszyć.U mnie szybko sie rozklada wiec nie bede miala z tym problemu.A jak je kupilam i wcześniej rozlozylam to jakos plakac mi sie ciagle chcialo ze stoi puste.Nawet miśka tam polozylam zeby cos bylo w srodku ale nie pomagalo i mialam złe mysli wiec szybko je zapakowalam spowrotem i tak czeka sobie w schowku:tak:.Nie moge patrzec na puste łóżeczka dziecięce.
Miłego poranku wszystkim brzuchatkom mamusiom życze.

Witajcie Dziewczynki!
U nas niestety noc ciężka za nami... Od 5:20 nie śpię, a położyłam się po 2:( Masakra...
Kiedy ta moja Dzidzia się ujawi...
Kalemeon - nawiąże do innego wątku: Małż przeczytał i.... poszedł spać...

No i nastepna bedzie miała swojego brzdąca w tym tygodniu juz po drugiej stronie brzuszka a ja kiedy???? Edytko trzymam kciuki obys szybko doszła do siebie po cc!!!

dzieki za trzymanie kciukow,przydadza sie,nie moge uwierzyc ze to juz jutro:-D

Widze ze wybralas imie dla synka,moj najmlodszy ma tak na imie i jest przeslodkim dzieciaczkiem:-)

Widze ze wybralas imie dla synka,moj najmlodszy ma tak na imie i jest przeslodkim dzieciaczkiem:-)
Ja zawsze chciałam miec Kubusia albo Sebusia a juz niedługo bede miała ich obu :tak::-)

Kochane ja juz wyprałam wozek ktory pojdzie jutro do siostry ( spacerowka po Sebusiu dla Kuby mam juz nowy ) zrobiłam porzadek z zabawkami i niewiem czym mam sie teraz zajac....:confused: chyba po raz setny zrobie porzadek w szafach bo tak mnie nosi ze nie umie spokojnie na du*** usiedziec :-D:-D:-D

Dzień dobry Laseczki :-)

Ja jak zwykle prosto z wyra do Was przyleciałam - zobaczyć co się tu dzieje ;-)
Myślałam, że któraś już będzie rozpakowana, a tu nic :-(

Ale przynajmniej w tym tygodniu część z Nas już będzie mieć Dzieciorka przy sobie - troszkę Wam tego zazdroszczę, ale i ja się doczekam na swoją kolej :-D

No a teraz to ja lecę na śniadanko :-D

Witajcie Dziewczynki!
Kalemeon - nawiąże do innego wątku: Małż przeczytał i.... poszedł spać...

No to Ci Małż ;-):-p

Dzień dobry kochane lodóweczki
meldujemy się nadal w dwupaku... widzę że przez noc nikt się nie rozpakował.... a szkoda, zawsze miło z rana przeczytac że któraś z nas została szczęśliwą mamusią.
Zaplanowanym rozpakowaczkom zazdroszczę...... mój pewnie zechce wyjśc po terminie.... heheh ale na taki mróz się pchac... to mu się nie dziwie:-)
no nic... miłego dzionka kochane kuleczki , ja lecę na śniadanko jakieś

=edyta01

No to fajnie ze ty tez bedziesz miala babelka ,juz jutro fajnie trzymam kciuki :-D

A ja myslalam ze nie usne wczoraj , wieczor pelen wrazen po nowinie, troszke sie pokrecilam i usnelam, ale obudzilam sie o 5.45 ,,,,:baffled: glodna jak wilk hehe , z tego wszystkiego nie zjadlam wczoraj kolacji tylko owocki. Przeczekalam troche i wstalam razem z mezem i zjadlam swoje pierwsze sniadanko:-D pozegnalam meza i poszlam w kimono:nerd: A teraz wlasnie jem platki z mlekiem :-D
Trzymajcie sie brzuchatki i milego dzionka

Witam srodowo:-)
Trzymam kciuki za mamusie, ktore sie w tym tygodniu rozpakuja i juz o tym wiedza;-)fajne to z jednej strony jest.
Ja dzisiaj jakos tam przespalam nocke:baffled:i jak wstalam zrobilam termin z polozna wkoncu i mam na 12 lutego:szok: ciekawe czy zdaze:-D bo termin porodu na 20 i roznie to bywa:-p:-)
Zmykam cos przekasic a Wam zycze milego dzionka;-)

reklama
Ja zawsze chciałam miec Kubusia albo Sebusia a juz niedługo bede miała ich obu :tak::-)

Kochane ja juz wyprałam wozek ktory pojdzie jutro do siostry ( spacerowka po Sebusiu dla Kuby mam juz nowy ) zrobiłam porzadek z zabawkami i niewiem czym mam sie teraz zajac....:confused: chyba po raz setny zrobie porzadek w szafach bo tak mnie nosi ze nie umie spokojnie na du*** usiedziec :-D:-D:-D
U mnie tez ujawnil sie dzisiaj syndrom "wicia gniazdka":-).Tak sie rozpedzilam od rana z tym sprzataniem ze nawet rybkom akwarium wyczyscilam i wode zmienilam:-Di nawet policzylam ze mam ich 147:szok:.

Do góry