reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

PATITKO gratulacje dla mamusi :tak:

Wiec tak dziewczyny jestem w domku, cisnienie oczywiscie 155/95 czyli lekarz stwierdzil ze jak przy tabletkach to za wysoko:szok: no i w piatek zglaszam sie na porodowke o 5.45 rano na wywolywanie :-D:-D jestem juz w pelni gotowa czyli wszystko ok z dzidzia i ze mna :-) Maja podac mi jakies zele, pozniej przepijac wody i niech sie dzieje wola boska :-D juppiiiiii chyba ze mnie wczesniej zlapie i nie dotrzymam do piatku :baffled:
Ciekawa jestem czy wywolywany porod boli bardziej niz taki normalny:baffled:
ale niewazne wiem ze jeszcze pare dni i bede miala juz swojego babelka :-D

Niestety wywolywany porod boli bardziej:-(
Ja bede miala cc w czwartek i juz sie zaczynam denerwowac,ale jestem szczesliwa ze zobacze synka:-)

reklama

Wiec tak dziewczyny jestem w domku, cisnienie oczywiscie 155/95 czyli lekarz stwierdzil ze jak przy tabletkach to za wysoko:szok: no i w piatek zglaszam sie na porodowke o 5.45 rano na wywolywanie :-D:-D jestem juz w pelni gotowa czyli wszystko ok z dzidzia i ze mna :-) Maja podac mi jakies zele, pozniej przepijac wody i niech sie dzieje wola boska :-D juppiiiiii chyba ze mnie wczesniej zlapie i nie dotrzymam do piatku :baffled:
Straszne Cisnienie moje nie przekracza 100/60 az się moja gin zastanawiała dlaczego tak niskie...

Dziewczyny ja tez sie bardzo ciesze, ze wiem na czym stoje :-D bo strasznie panikowalam z tym cisnieniem dopiero jak mi dali tabletki to sie uspokoilam. No trudno wlasnie tak sie domyslam ze wywolywany bardziej boli, no ale inne przezyly to ja tez :baffled: A po dzisiejszym dowciapnym badaniu chyba mi cos tam normalnie naruszyl bo mnie boli teraz jak cholera, caly brzuch mnie boli i ciagnie w dol :no: a moze rozpakuje sie perzed piatkiem :-D

ja dziś od rana taki ból krzyża że czasem wstać z kanapy nie mogę i brzusio twardniej i strasznie ciągnie w dół.Jak myślicie?

Kinia fajnie, że już niedługo będziesz miała swojego bąbelka :-)

Kasia no chyba po mału coś się szykuje ;-)
Bądź gotowa, bo może to już...

A ja lecę spać już Dziewczynki :-)
Dobranoc, kolorowych snów :-)

Ciekawe czy któraś się w nocy rozpakuje ;-)

Widzę, że wszystkie jeszcze śpią....
A ja witam się wyspana :-)
Po atrakcjach ostatnich nocy dzisiaj cisza - mąż mówi, że cisza przed burzą :-D
Normalnie poza wyjściem do kibelka przespałam całą noc:tak: Bez skurczy, bez bólów krzyża i tym podobnych rewelacji - ciekawe, czy to dobrze, czy źle...

reklama

Tak Ci zazdroszcze ze juz niedługo bedziesz miała swojego bąbelka przy sobie ....Teraz to odpoczywaj jak najwiecej korzystaj z ostatnich dni w dwupaku...Powodzenia zycze oby ten porod odbył sie szybko sprawnie i mozliwie jak najmniej boleśnie !!!:blink:
Niestety wywolywany porod boli bardziej:-(
Ja bede miala cc w czwartek i juz sie zaczynam denerwowac,ale jestem szczesliwa ze zobacze synka:-)
No i nastepna bedzie miała swojego brzdąca w tym tygodniu juz po drugiej stronie brzuszka a ja kiedy???? Edytko trzymam kciuki obys szybko doszła do siebie po cc!!!

U mnie po nocce dosc dobrze w nocy cos mnie pipka bolała nie umialam sie ulozyc w wyrku. Ale skurcze znikły brzucho miekkie a ja juz chce urodzic... Ja jeszcze nawet spakowana do szpitala nie jestem ... wszystko mam naszykowane w szafce moze dzis to spakuje. A jak tam u Was samopoczucie brzuchatki???

Do góry