reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

U mnie tez ujawnil sie dzisiaj syndrom "wicia gniazdka":-).Tak sie rozpedzilam od rana z tym sprzataniem ze nawet rybkom akwarium wyczyscilam i wode zmienilam:-Di nawet policzylam ze mam ich 147:szok:.

kurcze dziewczyny szalejecie.. mi to od jakiegoś czasu kompletnie nic się nie chce i najchętniej bym tylko spała...a że spac nie mogę.. to nie wiem.. lewitowałabym heheheh

reklama
A ja od dzisiaj mam w planach ukladanie wszystkiego w pokojach, lozeczko przenosimy do naszej sypialni, kolyska bedzie na dole w salonie , krzeselko do karmienia na gore do sypialni :-D choc przyznam ze fajnie mi sie w nim siedzi i oglada tv;-) jak juz wiem ze sie rozpakuje w piatek to bede miala juz gotowe. Zastanawiam sie czy zakladac juz posciel babelkowi czy poczekac do poniedzilaku jak wroce.

Ja już od jakiś 2 tygodni mam dla Małej wszystko przygotowane - i łóżeczko, i komódkę i pościel ubraną (ale przykrytą, żeby się nie zakurzyła ;-) ).
Teraz tylko czekam... :-D

Dziewczynki nie chcecie bizuterii??
Wiem, ze nie ten wątek, ale okazało sie ze musze zwolnic szafke bo mi sie rzeczy dla małej nie zmieszczą :/
A mam spore zapasy gotowej juz bizuterii.
Dla dziewczyn z bb 20% znizki od cen na nk.
Po prostu pilnie potrzebuje jak najwiecej wyprzedac ;)

Ja juz troche przyhamowałam z tymi szaleńczymi porzadkami:blink: Brzucho boli twarde jak kamien ale nic dziwnego ze tak jest...;-) Zupka juz stoi na gazie zaraz sie wezme za drugie danie i troche sie położe bo dzis naprawde zaszalałam:zawstydzona/y:

Trochę pobieżnie ale już nadrobiłam to czytanie.

Agapa to trzymam kciuki, zeby wszystko Ok bylo:tak:

Agapa powodzenia :-)
I nie martw się, na peewno będzie wszystko dobrze :-)

Agapa trzymam kciuki na pewno bedzie wszystko dobrze... Z niecierpliwością czekamy na relacje
...

agapa trzymam kciuki za wizyte
Dziewczyny wielkie dzięki za kciuki. Przydały się bo z córcią wszystko ok. i jak się teraz okazało to lekarz tylko podejrzewał tą martwicę, a pow. mi wtedy że to martwica. Idiota on nie poinformował mnie dobrze a ja od zmysłów odchodziłam. No, ale jest ok i to najważniejsze. Córeńka się cieszy że może w końcu ćwiczyć na w-f-ie. Ja tak się denerwowałam, że do gabinetu wysłałam męża a sama na poczekalni pazury obgryzałam. No ale kamień z serca.

Lecę teraz coś zjeść a potem może jeszcze wpadnę.
Trzymam kciuki za wizyty i za wszyskie które w tym tygodniu mają zamiar się rozpakować.
Zaraz jeszcze wrzucę kilka prac na wątku hobby.

witam sie i ja ciągle zapakowana;-),małemy chyba sięnaprawde nie spieszy:tak:
ja właśnie dzisiaj przygotowałam resztę rzeczy dla bąble, ubrałam pościel, naszykowałam rzeczy do szpitala i czekam.

agapa to dobrze że z córcia wszystko w porządku, współczuję tylu nerwów.

kinia220vjak fajnie że już wiesz że bedziesz się rozpakowywać:tak::tak:3mam kciuki żeby wszystko było ok.

ja też sprzątam wszstko co popadnie:tak::tak:

miłego dnia i trzymam kciuki ża wizyty i porody:tak::tak::tak:

Agapa ciesze sie , ze wszystko z corcia Ok:-) A lekarz naprawde Cie wprowadzil w maliny a do tego jeszcze w ciazy jestes to podwojny stres mialas:baffled:ale najwazniejsze, ze wszystko dobrze:tak:
Ja juz tez mam wszystko gotowe ale posciel do kolyski ubiore jak juz dzidzia w domku bedzie:tak:Szafeczka gotowa tylko jeszcze pieluszek musze dokupic bo jak czytalam na innym watku to mam za malo a nie chce pozniej w panice gnac do sklepu:szok::-D

Dzisiaj pomidorowke zrobilam z ryzem a na drugie zoladki drobiowe (uwielbiamy) z cebulka i buraczki z chrzanem, mniam;-):-)
I juz siade na tylku bo mi nogi puchna ostatnio:confused:

reklama
Witajcie Śnieżynki:-) ja dopiero teraz,bo rano wcale mi się stronki nie otwierały. Tej nocy nie spałam kilka godzin,najpierw z powodu bolesnych skurczy,a potem to już spanie mi się rozbiło. Zastanawiam się,czy moja szyjka macicy się już nie otwiera,skoro mam takie bolesne skurcze. Jutro mam wizytę to się wszystkiego dowiem

Do góry