reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witajcie Lutóweczki :biggrin2:
dopiero mam chwilkę dla siebie bo od rana cały czas coś,,, no ale kilka słów o wczorajszej wizycie, ginek powiedział,że nie jest gorzej niż 2 tygodnie temu więc puszcza mnie dalej do domu, a ja cała happy jestem, bo z mężusiem mamy małą rocznicę wspominkę zaręczyn dzisiaj więc jest super :-D no ale mam się dalej oszczędzać, czyli głównie leżeć niemniej już prawie styczeń,,, więc jest git :tak:
no i z tej okazji:
życzę
Wszystkiego Najlepszego na Nowy 2010 rok!!! a dziś przyjemnego spędzenia Sylwestra :-D:tak::biggrin2::-D:tak::biggrin2::-D:tak::biggrin2:

reklama
Wpadłam tylko ,by złożyć Wam wszystkim kochane obecne i przyszłe mamusie życzenia :udanego,pięknego wieczoru Sylwestrowego:-D,nadziś jest taki szczególny dzień-ostatni dzień Starego Roku,kiedy możemy spojrzeć wstecz,przypomnieć sobie,co nam ten rok przyniósł,bywało radośnie ale tez smutno-dla jednych był to dobry rok,dla innych moze niezbyt,ktoś coś osiągnął,ktoś coś stracił-jak to w życiu,ale dziś mozemy sobie powiedzieć,że doczekałyśmy tego dnia i w Nowy Rok wchodzimy pełne nadziei i "przy nadziei":tak:i czego można nam życzyć w Nowym Roku-oczywiście przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania,zdrowia i obyśmy potrafiły czerpać z macierzyństwa wszystko to,co najpiękniejsze i najcenniejsze :tak:i byśmy nie były w tym same,a kiedy przyjdą smuteczki i trudne dni,to pamiętajmy,że "po nocy przychodzi dzien,a po burzy spokój":tak::-D:-)
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!:-D:-):tak:

Na Nowy Rok zycze Wam pomyslnosci, potegi milosci, sily mlodosci, samych spokojnych, pogodnych chwil i mnostwa cudownych i wznioslych dni.

Zbliżający się Nowy Rok
niesie wszystkim nadzieję na uspokojenie, życzliwość i spełnienie marzeń.
W te piękne i jedyne w roku chwile,
chcę złożyć najlepsze życzenia pogodnych, zdrowych i radosnych dni,
bogatego Gwiazdora i szczęśliwego Nowego Roku!!!!!

Witajcie w Nowym Roku :-D

Miałam do Was jeszcze wczoraj zajrzeć, ale niestety przy nawale przygotowań Sylwestrowych nie dałam już rady. :-(
Dlatego dzisiaj chciałam Wam złożyć nieco spóźnione, ale jak najbardziej szczere życzenia: wszystkiego dobrego w Nowym Roku, spełnienia marzeń, dużo miłości, zadowolenia z życia, szybkiego i bezbolesnego porodu, cudownych i niezapomnianych chwil z Waszymi Maluszkami i tego wszystkiego o czym zapomniałam :-D

Witam Was w tym Nowym Roku:-D,pewnie odsypiacie noc Sylwestrową?:tak:
Ja "bawiłam" się przed telewizorem,wspólnie z mężem skacząc po kanałach:tak:,potem była krótka drzemka i tuz przed północą obudził mnie huk petard,więc lampka szampana ,kilka smsów i spowrotem do łóżeczka,przytulanko i słodki sen:-D-ostatni raz podobnie spędzałam Sylwestra 8 lat temu,gdy moja córeczka miała 4tygodnie,potem,następne lata zawsze się imprezowało:tak:,teraz znów trzeba poczekać przynajmniej do następnego Sylwestra:tak:.

Witam się w nowym roku!!!
życzę wam wszystkiego co najlepsze, dużo zdrówka dla was i waszych maleństw, dużo dużo szczęścia i pomyślności oraz spełnienia wszystkich marzeń!!!!!!

Witam Was Mamusie lutowe. Ja miałam termin na 4 lutego... wg. miesiączki jak obliczył gin i wpisał do karty ciąży. Po którymś z kolei USG okazało się że termin przesunął się na 15 stycznia (dzidziuś dużo waży - dlatego) dzisiaj już odliczam dni do porodu. Okazało się że Nasz synek urodzi się przez cc, ponieważ w 8 miesiącu przekręcił się główką do góry :-) Do 4 stycznia jeszcze czekamy aż się obróci ale są małe szanse bo maluszek już ma malutko miejsca. W poniedziałek idę do gin i jak się okaże, że nadal ma główkę u góry ok 10 stycznia mam cc. Boję się strasznie bo już przywykłam do myśli, że będę rodziła sn. Jakby nie było jest to jednak operacja - mamy nadzieje, że wszystko będzie ok, a co najważniejsze, żeby synek był zdrowy i silny!:tak: Więc z lutówki zrobiłam się styczniówką :-)
Pozdrawiam serdecznie :)

Witajcie kochane w Nowym Roku :-)
Miałam zajrzeć w czasie Świąt a na pewno przed końcem roku no i mi się nie bardzo udało... :-( Mam nadzieję że mi wybaczycie :-) Chciałam Wam wszystkim życzyć wszystkiego co najlepsze, dużo zdrówka i szczęścia, szybkich i bezbolesnych porodów i spełnienia wszystkich marzeń.
Wallpaper+Happy+New+Year+2010.jpg

Zonda wszystko będzie dobrze. No i już bardzo niedługo przytulisz swojego Synusia. Trzymam za Was kciuki.

Śnieżynki - niedługo wszystkie będziemy tulić nasze szkraby ! Do lutego już tak niewiele czasu zostało...

Buziaki Lodóweczki;-)

reklama
witam Was noworocznie dziewczynki i życzę, żeby wszystkie Wasze marzenia spełniły się właśnie w tym roku... zwłaszcza te dotyczące porodu i maluszków:tak:

Do góry