reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Witajcie Lutóweczki :biggrin2:
dopiero mam chwilkę dla siebie bo od rana cały czas coś,,, no ale kilka słów o wczorajszej wizycie, ginek powiedział,że nie jest gorzej niż 2 tygodnie temu więc puszcza mnie dalej do domu, a ja cała happy jestem, bo z mężusiem mamy małą rocznicę wspominkę zaręczyn dzisiaj więc jest super :-D no ale mam się dalej oszczędzać, czyli głównie leżeć niemniej już prawie styczeń,,, więc jest git :tak:
no i z tej okazji:
życzę
Wszystkiego Najlepszego na Nowy 2010 rok!!! a dziś przyjemnego spędzenia Sylwestra :-D:tak::biggrin2::-D:tak::biggrin2::-D:tak::biggrin2:

reklama
Wpadłam tylko ,by złożyć Wam wszystkim kochane obecne i przyszłe mamusie życzenia :udanego,pięknego wieczoru Sylwestrowego:-D,nadziś jest taki szczególny dzień-ostatni dzień Starego Roku,kiedy możemy spojrzeć wstecz,przypomnieć sobie,co nam ten rok przyniósł,bywało radośnie ale tez smutno-dla jednych był to dobry rok,dla innych moze niezbyt,ktoś coś osiągnął,ktoś coś stracił-jak to w życiu,ale dziś mozemy sobie powiedzieć,że doczekałyśmy tego dnia i w Nowy Rok wchodzimy pełne nadziei i "przy nadziei":tak:i czego można nam życzyć w Nowym Roku-oczywiście przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania,zdrowia i obyśmy potrafiły czerpać z macierzyństwa wszystko to,co najpiękniejsze i najcenniejsze :tak:i byśmy nie były w tym same,a kiedy przyjdą smuteczki i trudne dni,to pamiętajmy,że "po nocy przychodzi dzien,a po burzy spokój":tak::-D:-)
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!:-D:-):tak:

Na Nowy Rok zycze Wam pomyslnosci, potegi milosci, sily mlodosci, samych spokojnych, pogodnych chwil i mnostwa cudownych i wznioslych dni.

Zbliżający się Nowy Rok
niesie wszystkim nadzieję na uspokojenie, życzliwość i spełnienie marzeń.
W te piękne i jedyne w roku chwile,
chcę złożyć najlepsze życzenia pogodnych, zdrowych i radosnych dni,
bogatego Gwiazdora i szczęśliwego Nowego Roku!!!!!

Witajcie w Nowym Roku :-D

Miałam do Was jeszcze wczoraj zajrzeć, ale niestety przy nawale przygotowań Sylwestrowych nie dałam już rady. :-(
Dlatego dzisiaj chciałam Wam złożyć nieco spóźnione, ale jak najbardziej szczere życzenia: wszystkiego dobrego w Nowym Roku, spełnienia marzeń, dużo miłości, zadowolenia z życia, szybkiego i bezbolesnego porodu, cudownych i niezapomnianych chwil z Waszymi Maluszkami i tego wszystkiego o czym zapomniałam :-D

Witam Was w tym Nowym Roku:-D,pewnie odsypiacie noc Sylwestrową?:tak:
Ja "bawiłam" się przed telewizorem,wspólnie z mężem skacząc po kanałach:tak:,potem była krótka drzemka i tuz przed północą obudził mnie huk petard,więc lampka szampana ,kilka smsów i spowrotem do łóżeczka,przytulanko i słodki sen:-D-ostatni raz podobnie spędzałam Sylwestra 8 lat temu,gdy moja córeczka miała 4tygodnie,potem,następne lata zawsze się imprezowało:tak:,teraz znów trzeba poczekać przynajmniej do następnego Sylwestra:tak:.

Witam się w nowym roku!!!
życzę wam wszystkiego co najlepsze, dużo zdrówka dla was i waszych maleństw, dużo dużo szczęścia i pomyślności oraz spełnienia wszystkich marzeń!!!!!!

Witam Was Mamusie lutowe. Ja miałam termin na 4 lutego... wg. miesiączki jak obliczył gin i wpisał do karty ciąży. Po którymś z kolei USG okazało się że termin przesunął się na 15 stycznia (dzidziuś dużo waży - dlatego) dzisiaj już odliczam dni do porodu. Okazało się że Nasz synek urodzi się przez cc, ponieważ w 8 miesiącu przekręcił się główką do góry :-) Do 4 stycznia jeszcze czekamy aż się obróci ale są małe szanse bo maluszek już ma malutko miejsca. W poniedziałek idę do gin i jak się okaże, że nadal ma główkę u góry ok 10 stycznia mam cc. Boję się strasznie bo już przywykłam do myśli, że będę rodziła sn. Jakby nie było jest to jednak operacja - mamy nadzieje, że wszystko będzie ok, a co najważniejsze, żeby synek był zdrowy i silny!:tak: Więc z lutówki zrobiłam się styczniówką :-)
Pozdrawiam serdecznie :)

Witajcie kochane w Nowym Roku :-)
Miałam zajrzeć w czasie Świąt a na pewno przed końcem roku no i mi się nie bardzo udało... :-( Mam nadzieję że mi wybaczycie :-) Chciałam Wam wszystkim życzyć wszystkiego co najlepsze, dużo zdrówka i szczęścia, szybkich i bezbolesnych porodów i spełnienia wszystkich marzeń.
Wallpaper+Happy+New+Year+2010.jpg

Zonda wszystko będzie dobrze. No i już bardzo niedługo przytulisz swojego Synusia. Trzymam za Was kciuki.

Śnieżynki - niedługo wszystkie będziemy tulić nasze szkraby ! Do lutego już tak niewiele czasu zostało...

Buziaki Lodóweczki;-)

reklama
witam Was noworocznie dziewczynki i życzę, żeby wszystkie Wasze marzenia spełniły się właśnie w tym roku... zwłaszcza te dotyczące porodu i maluszków:tak:

Do góry