reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Ja byłam u dziadków męża, z moją mamą się pożegnać i zabrać parę rzeczy z jego domu.
Pakowałam się i ryczałam. Głupia...
W autobusie duszno...kurw*a jak mrozy są to nie grzeją jak ciepło na dworze to im się ciepła zachciało...totalny kataklizm w ogóle...

Dzień dobry Śnieżynki :-) jestem wkońcu, choć chyba nikt nie zauważył, że mnie nie było, jutro o 15 mam wizytę a później zostaję w szpitalu w CZMP w Łodzi i będę tam 3lub4 dni, tak powiedział mi ostatnio ginek, nie będę miała w tym czasie dostępu do neta więc odpoczniecie sobie ode mnie i moich postów :tak: jak wróce do domku to oczywiście dam znać co i jak, mam troszkę obaw, no ale to zawsze przed wizytą i mam nadzieję, że po badaniach wszystko będzie ok,,, Pozdrawiam i miłego wieczorku życzę :-) jutro rano postaram się jeszcze zajrzeć tutaj na chwilę papa

Witam kochane Lodóweczki.
Widzę że nie tylko mnie dopada niechciej pospolity i nic tylko bym spała i spała:-( Cały weekend spędziłam mimo wszystko pracowicie szukając (jak wam wcześniej pisałam) wymarzonego mieszkania. Niestety trochę przerosły mnie koszty. Za mieszkanie 55 metrów, do remontu, w budynku z lat 90, trzeba zapłacić pod Warszawą 350tyś:szok::wściekła/y: W Warszawie, jak się nie ma pół miliona to wogóle nie warto szukać:no::-( W końcu znaleźliśmy mieszkanko 65 metrów i do tego prawie 200metrów ogródka, jakbyście chciały zobaczyć to wklejam link

Nasze miasteczko - nowe mieszkania i domy Warszawa: Wizualizacje

Cześć Dziewczyny:-) Witam Was niedzielnie:-) dzisiaj od rana leżakujemy z mężusiem ale potem na nogi się zerwałam bo mama wpadnie z wizytą więc się szykujemy;-):-D Jutro mam wizytę z samego rana trzymajcie kciuki proszę:sorry: Miłego popołudnia Wam zyczę:-)

Będe trzymać kciuki na pewno:-)

Dzień dobry Śnieżynki :-) jestem wkońcu, choć chyba nikt nie zauważył, że mnie nie było, jutro o 15 mam wizytę a później zostaję w szpitalu w CZMP w Łodzi i będę tam 3lub4 dni, tak powiedział mi ostatnio ginek, nie będę miała w tym czasie dostępu do neta więc odpoczniecie sobie ode mnie i moich postów :tak: jak wróce do domku to oczywiście dam znać co i jak, mam troszkę obaw, no ale to zawsze przed wizytą i mam nadzieję, że po badaniach wszystko będzie ok,,, Pozdrawiam i miłego wieczorku życzę :-) jutro rano postaram się jeszcze zajrzeć tutaj na chwilę papa

Ja nie zauważyłam, że Cię nie ma bo mnie też nie było:-( Na pewno wszystko będzie dobrze z maluszkami i szybko do nas wrócisz uspokojona. Trzymam mocno kciuki i czekam na wiadomości.:tak:

trzymam kciuki za wizytę i wracaj do nas szybciutko:tak::-)
a ja wpadłam powiedzieć Wam słodkich snów:-)Dobranoc Śnieżynki:-)idę się przytulać do mężusia;-):-p

Hej, a ja od rana na dworze, spacery, jakieś łażenie po sklepach... I tak nic nie kupiłam:no: Ale za to obiadek wyszedł mi pyszny - chili con carne. Ostre! Do tego grzanki z serem. Mniamu mniam. właśnie zahaczyłam o lodówkę i zjadłam porcyjkę:-) Cichutko tu dzisiaj:-D Do jutra (a jutro znów idę na spotkanie z Panią Promotor - mam nadzieję, że dojdzie do skutku, ale znów się boję... Ale ten tydzień zleciał!!!)

Cześć Dziewczyny:-) Witam Was niedzielnie:-) dzisiaj od rana leżakujemy z mężusiem ale potem na nogi się zerwałam bo mama wpadnie z wizytą więc się szykujemy;-):-D Jutro mam wizytę z samego rana trzymajcie kciuki proszę:sorry: Miłego popołudnia Wam zyczę:-)

No no, fajnie tak poleżeć w łóżeczku z mężem i zrobić sobie dzień leniwca
;-)

A ja trzymam kciuki za Twoje Serduszka!

reklama
Hej, a ja od rana na dworze, spacery, jakieś łażenie po sklepach... I tak nic nie kupiłam:no: Ale za to obiadek wyszedł mi pyszny - chili con carne. Ostre! Do tego grzanki z serem. Mniamu mniam. właśnie zahaczyłam o lodówkę i zjadłam porcyjkę:-) Cichutko tu dzisiaj:-D Do jutra (a jutro znów idę na spotkanie z Panią Promotor - mam nadzieję, że dojdzie do skutku, ale znów się boję... Ale ten tydzień zleciał!!!)

Hmm.. też bym sobie zjadła chilli. Mniam, mniam ale mi smaka narobiłaś:-) Trzymam kciuki za spotkanie z panią promotor, nie bój się będzie dobrze, jak wszystkie Lutóweczki zacisną kciuki.:tak::-)

Do góry