mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
Ja chcę pizzę mniam mniamale tu cicho to ja uciekam robic pizze mniam a Wy sie trzymajcie tam cieplutko moje kochane !!! :*:*:*:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chcę pizzę mniam mniamale tu cicho to ja uciekam robic pizze mniam a Wy sie trzymajcie tam cieplutko moje kochane !!! :*:*:*:*
też bym nie pogardziła kawałeczkiemJa chcę pizzę mniam mniam
Cześć Dziewczyny:-) Witam Was niedzielnie:-) dzisiaj od rana leżakujemy z mężusiem ale potem na nogi się zerwałam bo mama wpadnie z wizytą więc się szykujemy;-) Jutro mam wizytę z samego rana trzymajcie kciuki proszę Miłego popołudnia Wam zyczę:-)
Dzień dobry Śnieżynki :-) jestem wkońcu, choć chyba nikt nie zauważył, że mnie nie było, jutro o 15 mam wizytę a później zostaję w szpitalu w CZMP w Łodzi i będę tam 3lub4 dni, tak powiedział mi ostatnio ginek, nie będę miała w tym czasie dostępu do neta więc odpoczniecie sobie ode mnie i moich postów jak wróce do domku to oczywiście dam znać co i jak, mam troszkę obaw, no ale to zawsze przed wizytą i mam nadzieję, że po badaniach wszystko będzie ok,,, Pozdrawiam i miłego wieczorku życzę :-) jutro rano postaram się jeszcze zajrzeć tutaj na chwilę papa
trzymam kciuki za wizytę i wracaj do nas szybciutko:-)Dzień dobry Śnieżynki :-) jestem wkońcu, choć chyba nikt nie zauważył, że mnie nie było, jutro o 15 mam wizytę a później zostaję w szpitalu w CZMP w Łodzi i będę tam 3lub4 dni, tak powiedział mi ostatnio ginek, nie będę miała w tym czasie dostępu do neta więc odpoczniecie sobie ode mnie i moich postów jak wróce do domku to oczywiście dam znać co i jak, mam troszkę obaw, no ale to zawsze przed wizytą i mam nadzieję, że po badaniach wszystko będzie ok,,, Pozdrawiam i miłego wieczorku życzę :-) jutro rano postaram się jeszcze zajrzeć tutaj na chwilę papa
Cześć Dziewczyny:-) Witam Was niedzielnie:-) dzisiaj od rana leżakujemy z mężusiem ale potem na nogi się zerwałam bo mama wpadnie z wizytą więc się szykujemy;-) Jutro mam wizytę z samego rana trzymajcie kciuki proszę Miłego popołudnia Wam zyczę:-)
Dzień dobry Śnieżynki :-) jestem wkońcu, choć chyba nikt nie zauważył, że mnie nie było, jutro o 15 mam wizytę a później zostaję w szpitalu w CZMP w Łodzi i będę tam 3lub4 dni, tak powiedział mi ostatnio ginek, nie będę miała w tym czasie dostępu do neta więc odpoczniecie sobie ode mnie i moich postów jak wróce do domku to oczywiście dam znać co i jak, mam troszkę obaw, no ale to zawsze przed wizytą i mam nadzieję, że po badaniach wszystko będzie ok,,, Pozdrawiam i miłego wieczorku życzę :-) jutro rano postaram się jeszcze zajrzeć tutaj na chwilę papa
Hej, a ja od rana na dworze, spacery, jakieś łażenie po sklepach... I tak nic nie kupiłam Ale za to obiadek wyszedł mi pyszny - chili con carne. Ostre! Do tego grzanki z serem. Mniamu mniam. właśnie zahaczyłam o lodówkę i zjadłam porcyjkę:-) Cichutko tu dzisiaj Do jutra (a jutro znów idę na spotkanie z Panią Promotor - mam nadzieję, że dojdzie do skutku, ale znów się boję... Ale ten tydzień zleciał!!!)
Hmm.. też bym sobie zjadła chilli. Mniam, mniam ale mi smaka narobiłaś:-) Trzymam kciuki za spotkanie z panią promotor, nie bój się będzie dobrze, jak wszystkie Lutóweczki zacisną kciuki.:-)