reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Witajcie Lutóweczki :-) melduję się z rana bo zaraz wyjeżdżamy, wizyta będzie po południu,ale jedziemy jeszcze wózek obejrzeć i do rodziców po drodze nooo a ja mam mega stresa wizytą, szpitalem i wogóle,,,,, prawie całą noc nie spałam :zawstydzona/y: nie wiem, mam nadzieję, że wszystko będzie ok, ale ja już tak mam, że jestem panikara i tyle,,,
Dziękuje wszystkim za kciuki i miłe słowa :-) jak wróce to dam znać co i jak a wcześniej jak będę miała już jakieś wiadomości to napiszę smska.
Pozdrawiam i spokojnego tygodnia życzę :-) papapaaaaa

Witajcie Kochane w ten poniedziałkowy poranek:-)

Ja ledwo widzę na oczy, ale musiałam już wstać, bo Bartuś domaga się śniadanka:-D wczoraj byli u nas znajomi od Mężusia i jakoś tak wyszło, że pojechali dopiero o 23:30, więc dla mnie to już jest strasznie późna godzina:szok: ale nie było, aż tak źle, bo ja nie musiałam wstać o 5 jak Mężuś:eek:

Dziś mam plan pojechać do pracy zawieźć L4 i tam troszkę posiedzieć i pogadać, a potem na obiad do rodziców, a potem to już sama nie wiem:-p

Trzymam Dziewuszki kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty:-)

agaB trzymam ogromne kciuki za Ciebie oraz za Dorotkę i Danusię:-) szybciutko wracajcie z tego szpitala, bo będzie mi Was brakowało:tak:

Anisen wracaj do NAS!!!!!

Najeli gratuluję 7 okienka:-D

Cześć Mamuśki!

I ja Was witam. Ale z Was ranne ptaszki. Ja właśnie przecieram zaspane oczęta i nawet nie wiem, jaka pogoda za oknem, bo mam zasłonięte rolety... Chyba słońce świeci:-)
Głowa mnie boli (już tak od paru dni:wściekła/y:) i mam totalny zlew na wszystko. Nawet na panią Promotor. Niech se krzyczy. Ja mam w brzuchu moje kochane małe dziecko a ona nie. Tylko jakiś głupi doktorat. Ale nie w brzuchu.

Chyba zjem sobie tableteczkę na tarczycę, bo bredzę.

A wiecie, co się dzieje z kataszaone??? Dawno jej tu nie było...

Siemanko :-D

Widzę że większość miała leniwy weekend :-D
Ja w sobotę nic właściwie nie robiłam - miała do nas przyjechać szwagierka z córkami, ale nie dojechała. Za to wczoraj pojechaliśmy sobie na kręgle a potem do tureckiej restauracji :-D W efekcie do domu wróciliśmy o 20 i jeszcze znajomi do nas wpadli na trochę, więc nic wczoraj w domu nie zrobiłam i mam totalny burdel - dzisiaj mnie czeka sprzątanie... Mam nadzieję że sił mi starczy, bo narazie siedzę w pracy i nie mogę się na niczym skupić.

Dziewuszki trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty.

AgaB staraj się nie denerwować. Zobaczysz że wszystko będzie dobrze - czekam na wieści od Was :tak:

Gucha kurcze mało czasu zostało do odlotu... Trzymaj się Kochana :tak:

A ja się rzucam na robotę

Buziaczki Śnieżynki

reklama
Witam wszystkich:-) Coś nam się ostatnio pogoda trochę lepsza robi, a ja mam coraz większego lenia. Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty lekarskie. Ja też się wybieram:-) Więc proszę o kciuki za moją macicę:-) Lepiej pewnie nie będzie, ale oby nie było gorzej:tak:

Do góry