reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
A te dalej o jedzeniu jak nie o pizzy to o deserze, a później ja się dziwię, że zasnąć nie mogę bo myślami w lodówce jestem
W ogóle to spać mi się chce i rzęsy zaczynają mi uciekać...bez kitu.
Tak sobie oglądam zdjęcia listopadówkowych maluszków, to normalnie aż chce mi się rodzić...gorzej jak widzę te pępowiny, masakra jakaś...

Gucha- ja nie śpię..ale Ty pewnie już tak....
Nie moge...Tata suszy orzechy i zapach jest jakby drożdze rosły..ble juz nie mogę...zapach po całym domu sie roztacza..nie wiem jak zasnę.

...Coś mnie dziś podbrzusze pobolewa....uczucie jakbym pęcherz zaziębiła..grrrr
I jeszcze mój synek...dostał jakis krostek...podejrzewam Ospę bo w przedszkolu panuje!!!!
No nic lepiej zeby teraz przeszedl niż jak urodze!!!!!

Dziewczyny caluje Was mocniaście...kazdą z osobna
Dobranocka:)

Dzień dobry Lodóweczki.
Pogoda nie nastraja optymistycznie, mgła u mnie taka, że sąsiedniego bloku nie widać:szok:. Idę coś przegryźć, bo zgłodniałam przez noc niemiłosiernie:-)
Hmm...Nikogo nie ma, a wydawało mi się, że takie z Was ranne ptaszki. No nic pędzę do pracy. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Życzę miłego dnia i postaram się zaglądać, jak najczęściej.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Lodóweczki :-)

Ja juz wstalam. Corcia zaliczyla juz porcje mleczka z rana, a mezus jest znow u chirurga, wiec mam chwilke dla Was ;-)

Aninaka trzymam kicuki za Twoje dzisiejsza spotkanie z promotorka! Mam nadzieje, ze wszystko pojdzie po Twojej mysli :-), bo dobrze wiem, jak bardzo potrafia zalezc za skore takie wredne krowy:sorry:

AgaB wracaj do nas szybciutko z tego szpitala i podziel sie samymi dobrymi wiesciami o dziewczynkach :-)

Dzień dobry Laseczki :-)

Nie było mnie przez cały wczorajszy dzień - mam nadzieję, że nie napisałyście zbyt dużo, bo dziś raczej nie będę mieć czasu na nadrabianie. ;-)
Siedzę już w pracy, na 16.00 biegnę do lekarza na wizytę (3majcie kciuki, żeby wszystko było OK), a potem jeszcze na zajęcia w szkole rodzenia.
Do domku wrócę pewnie późnym wieczorkiem. :-)

Jak dam radę, to będę tu w ciągu dnia zaglądać, ale nie obiecuję :-D

Miłego dnia :-):-):-)

No i oczywiście trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty :-)

AgaB - na pewno wszystko będzie dobrze, więc głowa do góry. :-D
Wracaj do nas szybciutko, czekamy z niecierpliwością na dobre wieści o Dziewczynkach :-)

reklama
Witam poranne mamuski :-D 3mam kciuki za dzisiejsze wizyty :* a ja dzis mam multum spraw na glowie :[ od zakupow do szkoly rodzenia na 18 30 wrrrr :-D a nic mi sie dzis nie chce :zawstydzona/y:

Do góry