reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Witajcie Dziewuszki:-)

Dopiero teraz się odzywam, bo od rana jakoś nieciekawie się czuję:eek: strasznie mnie brzuch bolał, ale już na szczęście przeszło;-)

Byłam troszkę na powietrzu, bo u Nas dziś piękne słoneczko i fajnie ciepło:-D teraz jak słoneczko zaszło już jest chłodniej, ale i tak fajnie:-) ciekawe jak będzie jutro????:sorry:

Anisen trzymam kciuki, by wszystko było w porządku:-D

Buziaczki Śnieżynki:-)

Cześć Lasencje;-)

Ostatnio rzadko tu zaglądam... Przez 3 dni cierpiałam na jakąś dziwną bezsenność a dzisiaj mam śpiączkę. Nie dość, że spałam 10 godzin w nocy, to dziś cały dzień snuję się jak mucha w smole i przysypiam, gdzie się da.
Jeszcze mnie teściowa wkurzyła rano:wściekła/y:, popłakałam się i teraz oczy mnie szczypią i w ogóle do d...
Siedzę sobie na allegro i oglądam rzeczy dla niemowląt.
Mam nastrój "jestem gruba, brzydka i nikt mnie nie kocha"...

Dzięki:-) Czyli kolejna kostka czekolady wyjdzie mi tylko na dobre?;-)
Ależ oczywiście! Czekolada dobra na mózg:laugh2::laugh2:
Witajcie Dziewczynki:-)
Ja dzisiaj caly dzien na nogach:no:Ide zaraz do kapieli sie wyluzowac a co...;-)
Milego wieczorku:tak:

Witam nowe mamusie:-)

Tobie również życzymy miłego wieczorku, ja też dzisiaj zalatana byłam ale to rano, i rano opisałam dalaczego:-D

Byłam troszkę na powietrzu, bo u Nas dziś piękne słoneczko i fajnie ciepło:-D teraz jak słoneczko zaszło już jest chłodniej, ale i tak fajnie:-) ciekawe jak będzie jutro????:sorry:

Dni mają być słoneczne:tak:

reklama
Do góry