reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Hej, hej :-)
Wróciłam :-)

Byłam poszaleć na zakupach.
I kupiłam sobie upragnione kozaczki na zimę - takie z cholewkami do połowy łydki, na płaskim obcasie i ozdobione klamerkami :-D:-D:-D

A powiem Wam, że ja też miałam dzisiaj jakiś dziwny dzień.
Senna byłam od samego rana, a chwila odkurzania wystarczyła, aby nabawić się zawrotów głowy i jakiegoś ogólnego osłabienia :eek:

No a teraz zmykam do wanny:tak: Moje Kochanie przygotowało ciepłą kąpiel z pianą :-D I kto wie, może na wspólnej kąpieli się nie skończy ;-);-);-)

Tak więc żegnam Was już na dziesiaj. Miłego wieczorka i spokojnej nocki :-D

hej hej a ja dopiero zasiadłam nie mam ostatnioczasu żeby tu zaglądać w pracy młyn a po pracy marze żeby położyćsie z nogami do góry ból pleców i uda potrafia człóowiekowi dać w kość ale jeszcze do 25 i na zwolnienie więc będę na bieżąco ;)

Dzień dobry Śnieżynki:-)

Wpadłam się tylko przywitać, bo niedawno wstałam i zaraz idę pod prysznic:-D potem obiadek:-) po obiadku jadę na chwilkę do rodziców, a po południu mają nas odwiedzić znajomi od Mężusia:-D

Buziaczki kochane i udanej niedzieli:-)

reklama
Cześć Dziewczyny:-) Witam Was niedzielnie:-) dzisiaj od rana leżakujemy z mężusiem ale potem na nogi się zerwałam bo mama wpadnie z wizytą więc się szykujemy;-):-D Jutro mam wizytę z samego rana trzymajcie kciuki proszę:sorry: Miłego popołudnia Wam zyczę:-)

Do góry