reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Hej, hej :-)
Wróciłam :-)

Byłam poszaleć na zakupach.
I kupiłam sobie upragnione kozaczki na zimę - takie z cholewkami do połowy łydki, na płaskim obcasie i ozdobione klamerkami :-D:-D:-D

A powiem Wam, że ja też miałam dzisiaj jakiś dziwny dzień.
Senna byłam od samego rana, a chwila odkurzania wystarczyła, aby nabawić się zawrotów głowy i jakiegoś ogólnego osłabienia :eek:

No a teraz zmykam do wanny:tak: Moje Kochanie przygotowało ciepłą kąpiel z pianą :-D I kto wie, może na wspólnej kąpieli się nie skończy ;-);-);-)

Tak więc żegnam Was już na dziesiaj. Miłego wieczorka i spokojnej nocki :-D

hej hej a ja dopiero zasiadłam nie mam ostatnioczasu żeby tu zaglądać w pracy młyn a po pracy marze żeby położyćsie z nogami do góry ból pleców i uda potrafia człóowiekowi dać w kość ale jeszcze do 25 i na zwolnienie więc będę na bieżąco ;)

Dzień dobry Śnieżynki:-)

Wpadłam się tylko przywitać, bo niedawno wstałam i zaraz idę pod prysznic:-D potem obiadek:-) po obiadku jadę na chwilkę do rodziców, a po południu mają nas odwiedzić znajomi od Mężusia:-D

Buziaczki kochane i udanej niedzieli:-)

reklama
Cześć Dziewczyny:-) Witam Was niedzielnie:-) dzisiaj od rana leżakujemy z mężusiem ale potem na nogi się zerwałam bo mama wpadnie z wizytą więc się szykujemy;-):-D Jutro mam wizytę z samego rana trzymajcie kciuki proszę:sorry: Miłego popołudnia Wam zyczę:-)

Do góry