reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Patrycja ja sobie pierogi wymyśliłam, bo już za mną chodzą od o ho ho kiedy ;)
Tyle, że czuję się okropnie.
Spałam jak zabita od 23 do 10:eek: teraz na chwilkę siadłam do was zajrzeć, ale tak mi brzuch zaczął twardnieć i mi się w głowie kręci, że znów myknę do łóżka chyba... i nie wiem co z moich jedzeniowych planów wyjdzie, kurde:eek:
zrób coś prostego, jakąś zupkę, żeby się nie przemęczać, bo widzę, że dziś każda źle się czuje...

reklama
to o dpoczywaj kropeczko, ja tez do wyrka zaraz sie kładę, bo mnie też brzus boli:-:)-:)-(coraz bardziej niezdrana sie robie, im brzuch większy, tym bardziej zależna od innych jestem:-(

to o dpoczywaj kropeczko, ja tez do wyrka zaraz sie kładę, bo mnie też brzus boli:-:)-:)-(coraz bardziej niezdrana sie robie, im brzuch większy, tym bardziej zależna od innych jestem:-(

no a człowiek sobie myślał, że całą ciążę będzie lekko i przyjemnie, bo dolegliwości się nie ma... a tu jednak trzeci trymestr zaczyna się dawać we znaki, cholercia, a też taka niezalezna chciałam do końca ciąży być:-p
idę się położę na chwilę, ale niedługo zajrzę, bo wiecie NAŁÓG BB:-D

Cześć dziewczyny w ten smutny i deszczowy poranek, chociaż widzę, że humory jednak dopisują. Cieszę się, że wyniki macie dobre, dzieciaki rosną i wszystko idzie do przodu, oby tak dalej!

Jako kolejna osoba potwierdzam, że szarlotka z budyniem jest mniamciu - polecam! Mój syn zachwycony, bo jego ulubione jedzenie to szarlotka i budyń, a za połączenie tych dwóch dostałam buziaka (dziesięciolatki nie są skore do dawania takowych, więc to jak order niemalże). Teraz kombinuję jaki tort upiec, bo moje dziecko zawsze i niezmiennie domaga się ptasiego mleczka z galaretką, a mi już to nieco obrzydło. Może znacie coś fajnego (bez czekolady i orzechów raczej)?

A w ogóle to popełniłam wykroczenie i zjadłam ryby wędzonej. Doszłam do wniosku, że jak przedwczoraj została złowiona, wczoraj uwędzona, to tam żadnych bakterii być nie może. A teraz mam wyrzuty sumienia :crazy:

Patrycja ja sobie pierogi wymyśliłam, bo już za mną chodzą od o ho ho kiedy ;)
Tyle, że czuję się okropnie.
Spałam jak zabita od 23 do 10:eek: teraz na chwilkę siadłam do was zajrzeć, ale tak mi brzuch zaczął twardnieć i mi się w głowie kręci, że znów myknę do łóżka chyba... i nie wiem co z moich jedzeniowych planów wyjdzie, kurde:eek:
zrób coś prostego, jakąś zupkę, żeby się nie przemęczać, bo widzę, że dziś każda źle się czuje...
a z czym te pierozki bo ja tez lubie ale tylko jesc a nie robic :-)

bylam wlasnie na zakupach i dlugo lazilam miedzy polkami szukajac natchnienia na obiad i zeby sie nie przemeczac stwierdzilam ze zrobie leczo :-) mezus sie ucieszy bo lubi :-)

Widze ze to nie tylko u mnie slabe dzis samopoczucie ledwo ze sklepu dzoszlam bo mnie brzuszek pobolewal tak jakby kolka tyle ze niziutko ale jak zwolnilam to mi troszke przeszlo :-(

Spałam jak zabita od 23 do 10:eek: teraz na chwilkę siadłam do was zajrzeć, ale tak mi brzuch zaczął twardnieć i mi się w głowie kręci, że znów myknę do łóżka chyba...
przykro mi,że się źle czujesz :-( ale spania zazdroszczę, ja nawet w dzień nie potrafię się przespać, moje drzemki są zwykle 15-20minutowe,,, :tak:

o no to Aga masz wyzwanie :D hihi :* powodzenia tam :p

dziękuje, chyba się przydały, teraz jeszcze akcja powrót kosza na miejsce, ale przy okazji pójdę z psem na spacer, zresztą mnie też się przyda trochę ruchu :-)

a ja sobie drzemkę strzeliłam i lecę na mksa i po wyniki do szpitala:zawstydzona/y: papapa;-):-)
a na obiad dzisiaj zrobiłam ciasto drożdżowe do tego pieczarki szyneczka serek oliwki pomidorek i pizze zrobiłam wyszła boska!!!:-)

Kurcze laski co się dzieje z tymi naszymi brzuszkami. Mnie dziś też pierwszy raz tak dziwnie bolał, tak trochę jak na okres... :-:)szok: Nie wiem dlaczego, może przez nerwy. Ważne, że już jest trochę lepiej. Bo zaczęłam się martwić, ale mała się wierciła więc chyba jest ok :eek:
No,ale widzę, że już wybiła godzina jedzeniowych tematów :) U mnie fasolka po bretońsku się pyrtoli na ogniu, zaro bydzie gotowa do doprawienia :) Ale się mężuś ucieszy, no a w nocy jak zwykle będzie sadził podkołderniki jadowite :p :szok::-D:szok:Chyba go od razu wywalę na balkon niech se tam pierdzi :-D:-D:-D

reklama
Cześć :)
Wreszcie mam neta nowego podłączonego mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie :p W zyciu nie nadrobię już tego co przez tyle dni napisałyście ale mam nadzieję, że wszystko u wszystkich oks :) Teraz już będę na bieżąco :)

Do góry