reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Cześć :)
Wreszcie mam neta nowego podłączonego mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie :p W zyciu nie nadrobię już tego co przez tyle dni napisałyście ale mam nadzieję, że wszystko u wszystkich oks :) Teraz już będę na bieżąco :)

A kim Ty jesteś?! Nie znam Cię.... :-D:-D:-D:-D Żarcik hehe:-D No jesteś słonko nareszcie <przytulaki> :-) Kochana, Ty mieszkasz w Poznaniu? Jesli tak to 20 listopada robimy spotkanie. Jeszcze nie wiemy dokładnie gdzie, ale wstępnie Fontanna Czekolady. Na razie musimy dobrze obgadać sprawę :)
Fajnie, że jesteś :)

reklama
a z czym te pierozki bo ja tez lubie ale tylko jesc a nie robic :-)

bylam wlasnie na zakupach i dlugo lazilam miedzy polkami szukajac natchnienia na obiad i zeby sie nie przemeczac stwierdzilam ze zrobie leczo :-) mezus sie ucieszy bo lubi :-)

Widze ze to nie tylko u mnie slabe dzis samopoczucie ledwo ze sklepu dzoszlam bo mnie brzuszek pobolewal tak jakby kolka tyle ze niziutko ale jak zwolnilam to mi troszke przeszlo :-(
Pierożki ruskie:-) z serkiem i ziemniaczkami będą... ale jutro;-) dziś nie dałam rady, zzabrałam się za naukę w łóżku i zasnęłam:zawstydzona/y:
Kolka też mnie często łapie, szczególnie jak zapominam, ze jestem w ciąży i zaczynam szybciej iść:confused2:
Mmm leczo też uwielbiam:-)
Kurcze laski co się dzieje z tymi naszymi brzuszkami. Mnie dziś też pierwszy raz tak dziwnie bolał, tak trochę jak na okres... :-:)szok: Nie wiem dlaczego, może przez nerwy. Ważne, że już jest trochę lepiej. Bo zaczęłam się martwić, ale mała się wierciła więc chyba jest ok :eek:
No,ale widzę, że już wybiła godzina jedzeniowych tematów :) U mnie fasolka po bretońsku się pyrtoli na ogniu, zaro bydzie gotowa do doprawienia :) Ale się mężuś ucieszy, no a w nocy jak zwykle będzie sadził podkołderniki jadowite :p :szok::-D:szok:Chyba go od razu wywalę na balkon niech se tam pierdzi :-D:-D:-D
O o o dokładnie siuniab tak jak na okres! też mnie tak bolało od razu po przebudzeniu się i razem z krzyżami... stwierdziłam, że chyba musiałam jakoś krzywo spać albo na brzuszku jakoś, bo czym mogłabym się zdenerwować albo zmęczyć śpiąc... Ale teraz przez cały dzien mi twardnieje dziwnie:-( A mała rusza się, ale nie daje tak mocno jak potrafi. Smacznej fasolki!:tak: Ja nie cierpię fasoli, a mój mąż kocha (później oczywiście kończy się jak z Twoim:-p)

Pierożki ruskie:-) z serkiem i ziemniaczkami będą... ale jutro;-) dziś nie dałam rady, zzabrałam się za naukę w łóżku i zasnęłam:zawstydzona/y:
Ale apetytu mi narobiłaś:-) UWIELBIAM TE PIEROGI:-) Prześlij troszkę chociaż, bo ja to antytalent kulinarny jestem strasznie.
A w ogóle to dzieńdoberek wszystkim:-) Kolejny dzień z fatalną pogodą, ale za to odebrałam dzisiaj wyniki krwi i sa ok (przynajmniej jak na mój gust). W poniedziałek do lekarza, więc potwierdzi. Zrobiłam rozeznanie wśród wózków i już wiem co chcę kupić:-) Wstrzymam się tylko pewnie do Nowego Roku, a na razie robię mniejsze zakupy typu ciuszki itp.

Cześć :)
Wreszcie mam neta nowego podłączonego mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie :p W zyciu nie nadrobię już tego co przez tyle dni napisałyście ale mam nadzieję, że wszystko u wszystkich oks :) Teraz już będę na bieżąco :)

jesteś!!!! wiedziałaś kiedy się zjawić- my tu spotkanko robimy i nie ma bata musisz być:tak::-D

zmykam na zakupki a potem spotkanko ze znajomymi więc pewnie do jutra nie napłodźcie za dużo:-Dbuziaki

Pierożki ruskie:-) z serkiem i ziemniaczkami będą... ale jutro;-)

O o o dokładnie siuniab tak jak na okres! też mnie tak bolało od razu po przebudzeniu się i razem z krzyżami... stwierdziłam, że chyba musiałam jakoś krzywo spać albo na brzuszku jakoś, bo czym mogłabym się zdenerwować albo zmęczyć śpiąc... Ale teraz przez cały dzien mi twardnieje dziwnie:-( A mała rusza się, ale nie daje tak mocno jak potrafi. Smacznej fasolki!:tak: Ja nie cierpię fasoli, a mój mąż kocha (później oczywiście kończy się jak z Twoim:-p)

Pierożki ruskie, jezusieńku chyba jak będę miała więcej motywacji to się za to zabiorę i też zrobię :-) Chociaż myślałam też o kopytkach z ciemnym sosikiem, gulaszem i surówką z kiszonej kapusty.
Mi też twardnieje dziś cały dzień... Nie wiem dlaczego... :eek: Ale to strasznie nie przyjemne uczucie :eek: No, a z fasolką, cóż sama jestem sobie winna, a jak go znam to pewnie ze dwie dokładki jeszcze weźmie :-D

Ale apetytu mi narobiłaś:-) UWIELBIAM TE PIEROGI:-) Prześlij troszkę chociaż, bo ja to antytalent kulinarny jestem strasznie.
A w ogóle to dzieńdoberek wszystkim:-) Kolejny dzień z fatalną pogodą, ale za to odebrałam dzisiaj wyniki krwi i sa ok (przynajmniej jak na mój gust). W poniedziałek do lekarza, więc potwierdzi. Zrobiłam rozeznanie wśród wózków i już wiem co chcę kupić:-) Wstrzymam się tylko pewnie do Nowego Roku, a na razie robię mniejsze zakupy typu ciuszki itp.

No super wieści :) Bardzo się cieszę :) A tam od razu antytalent, ja bym powiedziała, że po prostu jesteś dobra w innych dziedzinach :tak:;-):-D Pogoda fatalna, fakt, nic mi się nie chce :eek::sorry: A jaki wózior masz zamiar upolować? Ja wkrótce odbieram moją brykę :) Baby Active Jet Picasso :)

jesteś!!!! wiedziałaś kiedy się zjawić- my tu spotkanko robimy i nie ma bata musisz być:tak::-D

zmykam na zakupki a potem spotkanko ze znajomymi więc pewnie do jutra nie napłodźcie za dużo:-Dbuziaki

No właśnie, też jej od razu powiedziałam, ale ona se gdzieś poszła buuu :( Miłych zakupków i miłego spotkania :)

Ostatnia edycja:
No super wieści :) Bardzo się cieszę :) A tam od razu antytalent, ja bym powiedziała, że po prostu jesteś dobra w innych dziedzinach :tak:;-):-D Pogoda fatalna, fakt, nic mi się nie chce :eek::sorry: A jaki wózior masz zamiar upolować? Ja wkrótce odbieram moją brykę :) Baby Active Jet Picasso :)

No właśnie, też jej od razu powiedziałam, ale ona se gdzieś poszła buuu :( Miłych zakupków i miłego spotkania :)
Zdecydowałam się na Jedo - gondolka, spacerówka i do tego fotelik Grillo (prawdopodobnie) z adapterami. Podoba mi się, bo jest produkowany w Polsce, ma bardzo dużą gondolę, duże pompowane koła (a ja mam las niedaleko, więc takie koła są w sam raz), fotelik też jest duży. Bardzo fajnie mi się goprowadziło po sklepie i jest taki fajny do bujania. I za cały komplet cena jest przystępna jak dla mnie:-) Już się nie mogę doczekać stycznia, bo wtedy właśnie będę robiła te duże zakupy typu wózek i łóżeczko

Prześlę, prześlę, jak mi się je uda jutro zrobić. Będę się baaardzo starać, bo to też moje początki kulinarne i nie wiem czemu, ale zawsze mam problemy z robieniem ciasta:-p Ale myślę, że dam radę;-)
Wyniki na pewno dobre :)
Jaki wózek kupujesz? Ja jeszcze rozeznania nie zrobiłam, na tą pogodę nigdzie mi się nie chce jeździć samej jak mąż pracuje, za to jak on ma wolne weekendy to ja na uczelni i nie ma czasu na większe poważniejsze zakupki:-( Ale jeszcze mamy trochę czasu, niedługo trzeba będzie się wybrać i pooglądać...

No już doczytałam i wiem, jaki ten wózek. Wiecie, będę wasze wybory brać pod uwagę, skoro sobie chwalicie to muszą być dobre :) Nie ma to jak oko lutówek ;)

reklama
Zdecydowałam się na Jedo - gondolka, spacerówka i do tego fotelik Grillo (prawdopodobnie) z adapterami. Podoba mi się, bo jest produkowany w Polsce, ma bardzo dużą gondolę, duże pompowane koła (a ja mam las niedaleko, więc takie koła są w sam raz), fotelik też jest duży. Bardzo fajnie mi się goprowadziło po sklepie i jest taki fajny do bujania. I za cały komplet cena jest przystępna jak dla mnie:-) Już się nie mogę doczekać stycznia, bo wtedy właśnie będę robiła te duże zakupy typu wózek i łóżeczko

jaki Jedo? Bartatinę może?? z opisu sądzę że tak:tak: bo ja taki kupuję:tak:

Siuniabku a my wiesz, jakby co to na telefon umówione, co do spotkania i co do Gniezna (nie podaruję Ci tej pizzy oj nie:-D) wiesz, takie call girls:-D

miłego popołudnia dziewczynki!!

Do góry