reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
to ja mam zupełnie inny zestaw, ale witaminki nam się zgadzają:tak::-D (ja jeszcze kwas foliowy, Aspargin, Fenoterol na powstrzymanie skurczy i osłonowy do niego by serducho mi nie wybiegło;-):-D)

kurczę czuję sie jakby dzisiaj sobota była:eek: cisza... w domu i tutaj....

Boże jak ten czas szybko mija jeszcze równy tydzień...

Będzie dobrze.. A będziesz mogła pisać stamtąd do nas?

A ja właśnie nie:no:wróciłam z oddania sików, wyniki w piątek. Cholera muszę do wtorku zdążyć się zarejestrować do gina, żeby mi zgodę wypisał na lot. Poszłam na przystanek i po chwili masakra, armagedon...zebrało mi się na zemdlenie! Czarne plamki przed oczami, nogi gorzej niż z waty myślę kurw*a co ja mam tera zrobić? Ani w lewo ani w prawo...autobus widzę, że jedzie no to wsiadłam, myślę toć nie usiądę na chodnik. I trochę w autobusie mi się polepszyła ale z powrotem było to samo...pierwszy raz tak się przestraszyłam i bałam o siebie...

Ojć, uważaj na siebie... Przy omdleniach niby się głowę między nogi się wkłada. Ale jak nam przeszkadzają brzuszki, to co?...

Nie przejmuj się ja 28 tydzień zaczynam z obwodem 100 cm:szok: a byłam taki szczupaczek:sorry:

ja już wróciłam:-) po 15 idę po wyniki myślałam że się przewróce tyle ludu i taka kolejka masakra:-(a ja bez żadnego jedzonka na żołądku:-(ale dotrwałam zostawiłam złodziejom 32 zł i wróciłam:-( jeszcze co za baby tam pracują poszłam na zanieść krew na badanie na przeciwciała a tam pielęgniarka opowiada drugiej o sekcji zwłok noworodka:eek: od razu mi się słabo zrobiło cholera jakiś felerny tydzień mam obudźcie mnie w poniedziałek bo mam wizytę;-):-)

Głupie baby:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dziendobry brzucatki!
dzis znow ponury dzien ja chce slonka buuuuu
noc mialam koszmarna nie moglam sobie miejsca w lozku znalezc nz zadnym boku bylo mi nie wygodnie :-(

Oj, a dzisiaj każde miejsce na łózku było dla mnie dobre:-)

a ja bym sie jeszcze zapytała czy przy śniadaniu rozmawiają o rozwolnieniu:-D ja dzisiaj byłam na glukozie,to też baby na poczekalni dupska posadziły widzą ,że ja z brzuchem żada nie ustąpi choc już mi było niedobrze ze względu,że byłam nadczo i jeszcze to czekanie...eh..:wściekła/y:
no ale już mam to za sobą..
Pati wyniki na pewno bedą dobre;-)

NA pewno dostaną hemoroidów na swoich rozklapciałych d...:wściekła/y:

witam dziewczyny

Też mam termin na lutego:):)

Czy szykujecie juz wyprawke dla dziecka??

Powoli zbieramy zapasy;-)

Najeli wszystkiego NAJ NAJ NAJLEPSZEGO dla Ciebie i Twojej Kruszynki no i oczywiście pociechy z męża :-)

Najeli, to też się dołączam do życzeń!!:-)

ejjjj to Ty nawet gorsza od nas jesteś:eek:

MamaAlexa matko Ty wstajesz o jakiś nieludzkich porach:szok: ale masz zdrowy odruch - od razu do nas:-D

ja dzisiaj jakaś połamana jestem, w dodatku brzuszek boli, mam nadzieję, że to nie dlatego, że wczoraj pominęłam jedną dawkę tabletek:-(zapomniałam noo:-(

w ogóle to dzień dobry:-D

Najeli - sto lat a nawet więcej!! buziaki

No no!! Tabletek się zapomniało. nieładnie!;-)

już sobie posypałam głowę popiołem:zawstydzona/y: tylko teraz muszę włosy umyć:eek:
a Ty jakie tabsy bierzesz?? (hehe zaraz nam tu policja wjedzie, że dragami handlujemy:-D)

He, he:-D To ja mogę żelazem pohandlować, niezłe jazdy są potem w kibelku, jak nie można kupy zrobić:-p:-p:-p:-p

reklama
nie wiem jak Wy ale ja mam dzisiaj kiepski dzień:eek: nie wiem co ze sobą zrobić:eek: zero pomysłów na obiad:eek: i i i nie wiem co... okropny leń mnie dopadł:-(Co robicie na obiadek może podrzucicie mi pomysł?;-)

Do góry