reklama
Tygrynka dobry a o tabletkach zapomniec niu niu tez tak mialam raz
już sobie posypałam głowę popiołem tylko teraz muszę włosy umyć
a Ty jakie tabsy bierzesz?? (hehe zaraz nam tu policja wjedzie, że dragami handlujemy)
to ja mam zupełnie inny zestaw, ale witaminki nam się zgadzają (ja jeszcze kwas foliowy, Aspargin, Fenoterol na powstrzymanie skurczy i osłonowy do niego by serducho mi nie wybiegło;-))
kurczę czuję sie jakby dzisiaj sobota była cisza... w domu i tutaj....
kurczę czuję sie jakby dzisiaj sobota była cisza... w domu i tutaj....
aninaka
Fanka BB :)
Będzie dobrze.. A będziesz mogła pisać stamtąd do nas?
A ja właśnie niewróciłam z oddania sików, wyniki w piątek. Cholera muszę do wtorku zdążyć się zarejestrować do gina, żeby mi zgodę wypisał na lot. Poszłam na przystanek i po chwili masakra, armagedon...zebrało mi się na zemdlenie! Czarne plamki przed oczami, nogi gorzej niż z waty myślę kurw*a co ja mam tera zrobić? Ani w lewo ani w prawo...autobus widzę, że jedzie no to wsiadłam, myślę toć nie usiądę na chodnik. I trochę w autobusie mi się polepszyła ale z powrotem było to samo...pierwszy raz tak się przestraszyłam i bałam o siebie...
Ojć, uważaj na siebie... Przy omdleniach niby się głowę między nogi się wkłada. Ale jak nam przeszkadzają brzuszki, to co?...
Nie przejmuj się ja 28 tydzień zaczynam z obwodem 100 cm a byłam taki szczupaczek
ja już wróciłam:-) po 15 idę po wyniki myślałam że się przewróce tyle ludu i taka kolejka masakra:-(a ja bez żadnego jedzonka na żołądku:-(ale dotrwałam zostawiłam złodziejom 32 zł i wróciłam:-( jeszcze co za baby tam pracują poszłam na zanieść krew na badanie na przeciwciała a tam pielęgniarka opowiada drugiej o sekcji zwłok noworodka od razu mi się słabo zrobiło cholera jakiś felerny tydzień mam obudźcie mnie w poniedziałek bo mam wizytę;-):-)
Głupie baby
dziendobry brzucatki!
dzis znow ponury dzien ja chce slonka buuuuu
noc mialam koszmarna nie moglam sobie miejsca w lozku znalezc nz zadnym boku bylo mi nie wygodnie :-(
Oj, a dzisiaj każde miejsce na łózku było dla mnie dobre:-)
a ja bym sie jeszcze zapytała czy przy śniadaniu rozmawiają o rozwolnieniu ja dzisiaj byłam na glukozie,to też baby na poczekalni dupska posadziły widzą ,że ja z brzuchem żada nie ustąpi choc już mi było niedobrze ze względu,że byłam nadczo i jeszcze to czekanie...eh..
no ale już mam to za sobą..
Pati wyniki na pewno bedą dobre;-)
NA pewno dostaną hemoroidów na swoich rozklapciałych d...
witam dziewczyny
Też mam termin na lutego
Czy szykujecie juz wyprawke dla dziecka??
Powoli zbieramy zapasy;-)
Najeli wszystkiego NAJ NAJ NAJLEPSZEGO dla Ciebie i Twojej Kruszynki no i oczywiście pociechy z męża :-)
Najeli, to też się dołączam do życzeń!!:-)
ejjjj to Ty nawet gorsza od nas jesteś
MamaAlexa matko Ty wstajesz o jakiś nieludzkich porach ale masz zdrowy odruch - od razu do nas
ja dzisiaj jakaś połamana jestem, w dodatku brzuszek boli, mam nadzieję, że to nie dlatego, że wczoraj pominęłam jedną dawkę tabletek:-(zapomniałam noo:-(
w ogóle to dzień dobry
Najeli - sto lat a nawet więcej!! buziaki
No no!! Tabletek się zapomniało. nieładnie!;-)
już sobie posypałam głowę popiołem tylko teraz muszę włosy umyć
a Ty jakie tabsy bierzesz?? (hehe zaraz nam tu policja wjedzie, że dragami handlujemy)
He, he To ja mogę żelazem pohandlować, niezłe jazdy są potem w kibelku, jak nie można kupy zrobić
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Kochane ja teraz zmykam pod prysznic i niebawem się odezwę:-)
reklama