reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
to ja mam zupełnie inny zestaw, ale witaminki nam się zgadzają:tak::-D (ja jeszcze kwas foliowy, Aspargin, Fenoterol na powstrzymanie skurczy i osłonowy do niego by serducho mi nie wybiegło;-):-D)

kurczę czuję sie jakby dzisiaj sobota była:eek: cisza... w domu i tutaj....

Boże jak ten czas szybko mija jeszcze równy tydzień...

Będzie dobrze.. A będziesz mogła pisać stamtąd do nas?

A ja właśnie nie:no:wróciłam z oddania sików, wyniki w piątek. Cholera muszę do wtorku zdążyć się zarejestrować do gina, żeby mi zgodę wypisał na lot. Poszłam na przystanek i po chwili masakra, armagedon...zebrało mi się na zemdlenie! Czarne plamki przed oczami, nogi gorzej niż z waty myślę kurw*a co ja mam tera zrobić? Ani w lewo ani w prawo...autobus widzę, że jedzie no to wsiadłam, myślę toć nie usiądę na chodnik. I trochę w autobusie mi się polepszyła ale z powrotem było to samo...pierwszy raz tak się przestraszyłam i bałam o siebie...

Ojć, uważaj na siebie... Przy omdleniach niby się głowę między nogi się wkłada. Ale jak nam przeszkadzają brzuszki, to co?...

Nie przejmuj się ja 28 tydzień zaczynam z obwodem 100 cm:szok: a byłam taki szczupaczek:sorry:

ja już wróciłam:-) po 15 idę po wyniki myślałam że się przewróce tyle ludu i taka kolejka masakra:-(a ja bez żadnego jedzonka na żołądku:-(ale dotrwałam zostawiłam złodziejom 32 zł i wróciłam:-( jeszcze co za baby tam pracują poszłam na zanieść krew na badanie na przeciwciała a tam pielęgniarka opowiada drugiej o sekcji zwłok noworodka:eek: od razu mi się słabo zrobiło cholera jakiś felerny tydzień mam obudźcie mnie w poniedziałek bo mam wizytę;-):-)

Głupie baby:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dziendobry brzucatki!
dzis znow ponury dzien ja chce slonka buuuuu
noc mialam koszmarna nie moglam sobie miejsca w lozku znalezc nz zadnym boku bylo mi nie wygodnie :-(

Oj, a dzisiaj każde miejsce na łózku było dla mnie dobre:-)

a ja bym sie jeszcze zapytała czy przy śniadaniu rozmawiają o rozwolnieniu:-D ja dzisiaj byłam na glukozie,to też baby na poczekalni dupska posadziły widzą ,że ja z brzuchem żada nie ustąpi choc już mi było niedobrze ze względu,że byłam nadczo i jeszcze to czekanie...eh..:wściekła/y:
no ale już mam to za sobą..
Pati wyniki na pewno bedą dobre;-)

NA pewno dostaną hemoroidów na swoich rozklapciałych d...:wściekła/y:

witam dziewczyny

Też mam termin na lutego:):)

Czy szykujecie juz wyprawke dla dziecka??

Powoli zbieramy zapasy;-)

Najeli wszystkiego NAJ NAJ NAJLEPSZEGO dla Ciebie i Twojej Kruszynki no i oczywiście pociechy z męża :-)

Najeli, to też się dołączam do życzeń!!:-)

ejjjj to Ty nawet gorsza od nas jesteś:eek:

MamaAlexa matko Ty wstajesz o jakiś nieludzkich porach:szok: ale masz zdrowy odruch - od razu do nas:-D

ja dzisiaj jakaś połamana jestem, w dodatku brzuszek boli, mam nadzieję, że to nie dlatego, że wczoraj pominęłam jedną dawkę tabletek:-(zapomniałam noo:-(

w ogóle to dzień dobry:-D

Najeli - sto lat a nawet więcej!! buziaki

No no!! Tabletek się zapomniało. nieładnie!;-)

już sobie posypałam głowę popiołem:zawstydzona/y: tylko teraz muszę włosy umyć:eek:
a Ty jakie tabsy bierzesz?? (hehe zaraz nam tu policja wjedzie, że dragami handlujemy:-D)

He, he:-D To ja mogę żelazem pohandlować, niezłe jazdy są potem w kibelku, jak nie można kupy zrobić:-p:-p:-p:-p

reklama
nie wiem jak Wy ale ja mam dzisiaj kiepski dzień:eek: nie wiem co ze sobą zrobić:eek: zero pomysłów na obiad:eek: i i i nie wiem co... okropny leń mnie dopadł:-(Co robicie na obiadek może podrzucicie mi pomysł?;-)

Do góry