reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Dzień dobry, cześć i czołem :rofl2:

Widzę że się dziewczynki rozkręciły i mam co nadrabiać. ;-) Super.

Ja jak zwykle siedzę w pracy i podejrzewam że prędko do Was nie zajrzę :zawstydzona/y: Ale chcę się wyrwać wcześniej do domku to wtedy może uda mi się wszystko nadrobić.

Najeli kochana wszystkiego najdłuższego :-) Pociechy z Adasia i Męża :-D

Buziaki Śnieżynki

witam dziewczyny

Też mam termin na lutego:):)

Czy szykujecie juz wyprawke dla dziecka??
ja pod koniec tego miesiąca zaczynam już kompletować wszystko na razie jeszcze mówię sobie stop:laugh2:
Dzień dobry, cześć i czołem :rofl2:

Widzę że się dziewczynki rozkręciły i mam co nadrabiać. ;-) Super.

Ja jak zwykle siedzę w pracy i podejrzewam że prędko do Was nie zajrzę :zawstydzona/y: Ale chcę się wyrwać wcześniej do domku to wtedy może uda mi się wszystko nadrobić.

Najeli kochana wszystkiego najdłuższego :-) Pociechy z Adasia i Męża :-D

Buziaki Śnieżynki
Trzymaj się jakoś w pracy i nie przemęczaj sie;-):sorry:

Witam Was w ten piękny poranek i zmykam zrobić porządek ze sobą i mieszkaniem.
Wczoraj położyłam się o 23 i tak jakoś zasłam;-) A dziś obudziłam się o wpół do 11. Mała miała czkawkę:-D:-D:-D

Później wróce i odrobię pracę domową, czyli nadrobię czytanie waszych kochanych wypocinek;-)

Paaa:-)

Najeli wszystkiego NAJ NAJ NAJLEPSZEGO dla Ciebie i Twojej Kruszynki no i oczywiście pociechy z męża :-)

ja wróciłam z zakupów i zaraz zabieram się za obiad ale najpierw gonię na dwór, bo na drogę muszę kosz ze śmieciami wystawić=urok mieszkania w domku no i śmieciara zwykle jeździ w II środę miesiąca a jutro święto więc jeżdżą dzisiaj, idę a zwykle mąż to robi :eek:może mi się uda :shocked2:

reklama
Ale w tym momencie poczułam się taka...inna typu, nie robiła, odsunięta o fuj fuj rzeczy:eek::-D
Robiłam, np. zabijałam muchy i wsadzałam mojemu kuzynowi do zupy w makaron:cool2:

ejjjj to Ty nawet gorsza od nas jesteś:eek:

MamaAlexa matko Ty wstajesz o jakiś nieludzkich porach:szok: ale masz zdrowy odruch - od razu do nas:-D

ja dzisiaj jakaś połamana jestem, w dodatku brzuszek boli, mam nadzieję, że to nie dlatego, że wczoraj pominęłam jedną dawkę tabletek:-(zapomniałam noo:-(

w ogóle to dzień dobry:-D

Najeli - sto lat a nawet więcej!! buziaki

Do góry