reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Zdecydowałam się na Jedo - gondolka, spacerówka i do tego fotelik Grillo (prawdopodobnie) z adapterami. Podoba mi się, bo jest produkowany w Polsce, ma bardzo dużą gondolę, duże pompowane koła (a ja mam las niedaleko, więc takie koła są w sam raz), fotelik też jest duży. Bardzo fajnie mi się goprowadziło po sklepie i jest taki fajny do bujania. I za cały komplet cena jest przystępna jak dla mnie:-) Już się nie mogę doczekać stycznia, bo wtedy właśnie będę robiła te duże zakupy typu wózek i łóżeczko

Nie wiem jaki to wózek, ale najważniejsze, że Tobie się go dobrze prowadzi :) Ale i tak sobie obczaję z ciekawości w necie :tak:;-) Ja swój też wypróbowałam zanim się zdecydowałam, miał po prostu wszystkie te zalety, na których mi zależało :)

Siuniabku a my wiesz, jakby co to na telefon umówione, co do spotkania i co do Gniezna (nie podaruję Ci tej pizzy oj nie:-D) wiesz, takie call girls:-D !

Tak jest Panie Kapitanie :) Cmok Cmok :-p

reklama
Kochane niebawem jedziemy na wizytę, więc trzymajcie kciuki, a ja postaram się odezwać wieczorkiem albo jutro (zależy o której wrócimy):-D Buziaczki i miłego wieczorka:-)

Będę trzymać:-)
Jezuuuuu....Czy u was też taka mgła za oknem, bo u mnie normalnie nic nie widać:no:

Rano u mnie była okropna i pewnie dlatego tak fajnie i długo mi się spało, jakby cały czas trwała noc;-) A teraz już ciemno i znów noc... Noska na pole od wczoraj nie wychyliłam i nie mam zamiaru:-p

Kochane niebawem jedziemy na wizytę, więc trzymajcie kciuki, a ja postaram się odezwać wieczorkiem albo jutro (zależy o której wrócimy):-D Buziaczki i miłego wieczorka:-)
Trzymamy, trzymamy:-)
Dziendoberek Kobitki:-)
Ja wlasnie wrocilam z wedrowek po urzedach - masakra:wściekła/y:
Ale najwazniejsze , ze juz w domciu i zaraz cos zjemy;-)
Milego popoludnia :-)

mamo sówko trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte wszystko napewno bedzie dobrze :-)

Ja juz mam upatrzony wozek firmy treeco tyle ze nie mam jak po niego jechac bo mezus pracuje od 8 do 18 albo i jeszcze dłuzej a w sobote do 15 a ten sklep w niedziele niestety zamkniety :-( a sama nie bede go wpychac do auta

Leczo juz zrobione -mniam- a teraz lece sie szykowac do szkoły rodzenia :-)
buzaki moje drogie zajrze moze pozniej :-)

Kochana Sóweczeko trzymam kciukasy, zdaj nam relacje jak tylko będziesz mogła :) czekam z niecierpliwością :)

Ja wlasnie wrocilam z wedrowek po urzedach - masakra:wściekła/y:
Ale najwazniejsze , ze juz w domciu i zaraz cos zjemy;-)
Milego popoludnia :-)

Udało się wszystko załatwić? Mam nadzieję, że tak :) A co jesz smacznego? Ja dziś zrobiłam fasolkę po bretońsku :)

reklama
Ja juz mam upatrzony wozek firmy treeco tyle ze nie mam jak po niego jechac bo mezus pracuje od 8 do 18 albo i jeszcze dłuzej a w sobote do 15 a ten sklep w niedziele niestety zamkniety :-( a sama nie bede go wpychac do auta

Leczo juz zrobione -mniam- a teraz lece sie szykowac do szkoły rodzenia :-)
buzaki moje drogie zajrze moze pozniej :-)

Kurczę, a nie może Ci ktoś z rodziny lub znajomych pomóc?
Kochana ja jeszcze nigdy nie robiłam. Podasz przepis? :)

Do góry