reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Zdecydowałam się na Jedo - gondolka, spacerówka i do tego fotelik Grillo (prawdopodobnie) z adapterami. Podoba mi się, bo jest produkowany w Polsce, ma bardzo dużą gondolę, duże pompowane koła (a ja mam las niedaleko, więc takie koła są w sam raz), fotelik też jest duży. Bardzo fajnie mi się goprowadziło po sklepie i jest taki fajny do bujania. I za cały komplet cena jest przystępna jak dla mnie:-) Już się nie mogę doczekać stycznia, bo wtedy właśnie będę robiła te duże zakupy typu wózek i łóżeczko

Nie wiem jaki to wózek, ale najważniejsze, że Tobie się go dobrze prowadzi :) Ale i tak sobie obczaję z ciekawości w necie :tak:;-) Ja swój też wypróbowałam zanim się zdecydowałam, miał po prostu wszystkie te zalety, na których mi zależało :)

Siuniabku a my wiesz, jakby co to na telefon umówione, co do spotkania i co do Gniezna (nie podaruję Ci tej pizzy oj nie:-D) wiesz, takie call girls:-D !

Tak jest Panie Kapitanie :) Cmok Cmok :-p

reklama
Kochane niebawem jedziemy na wizytę, więc trzymajcie kciuki, a ja postaram się odezwać wieczorkiem albo jutro (zależy o której wrócimy):-D Buziaczki i miłego wieczorka:-)

Będę trzymać:-)
Jezuuuuu....Czy u was też taka mgła za oknem, bo u mnie normalnie nic nie widać:no:

Rano u mnie była okropna i pewnie dlatego tak fajnie i długo mi się spało, jakby cały czas trwała noc;-) A teraz już ciemno i znów noc... Noska na pole od wczoraj nie wychyliłam i nie mam zamiaru:-p

Kochane niebawem jedziemy na wizytę, więc trzymajcie kciuki, a ja postaram się odezwać wieczorkiem albo jutro (zależy o której wrócimy):-D Buziaczki i miłego wieczorka:-)
Trzymamy, trzymamy:-)
Dziendoberek Kobitki:-)
Ja wlasnie wrocilam z wedrowek po urzedach - masakra:wściekła/y:
Ale najwazniejsze , ze juz w domciu i zaraz cos zjemy;-)
Milego popoludnia :-)

mamo sówko trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte wszystko napewno bedzie dobrze :-)

Ja juz mam upatrzony wozek firmy treeco tyle ze nie mam jak po niego jechac bo mezus pracuje od 8 do 18 albo i jeszcze dłuzej a w sobote do 15 a ten sklep w niedziele niestety zamkniety :-( a sama nie bede go wpychac do auta

Leczo juz zrobione -mniam- a teraz lece sie szykowac do szkoły rodzenia :-)
buzaki moje drogie zajrze moze pozniej :-)

Kochana Sóweczeko trzymam kciukasy, zdaj nam relacje jak tylko będziesz mogła :) czekam z niecierpliwością :)

Ja wlasnie wrocilam z wedrowek po urzedach - masakra:wściekła/y:
Ale najwazniejsze , ze juz w domciu i zaraz cos zjemy;-)
Milego popoludnia :-)

Udało się wszystko załatwić? Mam nadzieję, że tak :) A co jesz smacznego? Ja dziś zrobiłam fasolkę po bretońsku :)

reklama
Ja juz mam upatrzony wozek firmy treeco tyle ze nie mam jak po niego jechac bo mezus pracuje od 8 do 18 albo i jeszcze dłuzej a w sobote do 15 a ten sklep w niedziele niestety zamkniety :-( a sama nie bede go wpychac do auta

Leczo juz zrobione -mniam- a teraz lece sie szykowac do szkoły rodzenia :-)
buzaki moje drogie zajrze moze pozniej :-)

Kurczę, a nie może Ci ktoś z rodziny lub znajomych pomóc?
Kochana ja jeszcze nigdy nie robiłam. Podasz przepis? :)

Do góry