reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
no pipencje, ja zmykam bo mnie gały szczypią od czytania i pisania. Idę coś wszamać potem pipkę umyć, piesy na spacerniak wypuścić, a potem jakiś film i pójdę spać.

Nie piszcie za dużo, bo chcę jutro być w miarę w temacie :-D

gud najt laski CMOKTUSIE W PIPUSIE
:-D

no pipencje, ja zmykam bo mnie gały szczypią od czytania i pisania. Idę coś wszamać potem pipkę umyć, piesy na spacerniak wypuścić, a potem jakiś film i pójdę spać.

Nie piszcie za dużo, bo chcę jutro być w miarę w temacie :-d

gud najt laski cmoktusie w pipusie
:-d
nie nie nie nie nie nie nie nie

zostan jeszcze

To ja może szybciutko wyjaśnię. Przede wszystkim trzeba sobie zdobyć zaufanie innych dziewczyn, a wtedy uwierz mi na słowo one same wstawią się za "kandydatką" aby dopuścić ją do zamkniętego. 10 postów o d**** Maryni tak średnio wystarczy. Chociaż ilość postów nie jest tu jakimś kryterium. Dojrzałość wypowiedzi, zaufanie, zaufanie i zaufanie przede wszystkim. Więc trzeba się więcej udzielać a nie wpadać jak po ogień.

Powiem w prost na dostęp do zamkniętego musisz jeszcze poczekać.
Wiesz nie uwazam, ze moje posty sa jak to przyjemnie okreslilas o d... Maryni. Ale ok zasady to zasady. Poczekam skoro musze...:cool2:

no ja sie ciesze ze to tylko twoje zdanie jest...ale bez urazy...nie obraz sie ale ja ciebie nie znam i czemu mam ci cala dupe pokazywac,,..pokazuje tym co znam ...dlatego ten zamkniety...

Nie ma co, bardzo sympatyczna i zachecajaca do blizszego poznania odpowiedz... No coz , ale takie teksty bez klasy zdarzaja sie wszedzie....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tez bym chciala miec taka psiapsiolke, ale mam teraz was i jestem happy:happy2::happy2::happy2:
A moj mezus tez jest kochany, bo mowi ze dupcia i nozki nie pzrytyly tylko brzuch i cyc:-):-) A ja i tak wiem ze wszedzie mi troszke przybylo:-D

a ja 165 to niezla kulka ze mnie - ale zdjecia na nk sa aktualne aj promis

nie bede nazekaz na nk zdjecia bo mi zaraz odpowiesz ze ja swojego brzuchola wcale nie wkleilam i mialabys racje...a nie wkleilam bo nie musza wszyscy wiedziec co u mnie slychac...jak juz powiedzialam zdjecie jak mam wkleic to na BB wkleje:)
[/SIZE][/B]

:confused::eek::confused: Why?:confused::eek::confused:
A tak mi sie powiedzialo haha po tym Twoim oststnim poscie...ze jak narazie to sie nie kfalifikuje do zamknietego:p ale jestem zadna krwi dzisiaj haha

To ja też chcę :-D

Kochanie moje ja Cię kocham! Moja małpeczko, ja uwielbiam małpeczki, nie wiedziałaś? No może z tą farbą pojechałam, zwracam honor jeśli nie jesteś farbowana :-D

No cyca mam, na czym siedzieć też więc nie rozumiem tej dyskryminacji już w tak w przedbiegach dyskwalifikacja?! Przysięgam, że nie jestem na sterydach, żadnych dopalaczy czy innego wspomagania. No chyba, że McDonald, Nutella i te sprawy, ale to chyba jest legalne... :-D:-D:-D:-D

Wlosow juz dawno nie farmowalam wiec jestem naturalna blondi ...chyba blondi haha bo ten kolor to jakis taki nijaki jest....Cyc masz..tyl masz wiec jestes all set haha:) 2 w jednym maz jest zadowolony:)

Ja tam tez nosilabym te same gacie ale brzuszek przeszkadza wiec ciesze sie ze mi tylko brzuszek wywalil
no to samo i u mnie:)

A ja tez chce taka psiapsiolke, moje niestety taktownie milcza na te tematy :o)) oszczedzaja mi tego... w przeciwienistwie do tesciowej i szwagierki, bo te sa szczere az do bolu;-)

szfagirki sa najlepsze....!!!! wiem cos o tym:p a czekaj czekaj to tesciowa ci powiedziala zebys sie za dynie przebrala tak????? haha niezla jest...u mnie tak samo

Wiesz nie uwazam, ze moje posty sa jak to przyjemnie okreslilas o d... Maryni. Ale ok zasady to zasady. Poczekam skoro musze...:cool2:

Nie ma co, bardzo sympatyczna i zachecajaca do blizszego poznania odpowiedz... No coz , ale takie teksty bez klasy zdarzaja sie wszedzie....
Kotusiek widzisz bo tu nie ma pitu pitu kazdy mowi co mu na watrobie lezy a gowna nie ma co w papierek zawijac walimy prosto zmostu

reklama
Do góry