reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
no pipencje, ja zmykam bo mnie gały szczypią od czytania i pisania. Idę coś wszamać potem pipkę umyć, piesy na spacerniak wypuścić, a potem jakiś film i pójdę spać.

Nie piszcie za dużo, bo chcę jutro być w miarę w temacie :-D

gud najt laski CMOKTUSIE W PIPUSIE
:-D

no pipencje, ja zmykam bo mnie gały szczypią od czytania i pisania. Idę coś wszamać potem pipkę umyć, piesy na spacerniak wypuścić, a potem jakiś film i pójdę spać.

Nie piszcie za dużo, bo chcę jutro być w miarę w temacie :-d

gud najt laski cmoktusie w pipusie
:-d
nie nie nie nie nie nie nie nie

zostan jeszcze

To ja może szybciutko wyjaśnię. Przede wszystkim trzeba sobie zdobyć zaufanie innych dziewczyn, a wtedy uwierz mi na słowo one same wstawią się za "kandydatką" aby dopuścić ją do zamkniętego. 10 postów o d**** Maryni tak średnio wystarczy. Chociaż ilość postów nie jest tu jakimś kryterium. Dojrzałość wypowiedzi, zaufanie, zaufanie i zaufanie przede wszystkim. Więc trzeba się więcej udzielać a nie wpadać jak po ogień.

Powiem w prost na dostęp do zamkniętego musisz jeszcze poczekać.
Wiesz nie uwazam, ze moje posty sa jak to przyjemnie okreslilas o d... Maryni. Ale ok zasady to zasady. Poczekam skoro musze...:cool2:

no ja sie ciesze ze to tylko twoje zdanie jest...ale bez urazy...nie obraz sie ale ja ciebie nie znam i czemu mam ci cala dupe pokazywac,,..pokazuje tym co znam ...dlatego ten zamkniety...

Nie ma co, bardzo sympatyczna i zachecajaca do blizszego poznania odpowiedz... No coz , ale takie teksty bez klasy zdarzaja sie wszedzie....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tez bym chciala miec taka psiapsiolke, ale mam teraz was i jestem happy:happy2::happy2::happy2:
A moj mezus tez jest kochany, bo mowi ze dupcia i nozki nie pzrytyly tylko brzuch i cyc:-):-) A ja i tak wiem ze wszedzie mi troszke przybylo:-D

a ja 165 to niezla kulka ze mnie - ale zdjecia na nk sa aktualne aj promis

nie bede nazekaz na nk zdjecia bo mi zaraz odpowiesz ze ja swojego brzuchola wcale nie wkleilam i mialabys racje...a nie wkleilam bo nie musza wszyscy wiedziec co u mnie slychac...jak juz powiedzialam zdjecie jak mam wkleic to na BB wkleje:)
[/SIZE][/B]

:confused::eek::confused: Why?:confused::eek::confused:
A tak mi sie powiedzialo haha po tym Twoim oststnim poscie...ze jak narazie to sie nie kfalifikuje do zamknietego:p ale jestem zadna krwi dzisiaj haha

To ja też chcę :-D

Kochanie moje ja Cię kocham! Moja małpeczko, ja uwielbiam małpeczki, nie wiedziałaś? No może z tą farbą pojechałam, zwracam honor jeśli nie jesteś farbowana :-D

No cyca mam, na czym siedzieć też więc nie rozumiem tej dyskryminacji już w tak w przedbiegach dyskwalifikacja?! Przysięgam, że nie jestem na sterydach, żadnych dopalaczy czy innego wspomagania. No chyba, że McDonald, Nutella i te sprawy, ale to chyba jest legalne... :-D:-D:-D:-D

Wlosow juz dawno nie farmowalam wiec jestem naturalna blondi ...chyba blondi haha bo ten kolor to jakis taki nijaki jest....Cyc masz..tyl masz wiec jestes all set haha:) 2 w jednym maz jest zadowolony:)

Ja tam tez nosilabym te same gacie ale brzuszek przeszkadza wiec ciesze sie ze mi tylko brzuszek wywalil
no to samo i u mnie:)

A ja tez chce taka psiapsiolke, moje niestety taktownie milcza na te tematy :o)) oszczedzaja mi tego... w przeciwienistwie do tesciowej i szwagierki, bo te sa szczere az do bolu;-)

szfagirki sa najlepsze....!!!! wiem cos o tym:p a czekaj czekaj to tesciowa ci powiedziala zebys sie za dynie przebrala tak????? haha niezla jest...u mnie tak samo

Wiesz nie uwazam, ze moje posty sa jak to przyjemnie okreslilas o d... Maryni. Ale ok zasady to zasady. Poczekam skoro musze...:cool2:

Nie ma co, bardzo sympatyczna i zachecajaca do blizszego poznania odpowiedz... No coz , ale takie teksty bez klasy zdarzaja sie wszedzie....
Kotusiek widzisz bo tu nie ma pitu pitu kazdy mowi co mu na watrobie lezy a gowna nie ma co w papierek zawijac walimy prosto zmostu

reklama
Do góry