reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama

hahahaha

przeciez pisalam kogucia odpada - z czym do ludzi malenka
Iza no wlasnie co nam Kasienka tutaj odwala...Wy szkraby zrobcie sobie kontest swoj... a do wagi ciezkiej to wiecie...daleko wam...tak sobie zartuje ale az sie wstyd przyznac ze ja taka wielka uroslam...Iza wiec ciesze sie ze Tobie sie humor poprawil na wiadomosc ze ja 15kg do przodu a ty tylko 10...

Trzeba chyba zaczac od tego jak mozna zostac przyjetym do tego typu zamknietych forum? Osobiscie uwazam, ze powstawanie takich zamknietych watkow zle wplywa na integracje grupy, moim zdaniem powinna panowac zasada, albo wszyscy albo nikt. Jednak to tylko moje skromne zdanie....
Kotusiek, do tego zamkniętego wątku mogą należeć wszystkie dziewczyny udzielające się na podforum "luty 2010".
Trzeba tylko zgłosić do Pandorki, że chce się należeć.
Natomiast powstało to po to, by ludzie "z zewnątrz", czyli tzw. gapie, którzy nie udzielają się, a tylko czytają, nie mieli dostępu do niektórych treści naszych rozmów.
Mam nadzieję, że dobrze to wytłumaczyłam - a przynajmniej ja to tak rozumiem :-)

Kotusiek - do forum bardzo latwo jest sie dostac tylko trzeba sie udzielac a nie walnac 2 posty na 2tyg i juz ja tam tez bylam przeciwna zle zmienilam zdanie i jestem zadowolona . Mam pewnosc ze gapie nie czyt tam sie zwierzamy i udzielamy porad ,zalimy sie - niekiedy dziewczyny naprawde maja nieciekawe sytuacje po co pisac o tym n a glownym . Masz prawo wyrazac swoje zdanie . Jesli chodzi o integracje grupy to nie ma z tym zadnego problemu kazda osoba jest cieplo i zyczliwie przyjmowana , akurat chcemy miec pewnosc ze za chwilke ktoras nas nie oleje ...

To ja może szybciutko wyjaśnię. Przede wszystkim trzeba sobie zdobyć zaufanie innych dziewczyn, a wtedy uwierz mi na słowo one same wstawią się za "kandydatką" aby dopuścić ją do zamkniętego. 10 postów o d**** Maryni tak średnio wystarczy. Chociaż ilość postów nie jest tu jakimś kryterium. Dojrzałość wypowiedzi, zaufanie, zaufanie i zaufanie przede wszystkim. Więc trzeba się więcej udzielać a nie wpadać jak po ogień.

Powiem w prost na dostęp do zamkniętego musisz jeszcze poczekać.

HAhaha ja tez do mikrusow nie naleze , a macie pdwage powiedziec ile wazycie - zapewniam za was pobije , ktora pierwsz - jest odwazna?

Hahaha! Ja ważę 77kg., przed ciążą wazyłam 72kg, ale to po bardzo intensywnym chudnięciu.
Wzrostu mam 161cm.

hahahaha

przeciez pisalam kogucia odpada - z czym do ludzi malenka

Jo weź się bujaj! A widziałaś mój wielki zad i cyc? :-D:-D:-D Przecież nie będę robić zdjęcia żeby udowodnić. Poza tym nikt nic o dowodach rzeczowych nie wspominał :-D Kurde też chcę brać udział w jakimś konkursie, no chyba, że nagrody hu...we to nie :-D:-D:-D

71 cm????to ty niezawysoka jestes:p haha zartuje napewno 171cm mialas na mysli:p

Hahhaa Aga Ty to wredna jesteś małpo farbowana! Czepiasz się niuansów :-D 71 czy 171 co za różnica :-D:-D:-D:-D

Ja 92kg teraz e spoko do setki daleko - no ktora mi podskoczy ktora

no dobra ale bedzie wstydddddddddddd....ja 91 kg...w poniedzialek wazyli mnie no...teraz to juz na taka wage towarowa bede musiala wlazic zeby mnie udzwignac....

Jo weź się bujaj! A widziałaś mój wielki zad i cyc? :-D:-D:-D Przecież nie będę robić zdjęcia żeby udowodnić. Poza tym nikt nic o dowodach rzeczowych nie wspominał :-D Kurde też chcę brać udział w jakimś konkursie, no chyba, że nagrody hu...we to nie :-D:-D:-D

Hahhaa Aga Ty to wredna jesteś małpo farbowana! Czepiasz się niuansów :-D 71 czy 171 co za różnica :-D:-D:-D:-D

Kasienko ale mi pojechalas...

Od malp ...i to jeszcze farbowanych mi dala no........buuuu hahaha ale i tak cie uwaielbiam malpiszonku ty moj z wielkim cycem...a zad...g=hmmm prawde mowiac nie zwracalam uwagi...tylko te zdezaki twoje tak mi sie jakos w OCZY RZUCILY!!!!!!!haha oj masz kochana czym oddychac masz:p
A konkurs to Ty sobie z zabeczka zrob i tam jeszcze paroma innymi szkrabami...

SIUNIAB - widziala fotke -ty jestes ta laska z ladnym cycem ? - figura zaje...sta - w KOGUCIEJ bede na ciebie stawiac .

Gibaga a ty co taka tajemnicza moze jakies konkrety ?

SIUNIAB - widziala fotke -ty jestes ta laska z ladnym cycem ? - figura zaje...sta - w KOGUCIEJ bede na ciebie stawiac .

Gibaga a ty co taka tajemnicza moze jakies konkrety ?

Iza no podalam konretny numerek nooo drugi raz nie bede pisac... i zara se tego posta wygwiazdkuje zeby wiecej lutowek nie wiedzialo jaka baba ze mnie... Iza a ile cm masz????? znaczy sie nie cyc ani nic tylko jak wysoka jestes hahaha ja 173cm miara z przed 6 lat mam nadzieje ze proces skuraczania u mnie sie jeszcze nie zaczal...LOL

reklama
Do góry