a ja 165 to niezla kulka ze mnie - ale zdjecia na nk sa aktualne aj promisIza no podalam konretny numerek nooo drugi raz nie bede pisac... i zara se tego posta wygwiazdkuje zeby wiecej lutowek nie wiedzialo jaka baba ze mnie... Iza a ile cm masz????? znaczy sie nie cyc ani nic tylko jak wysoka jestes hahaha ja 173cm miara z przed 6 lat mam nadzieje ze proces skuraczania u mnie sie jeszcze nie zaczal...LOL
reklama
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Ja tam wole sie nie wychylac jeszcze ktorejs sie nie spodoba ze watek zamkniety itp itd wiec wole szeregiTy mozesz byc Vice albo MARSZALKIEm to chyba bardziej bedzie ci pasowac co????Marszalek Iza haha zajefanie...a ja za toba latac bede i notati sporzadzac a co...
a ja a ja tez chce jakies profitY
To ja też chcę
Kasienko ale mi pojechalas...
Od malp ...i to jeszcze farbowanych mi dala no........buuuu hahaha ale i tak cie uwaielbiam malpiszonku ty moj z wielkim cycem...a zad...g=hmmm prawde mowiac nie zwracalam uwagi...tylko te zdezaki twoje tak mi sie jakos w OCZY RZUCILY!!!!!!!haha oj masz kochana czym oddychac masz
A konkurs to Ty sobie z zabeczka zrob i tam jeszcze paroma innymi szkrabami...
Kochanie moje ja Cię kocham! Moja małpeczko, ja uwielbiam małpeczki, nie wiedziałaś? No może z tą farbą pojechałam, zwracam honor jeśli nie jesteś farbowana
No cyca mam, na czym siedzieć też więc nie rozumiem tej dyskryminacji już w tak w przedbiegach dyskwalifikacja?! Przysięgam, że nie jestem na sterydach, żadnych dopalaczy czy innego wspomagania. No chyba, że McDonald, Nutella i te sprawy, ale to chyba jest legalne...
pandorka
Moja najukochańsza psiapsiółka mi ostatnio powiedziała, że nie widać, żebym przytyła i ze dupkę mam małą i że miałam większą przed ciążą. Cyc mam 90 B/C/D w zależności od cyckonosza.
To ja też chcę
No cyca mam, na czym siedzieć też więc nie rozumiem tej dyskryminacji już w tak w przedbiegach dyskwalifikacja?! Przysięgam, że nie jestem na sterydach, żadnych dopalaczy czy innego wspomagania. No chyba, że McDonald, Nutella i te sprawy, ale to chyba jest legalne...
Siwetne)
U mnie tez te same dopalacze w stylu Nutelli, ale musz sie przyznac,z e to po BB, bo tu tyle tym pisalyscie, ze nie moglam sie powstrzymac ))
Ja tam tez nosilabym te same gacie ale brzuszek przeszkadza wiec ciesze sie ze mi tylko brzuszek wywalilSiwetne)
U mnie tez te same dopalacze w stylu Nutelli, ale musz sie przyznac,z e to po BB, bo tu tyle tym pisalyscie, ze nie moglam sie powstrzymac ))
A ja tez chce taka psiapsiolke, moje niestety taktownie milcza na te tematy )) oszczedzaja mi tego... w przeciwienistwie do tesciowej i szwagierki, bo te sa szczere az do bolu;-)Moja najukochańsza psiapsiółka mi ostatnio powiedziała, że nie widać, żebym przytyła i ze dupkę mam małą i że miałam większą przed ciążą. Cyc mam 90 B/C/D w zależności od cyckonosza.
pandorka
Troszkę tęsknię za moim prawie-płaskim-brzuszkiem sprzed ciąży. Dużo wyrzeczeń kosztowało mnie to moje odchudzanie, ale warto było, bo dzięki temu jestem w ciąży naturalnie, a już miałam we wrześniu zacząć in-vitro. Więc synuś mi wszystko wynagrodził. Jak urodzę i przestanę odciągać pokarm z cyca, to wrócę na dietkę, żeby przygotowac organizm do kolejnej ciąży ;-)
Moja jest najukochańsza na świecie! Nikomu jej nie oddam i na dodatek jest taka prawdziwa, najprawdziwsza i nie ma mnie w dupie, nie jest fałszywa i tez ma czasem problemy z chłopem itp. i nie ściemnia, że wszystko jest cacy. A żeby było śmiesznie poznałyśmy się przez neta, kiedy to ona szukała chaty do wynajęcia a ja szkoły dla mojej nastoletniej siostrzenicy.
A ja tez chce taka psiapsiolke, moje niestety taktownie milcza na te tematy )) oszczedzaja mi tego... w przeciwienistwie do tesciowej i szwagierki, bo te sa szczere az do bolu;-)
Moja jest najukochańsza na świecie! Nikomu jej nie oddam i na dodatek jest taka prawdziwa, najprawdziwsza i nie ma mnie w dupie, nie jest fałszywa i tez ma czasem problemy z chłopem itp. i nie ściemnia, że wszystko jest cacy. A żeby było śmiesznie poznałyśmy się przez neta, kiedy to ona szukała chaty do wynajęcia a ja szkoły dla mojej nastoletniej siostrzenicy.
Ostatnia edycja:
reklama
To swietnie, ze sie udalo wszystko naturalnie!!!Troszkę tęsknię za moim prawie-płaskim-brzuszkiem sprzed ciąży. Dużo wyrzeczeń kosztowało mnie to moje odchudzanie, ale warto było, bo dzięki temu jestem w ciąży naturalnie, a już miałam we wrześniu zacząć in-vitro. Więc synuś mi wszystko wynagrodził. Jak urodzę i przestanę odciągać pokarm z cyca, to wrócę na dietkę, żeby przygotowac organizm do kolejnej ciąży ;-)
A po ciazy jakos sie bedziemy grupowo odchudzac, to moze nam lepiej pojdzie... moze nam cos doradzisz, skoro masz takie sukcesy.. bo ja to tylko jak cos zgubie to zaraz mi znow przybywa,...