reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Nie ma co, bardzo sympatyczna i zachecajaca do blizszego poznania odpowiedz... No coz , ale takie teksty bez klasy zdarzaja sie wszedzie....

Sluchaj NAPISALAM JAK WOL!!!!!!!!!!!! "nie chce cie urazic"idz ty okulisty skarbie...moze on ci pomoze...

Ja nie wiem czego mi tu z klasa wyjezdzasz swojej lepiej pilnuj a od mojej to wiesz...no ale prawda w oczy kole...znam cie????NIE... to kiego chcesz!!!! ty mnie tez nie znasz wiec sie nie wypowiadaj!!!!
A opowiadac ci sie nie musze wiec sie odwal...z reszta nie musze ci sie tlumaczyc z tego co i gdzie pisze...Napisalas 10 postow i od razu wszystko chcialabys wiedziec....DLATEGO JESZCZE RAZ CI MOWIE ZE OD TEGO JEST ZAMKNIETY!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Sluchaj NAPISALA JAK WOL!!!!!!!!!!!! idz to okulisty skarbie...moze on ci pomoze...

Ja nie wiem czego mi tu z klasa wyjezdzasz swojej lepiej pilnuj a od mojej to wiesz...no ale prawda w oczy kole...znam cie????NIE... to kiego chcesz!!!! ty mnie tez nie znasz wiec sie nie wypowiadaj!!!!
A opowiadac ci sie nie musze wiec sie odwal...z reszta nie musze ci sie tlumaczyc z tego co i gdzie pisze...Napisalas 10 postow i od razu wszystko chcialabys wiedziec....DLATEGO JESZCZE RAZ CI MOWIE ZE OD TEGO JEST ZAMKNIETY!!!!!!!
Wiesz ani Ciebie ani poziomu Twoich wypowiedzi nie zamierzam wiecej komentować, zbyt prymitywny jak dla mnie... tym bardziej nie interesuje mnie Twoje zycie prywatne. Zapisujac się do tego forum sądzilam tylko, ze spotkam tu same mile i zyczliwe osoby....

Wiesz nie uwazam, ze moje posty sa jak to przyjemnie okreslilas o d... Maryni. Ale ok zasady to zasady. Poczekam skoro musze...

napisałam ogólnie... nie chodziło mi tylko o twoje posty, ale również o posty kilku innych osób, które roszczą sobie prawa do wejścia na zamknięty mimo iż nie sa z nami zbyt długo.

Poza tym dziewczyny! Chciałabym zakończyć tę dyskusję. Myślę, że wyjaśniłyśmy sobie wszytko i nie ma sensu obrzucać się mięchem.

Kotusia Nie chce oceniac nikogo po opakowaniu ale czuje sie przy Tobie troche mala i gorsza a nie chce sie tak czuc - od twoich wypowiedzi rzeczywiscie czuc ziab i nie czuje sie z tym dobrze .

szfagirki sa najlepsze....!!!! wiem cos o tym:p a czekaj czekaj to tesciowa ci powiedziala zebys sie za dynie przebrala tak????? haha niezla jest...u mnie tak samo
Dokladnie to szfagierka ale tesciowa byla wtedy bardzo szczesliwa z tego powodu i potakiwala :o) Durne baby! Cale szczescie ze mieszkaja 1000ce kilometrow od nas!;-)

Wiesz ani Ciebie ani poziomu Twoich wypowiedzi nie zamierzam wiecej komentować, zbyt prymitywny jak dla mnie... tym bardziej nie interesuje mnie Twoje zycie prywatne. Zapisujac się do tego forum sądzilam tylko, ze spotkam tu same mile i zyczliwe osoby....

Bujaj sie malenka!!!! zarejestrowana w listopadzie tego roku i bedziesz sie wypowiadac na temat moich wypowiedzi...to ty mnie zaatakowalas a nie ja ciebie...wiec nie wiem o co kaman haha!!!Ja widze ze z kamienia lupanego jestem haha...I ciaza to ci sie chyba na glowke troche rzucila...no chyba ze tak zawsze mialas...ale wiesz co moze to te HORMONY haha rozwalasz mnie...nie odchodz to kazdego dnia bede miala sie z czego posmiac...(czytajac twoje posty)

napisałam ogólnie... nie chodziło mi tylko o twoje posty, ale również o posty kilku innych osób, które roszczą sobie prawa do wejścia na zamknięty mimo iż nie sa z nami zbyt długo.

Poza tym dziewczyny! Chciałabym zakończyć tę dyskusję. Myślę, że wyjaśniłyśmy sobie wszytko i nie ma sensu obrzucać się mięchem.
Pandorko prawdziwy z ciebie dyplomata - ale daj nam sobie wyjasnic bo trzeba sobie powiedziec co i jak - zeby byla jasnosc

Kotusia Nie chce oceniac nikogo po opakowaniu ale czuje sie przy Tobie troche mala i gorsza a nie chce sie tak czuc - od twoich wypowiedzi rzeczywiscie czuc ziab i nie czuje sie z tym dobrze .

LOL chyba mamy takie same zdanie...ale to my jestesmy beeeee a ona jest cacy...strata czasu na takie bzdety...

reklama
Nie chcialam nikogo urazic, ale uwierz mi, ze to ja sie poczulam troche zaszczuta, bo smialam wyrazic swoje zdanie. Czemu mala i gorsza? Przykro mi, ze tak myslisz i uwierz, ze nie mialam takich intencji i przepraszam, ze tak pomyslalas.

Do góry