reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Nie chcialam nikogo urazic, ale uwierz mi, ze to ja sie poczulam troche zaszczuta, bo smialam wyrazic swoje zdanie. Czemu mala i gorsza? Przykro mi, ze tak myslisz i uwierz, ze nie mialam takich intencji i przepraszam, ze tak pomyslalas.

Sluchaj tobie wolno wyrazic swoje zdanie i wolno mie rozniez...wiec ja nie wiem czemu sie do mnie przyczepilas...ze klasa i to i tamto...nabluzgalam ci w poscie ????NIE wiec nie wiem gdzie masz problem ...no chyba ze o slowo dupa ci chodzi...ale wybacz mi szczerosc nie masz pojecia jak my tu ze soba rozmawiamy i (teraz specjalna wersja dla ciebie) KUPKI w papierek nie bede owijac... a i jeszcze raz wersja tylko dla ciebie ...tylka nie chce pokazywac tym co nie znam...ale ty pewnie tego i tak nie zrozumiesz... i powiem ci jeszcze jedno jakbym nie miala klasy to juz bym cie tu wybluzgala na calego... ale ja nadal z Toba dyskutuje jak z czlowiekiem tylko...ty jak zwykle uczepilas sie tematu ze zaszczuta jestes...nie przesadzasz troche??? kazdy ma prawo do swojego zdania ty masz swoje ja mam swoje ale z klasa to Ty mi tu nie musisz wyjezdzac bo nie uwazam ze dalam ci ku temu powod...

Cicho, cicho po mału obczajam sytuacyjkę Ogólnie pozdrawiam ciebie kotusiek, poczekaj jeszcze jakieś 800 postów i witamy w gronie PIPEK LUTÓWEK ZAMKNIĘTEGO FORUM , każda z nas to przeżyła więc i ty dasz radę maleńka.

A moje dzieci kopia jak szalone teraz...

A wiecie co... zrobily mi sie rozstepy ale tylko z jednej strony brzucha:confused::confused:, ciekawe czemu? Fakt,ze po tej wlasnei stronie czuje najwiecej kopniakow i rozpychanek, ale i tak jakos tak dziwnie....:confused:

reklama
Do góry