Cześć dupeczki Już mamy lepszy humorek z dzidiorkiem Jeszcze chora , ale już przynajmniej więcej energii mam zyciowej .
Dziewczyny , mam wielki problem ... Czy któraś z was ma kuchenkę na butlę gazową ? Bo ja właśnie mam ( nie ma u nas sieci gazowej) i porblem polega na tym ze we wszytkich punktach wyminay butli , TYLKO JE WYMIENIAJĄ , a nigdzie nie moge kupić pierwszej !!! Orientuje sie któraś gdzie można takową pierwszą sobie kupić ?
A dlaczego pytam ... ?
Miareczka sie przebrała ... Podjęłam decyzje o bardzo szybkiej wyprowadzce ... Jak tylko szybko sie da ... gdziekolwiek . Wole sie męczyć na kawalerce bez kuchni , niż wciąż wysłuchiwac pretensji co do mojego trybu dnia i życia ... a nienstety moja mamunia ostatnio niemal codziennie doprowadza mnie do łez , wytykając że nie ejstem jej etatową sprzątaczką a ona przecież TYYYLE dla mnie robi ...Wczoraj byłam już zupełnie zdołowana więc tak drastyczne decyzje trzeba było podjąć ...To sie niestety wiąże z tym że mój Kocur znów coś przebąkuje o wyjeździe za granice ... A to jest to czego najbardziej nie chce ... Ale damy rade . Dla nas i naszego maleństwa .
Które ( to tak z innej beczki ) od wczoraj zasadza mi czasem takie kopy że aż podskakuje ze zdziwienia
Znachorko ja zaraz zadzwonię do męża i się go zapytam - on czasem takie właśnie dziwne i różne rzeczy wie
Co do sytuacji rodzinnej: może i masz rację - lepiej być "na swoim" chyba - ja np mam teraz górę naczyń do pozmywania i inne pierdy do zrobienia a leżę sei mam centralnie w dup*&^ wszystkomieszkanie wynajmuję ale szukam intensywnie żeby kupić.