reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Gucha to bardzo niedobrze! Bo widzac po mince wstawionej myslisz, ze to z obzarstwa, ale nawet jedząc dużo to ciezko przytyć 4 kg. To może być woda w organiźmie, a to jeszcze troche za wczesnie na takie szlaeństwa organizmu. Warto to skonsultować z lekarzem

Witajcie dziewczyny,
z ja w ciagu tygodnia 3,5kg. :( Ale dzisiaj ponownie jedziemy na USG wiec lekarza popytam czy wszystko jest ok.
A tak wracajac do tej krzywej cukrowej, to zawsze robia to badanie? tu jak pytalam, to mi polozna powiedziala, ze mi zrobia tylko w przypadku podejrzen cukrzycy...:confused2:... nie bardzo wiem jak mozna to stwierdzic nie robiac badan, ale juz nie mialam sily pytac....

DZIEŃ DOBRY :)

Olka dobrze, że w ogóle podchodzisz do egzaminu, ja wyjeździłam wszystkie godziny, a do egzaminu nie podeszłam, bo wiedziałam że nie zdam ( nie umiałam poprawnie zaparkować tyłem ) a po drugie jak się dowiedziałam, że w ciąży jestem, to stwierdziłam, że nie wpłacę kolejnych 700 zł... więc powodzenia na egzaminie Kochana!
No i na ślubie...ale tego to nawet sobie życzę:)

Lecę w kimę, jutro na pobieranie krwi na 7:00 rano, więc o 6 trzeba wstać...makabrejszyn.
Ja się za prawko wzięłam dopiero miesiąc temu, jeszcze mam trochę godzin do wyjeżdżenia. Bałam się że będę się stresować itp ale jakoś na luzie do tego podeszłam i jest ok. Mi to trochę kiepsko idzie parkowanie równoległe. No i czas za rozwiązywanie testów się wziąść :szok:
Też Ci Kochana życzę powodzenia na ślubie... Jej to już tak niedługo!!!!! Jeszcze przyszła teściowa przyjeżdża do mnie w poniedziałek na 2 tygodnie :cool:

hey dziewczyny u mnie szaro za oknem i wilgotno.....aż się wstawać nie chce.....a co u was....pewnie nic lepiej ????

A u mnie wyjątkowo ciepło, bardzo przyjemnie i widać że słoneczko się już przebija zza chmur. Także nie mam co narzekać ;-) Zajadam się właśnie kanapeczkami z pastą jajeczną i pomidorkiem - pycha. Miałam plan pospać dzisiaj do conajmniej 10 -tej ale oczywiście mój wspaniały pies się nudził i musiał mnie obudzić :wściekła/y:

witam kochane brzuchatki!!

u mnie za oknem bez rewelaci tez pogoda marna! ale jeszcze gorzej u mnie z samopoczciem katar nadal trzyma i juz mam cala kichawke czerwona i jak ja bede na weselu wygladac w sobote z takim kinolem :-(

Pani Minister Kopacz była właśnie w TVN:tak:i mówiła o ZZO i o nacinaniu krocza - że dokument nakazujący respektowanie decyzji rodzącej w obu sprawach i informowanie jej o ewentualnych zagrożeniach / konsekwencjach jest w trakcie realizacji. No ciekawe...
Ja do tej pory nie myślałam wcale o porodzie ale... chyba zaczynam powoli:szok:

lawenda_lekarska6.jpg

I ja się Witam dziewczynki!
Puki co słonka nie ma ale jest cieplusio.....na popołudnie przewidziana jest nawet burza....ciekawe......
Widzę ze piszecie o robieniu prawka w ciązy...
Ja coprawda prawo jazdy zrobilam jak moj synek mial 8 miesięcy ale nie jeździlam autem od razu bo sie bałam!!!!!
w pierwszej ciązy balam sie jeździc jako pasazer a co dopiero jak bym sama miala prowadzic...a teraz w drugiej ciązy zaczelam na maxa jeździc i sie nie boje....jedyne o czym czasem mysle to zeby nikt we mnie nie uderzyl a ni ja w kogos...wiadomo! nie boje sie o siebie ale o malutkie pod sercem....nie sadzilam ze wsiądę za kółko z brzuszkiem....baaa malo tego ze naucze sie jeździc w ciązy:)))))
Dlatego powodzenia dla zdających i jeźdzących:))))

Dzień dobry Dziewczynki:-) Tragicznie się czuje:-( Nic mi nie przechodzi:-( Idę się grzać pod kołderkę;-) A po południu pasowało by na wykłady iść, ale to zobacze jak będę się czuła nie ma co na siłe się pchać:sorry: Miłego dnia Dziewczynki;-):-)

Pani Minister Kopacz była właśnie w TVN:tak:i mówiła o ZZO i o nacinaniu krocza - że dokument nakazujący respektowanie decyzji rodzącej w obu sprawach i informowanie jej o ewentualnych zagrożeniach / konsekwencjach jest w trakcie realizacji. No ciekawe...
to co mowila a to jak bedzie naprawde to pewnie dwie rozne rzeczy!! zreszta zanim to wprowadza w zycie to my juz sie rozpakujemy :-) bedzie tak samo jak ze znieczuleniem mialo byc darmowe a w szpitalach w wawie i tak trzeba placic w wiekszosci :-(

No własnie tez jestem ciekawa jak sie to potoczy....i czy bedziemy mialy coś do powiedzenia czy bedą nas nacinac rutynowo!!!!
Pewnie tez jest to kwestia tego na jaka położną sie trafi!!!!
Dla nich to chwila przecięcia a dla nas 2 tyg cierpienia.....albo i lepiej!
Lady Mocca- ja o porodzie ostatnio zaczelam myslec.....i mimo iż rodzilam juz jedno dziecko to wcale nie jestem bardziej wyluzowana....a moze nawet odwrotnie.....wiem czym to pachnie!!!!
No ale nie ma co obgryzac rąk......

reklama
Dzień dobry Dziewczynki:-) Tragicznie się czuje:-( Nic mi nie przechodzi:-( Idę się grzać pod kołderkę;-) A po południu pasowało by na wykłady iść, ale to zobacze jak będę się czuła nie ma co na siłe się pchać:sorry: Miłego dnia Dziewczynki;-):-)
Pati- choróbsko Cię wzięlo?????
No NO nO a kysz wszystkie choroby...jak sie marnie czujesz odpuść sobie szkołę...i poleż w ciepelku!!!!

Do góry