onet: http://dziecko.onet.pl/34400,0,0,dzieci_burza_malzenstwo,artykul.html
komentarzy pod artykułem standardowo - nie warto komentować...
komentarzy pod artykułem standardowo - nie warto komentować...
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gucha to bardzo niedobrze! Bo widzac po mince wstawionej myslisz, ze to z obzarstwa, ale nawet jedząc dużo to ciezko przytyć 4 kg. To może być woda w organiźmie, a to jeszcze troche za wczesnie na takie szlaeństwa organizmu. Warto to skonsultować z lekarzem
Ja się za prawko wzięłam dopiero miesiąc temu, jeszcze mam trochę godzin do wyjeżdżenia. Bałam się że będę się stresować itp ale jakoś na luzie do tego podeszłam i jest ok. Mi to trochę kiepsko idzie parkowanie równoległe. No i czas za rozwiązywanie testów się wziąśćOlka dobrze, że w ogóle podchodzisz do egzaminu, ja wyjeździłam wszystkie godziny, a do egzaminu nie podeszłam, bo wiedziałam że nie zdam ( nie umiałam poprawnie zaparkować tyłem ) a po drugie jak się dowiedziałam, że w ciąży jestem, to stwierdziłam, że nie wpłacę kolejnych 700 zł... więc powodzenia na egzaminie Kochana!
No i na ślubie...ale tego to nawet sobie życzę
Lecę w kimę, jutro na pobieranie krwi na 7:00 rano, więc o 6 trzeba wstać...makabrejszyn.
hey dziewczyny u mnie szaro za oknem i wilgotno.....aż się wstawać nie chce.....a co u was....pewnie nic lepiej ????
to co mowila a to jak bedzie naprawde to pewnie dwie rozne rzeczy!! zreszta zanim to wprowadza w zycie to my juz sie rozpakujemy :-) bedzie tak samo jak ze znieczuleniem mialo byc darmowe a w szpitalach w wawie i tak trzeba placic w wiekszosci :-(Pani Minister Kopacz była właśnie w TVNi mówiła o ZZO i o nacinaniu krocza - że dokument nakazujący respektowanie decyzji rodzącej w obu sprawach i informowanie jej o ewentualnych zagrożeniach / konsekwencjach jest w trakcie realizacji. No ciekawe...
Ja do tej pory nie myślałam wcale o porodzie ale... chyba zaczynam powoli
Pani Minister Kopacz była właśnie w TVNi mówiła o ZZO i o nacinaniu krocza - że dokument nakazujący respektowanie decyzji rodzącej w obu sprawach i informowanie jej o ewentualnych zagrożeniach / konsekwencjach jest w trakcie realizacji. No ciekawe...
Ja do tej pory nie myślałam wcale o porodzie ale... chyba zaczynam powoli
Pati- choróbsko Cię wzięlo?????Dzień dobry Dziewczynki:-) Tragicznie się czuje:-( Nic mi nie przechodzi:-( Idę się grzać pod kołderkę;-) A po południu pasowało by na wykłady iść, ale to zobacze jak będę się czuła nie ma co na siłe się pchać Miłego dnia Dziewczynki;-):-)