hey dziewczyny u mnie szaro za oknem i wilgotno.....aż się wstawać nie chce.....a co u was....pewnie nic lepiej ????
a ja mam słoneczko ale weźcie je sobie, bo ja i tak leżę w domku, a zanim wyjdę (18) to już będzie ciemno...
Dzień dobry Dziewczynki:-) Tragicznie się czuje:-( Nic mi nie przechodzi:-( Idę się grzać pod kołderkę;-) A po południu pasowało by na wykłady iść, ale to zobacze jak będę się czuła nie ma co na siłe się pchać Miłego dnia Dziewczynki;-):-)
Pati nigdzie lepiej nie idź!!!! leż i się grzej i się kuruj, po co masz się jeszcze bardziej rozłożyć???
Pysia czekam na foto w sukience
ja prawko zrobiłam... o mój Boże to już 7 lat!! byłam ostatnim rzutem który mógł zdawać przed 18tką... nie wiem jak ja to zdałam za 1szym razem testy zaczęłam robić 3 dni przed a na egzaminie 2 dopuszczalne błedy i test zrobiony w parę minut, aż się egzaminator pytał dlaczego rezygnuję koperty do tej pory nie umiem, po prostu w takie dziadostwa nie wjeżdżam na mieście, chociaż odkąd mamy czujniki parkowania to się kilka razy zamierzyłam i nawet całkiem całkiem mi wyszło aa z takich rzeczy top pamiętam jeszcze jk usiadłam w aucie i się rozryczałam bo zapomniałam jak się samochód odpala i potem na mieście żurawia zapuszczałam, bo oczywiście zapomniałam ustawić lusterka, a egzmainatorowi jak się pytał to odp szczerze oburzona - ależ oczywiście że ustawiłam!! ech wspomoniki od tamtej pory cały czas jeździłam i to już wieloma rodzajami autków, nawet z automatem próbowałam, ale wolę manualną... najszybciej jechałam 200km/h (nie po polskiej autostradzie) i autko mogło wyciągnąć więcej ale ja spanikowałam ogólnie trochę piratuję ale w granicach rozsądku jeszcze ale naszczęście jeszcze bez żadnych mandatów, punktów ani nic TFU TFU przez lewe ramięiii w ogóle to uwielbiam prowadzić a już od miesiąca tego nie robiłam i już do końca ciąży mąż mnie nie wpuści za kierownicę:-(
ale żem siem rozpisała... zabrać mi laptopa