reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

..a tak apro po książek,to musze Wam polecic (oczywiście jeżeli któraś z Was lubi-przecież nic na siłe:)) ja ostatnio przeczytałam Krzysztofa Koziołka: "Święta Tajemnica"Super Książka..naprawde warta polecenia i polecam gorąco!:tak:

a Wy znacie jakieś ciekawe książki,które mogłybyście polecic?

reklama
Dzień dobry Śnieżynki:-D

Od razu muszę się Wam pochwalić:-D wczoraj Mężuś poczuł pierwszego kopniaka od Sóweczki i tak szalał z radości, że mało domu nie rozniósł:-p mega się śmialiśmy, a potem popłakaliśmy się ze szczęścia:-D

No to świetnie, że z babcią jest wszystko dobrze! A takie małżeństwa ze stażem to mają to w sobie, że lubią siebie krytykować, a żyć bez siebie nie mogą:tak:

Kochana Dziadkowie są już małżeństwem 58 lat, więc dla mnie to jest szmat czasu, którego sobie nawet nie wyobrażam:szok:

Witajcie dziewczyny,
z ja w ciagu tygodnia 3,5kg. :( Ale dzisiaj ponownie jedziemy na USG wiec lekarza popytam czy wszystko jest ok.

Trzymam kciuki za wizytę:-D co do wagi to ja jeszcze nie wróciłam do wagi sprzed ciąży (przez wymioty):tak:

U nas już drugi dzień ładne słoneczko i pięknie ciepło:-D

Dziś nie mam żadnych planów, ale może na jakiś spacerek się wybierzemy:-)

Hello :-)

Ja ciągle chora, ale mimo wszystko siedzę w pracy... Nie mam siły czytać wszystkich postów, ale mam nadzieję że w końcu będę na bieżąco.

Trzymam kciuki za najbliższe wizyty :-)

Buziaki

Dzieki za pomoc z butlą ;)
A propos mojej matuli jeszcze ... Ja już wiem że mieszkanie bez nije wychodzi nam na dobre ... bo w wieku 16 lat sie wypowadziłam z domu ... a to że znowu tu mieszkam to wynik jej i mojego Kocura nacisków ...że taniej ,że MAMA POMOŻE BO JESTEM W CIĄŻY (!?), że dużo miejsca ... że wszystko pod ręką ... nie jest tak więc za przeproszeniem , spie*dalam z tąd ...

Dzień dobry Śnieżynki:-D

Od razu muszę się Wam pochwalić:-D wczoraj Mężuś poczuł pierwszego kopniaka od Sóweczki i tak szalał z radości, że mało domu nie rozniósł:-p mega się śmialiśmy, a potem popłakaliśmy się ze szczęścia:-D

:-)

GRATULEJSZYN!!!!!!

Ja wczoraj wieczorem miała dyskotekę w brzuchu a mój oczywiście nie czuł nic, tylko "moje serduszko" - czizassssss :-D

Dzieki za pomoc z butlą ;)
A propos mojej matuli jeszcze ... Ja już wiem że mieszkanie bez nije wychodzi nam na dobre ... bo w wieku 16 lat sie wypowadziłam z domu ... a to że znowu tu mieszkam to wynik jej i mojego Kocura nacisków ...że taniej ,że MAMA POMOŻE BO JESTEM W CIĄŻY (!?), że dużo miejsca ... że wszystko pod ręką ... nie jest tak więc za przeproszeniem , spie*dalam z tąd ...
Moja tez nas naciskała, żebyśmy siedo nich wprowadzili. to jej powiedziałam ,ze wolę nienawidzic babcie meza niż własną matkę i się skończyły takie gatki.

Hej Moje Kochane Wszystkie Brzuchatki!

Jak tam u Was poranek mija? U nas dziś cieplutko, słonko przedziera się przez chmury a temperatura też ciekawa bo rano jak szłam do pracy bylo 20 stopni!

Dziś z mężem jedziemy oglądać ten wózek... zobaczymy co i jak... W sklepie mi go schowali specjalnie dla mnie, więc mam nadzieję, że dziś wyjedziemy na 4 kółkach naszego syna !

3mam kciuki za dzisiejsze wizyty!

Hej Moje Kochane Wszystkie Brzuchatki!

Jak tam u Was poranek mija? U nas dziś cieplutko, słonko przedziera się przez chmury a temperatura też ciekawa bo rano jak szłam do pracy bylo 20 stopni!

Dziś z mężem jedziemy oglądać ten wózek... zobaczymy co i jak... W sklepie mi go schowali specjalnie dla mnie, więc mam nadzieję, że dziś wyjedziemy na 4 kółkach naszego syna !

3mam kciuki za dzisiejsze wizyty!

Powodzenia na zakupkach i miłego dzionka;-)

reklama
Oleńka No ja uwielbiam czytać więc mogę polecić:

"Historyk" Elizabeth Kostova-wspaniale napisana nigdy wcześniej takiej nie czytałam. Powiedzmy, że o wampirach... Niesamowita historia-przygoda! Gruba, a ja ją jednym tchem przeczytałam, po prostu cudo!,
"Lolita" Vladimir Nabokov. Bardzo kontrowersyjna, swego czasu zabroniona książka o dorosłym mężczyźnie, który był zafascynowany małą dziewczynką! Książka, która nie odpycha a daje wiele do myślenia-wyjątkowa.

"Pachnidło" Patrick Suskind.
Pewnie słyszałaś o filmie lub go oglądałaś. Niestety film mimo iż zrobiony dosyć ciekawie to w konfrontacji z książką jest niczym! Książka napisana jest tak, że masz wrażenie, że jesteś w centrum tych wydarzeń, niemalże czujesz zapachy opisane w książce! Booooska!

Do góry