reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Milena, my się cieszyliśmy z ciuszków, bo wszystko kupowaliśmy sami więc za dużo tego raczej nie mieliśmy, ale co do rozmiaru to już faktycznie ciężko trafić, bo dzieci rosną w cały świat i na pewno to nic nie wiadomo. Teoretycznie 68 powinno być ok.

reklama
Milena, my się cieszyliśmy z ciuszków, bo wszystko kupowaliśmy sami więc za dużo tego raczej nie mieliśmy, ale co do rozmiaru to już faktycznie ciężko trafić, bo dzieci rosną w cały świat i na pewno to nic nie wiadomo. Teoretycznie 68 powinno być ok.

Zawsze lepiej trochę większe kupic ,będą mieli na zaś niż za małe :)

Aaa poziomeczka dziękuję bardzo za troskę:-) Dzwoniłam do pani doktor i mi powiedziała tyle co Wy. Jak nic innego się nie dzieje to kontrolować ciśnienie i jak często za niskie to do niej na wizytę i będziemy coś radzić. Jak mąż z pracy wróci to się do apteki wybierzemy i mam nadzieję że uda się kupić jakiś w miarę dobry i niedrogi. Czuję się dzisiaj sama nie wiem jak, więc chyba samodzielne wycieczki to sobie daruję, bo Majka może nie dać rady mnie do domu przyprowadzić;-)

Dzisiaj się wybieramy do znajomych którzy mają 3-miesięcznego Marcelka i tak myśle co mam kupić myślałam o jakimś ciuszku. MAm pytanko do dośwaidczonych Mamusiek z czego się najbardziej cieszyłyście jak Wam ktoś coś przyniósł. Kurde ja sie nie znam jeszcze na niczym. No i jaki rozmiar jakby co?
Ja tam sie ze wszystkiego cieszyłam, co dostałam - można kupić śpioszki - rozmiar 72 lub 78, inne ubranka, grzechotkę lub inną zabawkę dostosowaną do wieku. Jak pisały wcześneij dziewczyny - jak kupisz rozmiar 68 - to będzie taki akurat, a te siedemdziesiąt coś to tak na wyrost.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, a bedziecie sie zapisywaly do szkoly rodzenia????
I mam takie pytanie, moze glupie, ale nie mam o tym pojecia....czy szkoly rodzenia sa tylko platne, czy np przy szpitalach dzialaja takie darmowe????
Kalina82 - nie wiem jak jest w innaych miastach - ale popytaj w szpitalach. W Warszawie w wielu szpitalach sa szkoly rodzenia finansowane przez urzad miasta moze u Ciebie tez tak jest!

AniaForever nie idź nigdzie sama poczekaj na mężusia.
Ja też odwiedzałam ostatnio nowego maluszka w rodzinie i też kupiłam ciuszek w rozmiarze 68 ważne, że jeśli będzie to śpioszek to teraz najlepiej z długim rękawkiem.

cześć dziewczynki;-) nadal jestem przeziebiona, a do tego chyba mam przeziębiony pęcherz:-( nie mogę dostac się do mojego lekarza bo wyjechał:-( niepokoją mnie bóle brzucha, takie skurcze i chyba dziś jeszcze zalicze szpital:-( ogólnie humorek dziś mam kiepski i wszystko mnie denerwuje:crazy:

reklama
Kaasiorek84 a skąd taki zły humorek? Pomyśl o dzidzi, jeśli ty się źle czujesz to maluszek też.
Ostatnio coś wiele z nas dopada jesienna chandra, pogoda i hormony robią swoje.
Odpoczywaj i pij mleczko z miodem na przeziębienie.

Do góry