reklama
Aaaaa zapomniałabym, wklejam tu dla Mamy Sówki przecudny kombinezonik ocieplany z sówką oczywiście, na allegro jeszcze aukcja trwa a cena bardzo atrakcyjna No i jest nowy nie używany
_Cudny kombinezon_Sówka__3-6m_j/nowy_ (757018821) - Aukcje internetowe Allegro
Kaasiorku dawaj znać co się dzieje, mocno trzymam kciuki za dobre wieści!!:* a teraz póki możesz to leż jak najwięcej a jeśli boli i do tego twardnieje Ci brzuszek to weź no-spę, ona nie szkodzi w ciąży...
u mnie po drugiej dawce fenoterolu zaczęły się nasilać objawy, łapki trzęsą mi się coraz bardziej, już obstawiam pierwszą fazę alkoholizmu, ale kanapki zdołałam posmarować pastą jajeczną ogólnie boli mnie głowa i jestem otumaniona, ale nadal pełna nadzieji, że na tym się skończy tylko brzuszek nadal twardnieje, a móglby już przestać :-( kurczę ale się poświęcam dla synka (stres, leżenie, mega niepokój o niego, kłótnie z mężem, w dodatku wysłałam go do biblioteki i on poza dwiema jakimiś lekkimi śmiesznymi książkami przyniósł mi same romanse ale takie prawie że podchodzące pod harlequiny!!ale co tam i tak przeczytam:-)) niech on tylko w przyszłości zacznie brać narkotyki albo rzuci szkołę, to Wam tutaj solennie obiecuję, że własnymi ręcami go uduszę!!!
u mnie po drugiej dawce fenoterolu zaczęły się nasilać objawy, łapki trzęsą mi się coraz bardziej, już obstawiam pierwszą fazę alkoholizmu, ale kanapki zdołałam posmarować pastą jajeczną ogólnie boli mnie głowa i jestem otumaniona, ale nadal pełna nadzieji, że na tym się skończy tylko brzuszek nadal twardnieje, a móglby już przestać :-( kurczę ale się poświęcam dla synka (stres, leżenie, mega niepokój o niego, kłótnie z mężem, w dodatku wysłałam go do biblioteki i on poza dwiema jakimiś lekkimi śmiesznymi książkami przyniósł mi same romanse ale takie prawie że podchodzące pod harlequiny!!ale co tam i tak przeczytam:-)) niech on tylko w przyszłości zacznie brać narkotyki albo rzuci szkołę, to Wam tutaj solennie obiecuję, że własnymi ręcami go uduszę!!!
double_aga
Fanka BB :)
cześć dziewczynki kochane
ja dziś cierpię na zapalenie pęcherza, grzeje tyłek ale na nic... do d... z pęcherzem...
ja dziś cierpię na zapalenie pęcherza, grzeje tyłek ale na nic... do d... z pęcherzem...
Bidulka :-( Ja cale szczescie nie wiem co to znaczy i mam nadzieje ze sie nie dowiem... Kuruj sie kochana - sciskam!cześć dziewczynki kochane
Slodki sowkowy kombinezon!! Mamo Sowko trudno ci sie bedzie oprzec!! )
W ogole duzo ladnych rzeczy u tego uzytkownika ) Bede licytowac tygryskowy kombinezon, tygryskowy pajacyk, i niedzwiadkowy kombinezonik
No to ładnie ja też będę licytować ten z tygryskiem hehhe No ale fakt ma przepiękne te rzeczy jak nowe właściwie
Majsii
Fanka BB :)
No cholera jasna jak ból głowy mi minął to katar załapałam :-( idę sobie herbatkę zrobić z cytrynka i do łózia jakiś maraton filmowy trszasnąć i sie kurować Miłego popołudnia Kochane
reklama
Kombinezon czaderski! Normalnie.... śliczny!Aaaaa zapomniałabym, wklejam tu dla Mamy Sówki przecudny kombinezonik ocieplany z sówką oczywiście, na allegro jeszcze aukcja trwa a cena bardzo atrakcyjna No i jest nowy nie używany
Kaasiorku dawaj znać co się dzieje, mocno trzymam kciuki za dobre wieści!!:* a teraz póki możesz to leż jak najwięcej a jeśli boli i do tego twardnieje Ci brzuszek to weź no-spę, ona nie szkodzi w ciąży...
Głowa do góry! Synuś Ci wszystko wynagrodzi...zobaczysz!
Laski, a widziałyście może na Allegro takie kombinezoniki (całe ubranka) misia , tygryska czy innych słodkich zwierzątek? Chodzi o to, aby malucha ubrać na wiosne w coś takiego! Bosko musi to wyglądać!