reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Kaasiorku dawaj znać co się dzieje, mocno trzymam kciuki za dobre wieści!!:* a teraz póki możesz to leż jak najwięcej a jeśli boli i do tego twardnieje Ci brzuszek to weź no-spę, ona nie szkodzi w ciąży...

u mnie po drugiej dawce fenoterolu zaczęły się nasilać objawy, łapki trzęsą mi się coraz bardziej, już obstawiam pierwszą fazę alkoholizmu, ale kanapki zdołałam posmarować pastą jajeczną:-D ogólnie boli mnie głowa i jestem otumaniona, ale nadal pełna nadzieji, że na tym się skończy:tak: tylko brzuszek nadal twardnieje, a móglby już przestać :-( kurczę ale się poświęcam dla synka (stres, leżenie, mega niepokój o niego, kłótnie z mężem, w dodatku wysłałam go do biblioteki i on poza dwiema jakimiś lekkimi śmiesznymi książkami przyniósł mi same romanse ale takie prawie że podchodzące pod harlequiny!!ale co tam i tak przeczytam:-)) niech on tylko w przyszłości zacznie brać narkotyki albo rzuci szkołę, to Wam tutaj solennie obiecuję, że własnymi ręcami go uduszę!!!

Slodki sowkowy kombinezon!! Mamo Sowko trudno ci sie bedzie oprzec!! :))

W ogole duzo ladnych rzeczy u tego uzytkownika :)) Bede licytowac :D tygryskowy kombinezon, tygryskowy pajacyk, i niedzwiadkowy kombinezonik :)

Slodki sowkowy kombinezon!! Mamo Sowko trudno ci sie bedzie oprzec!! :))

W ogole duzo ladnych rzeczy u tego uzytkownika :)) Bede licytowac :D tygryskowy kombinezon, tygryskowy pajacyk, i niedzwiadkowy kombinezonik :)

No to ładnie ja też będę licytować ten z tygryskiem :p hehhe No ale fakt ma przepiękne te rzeczy jak nowe właściwie :)

No cholera jasna :wściekła/y: jak ból głowy mi minął to katar załapałam :-( idę sobie herbatkę zrobić z cytrynka i do łózia jakiś maraton filmowy trszasnąć i sie kurować :-p Miłego popołudnia Kochane :)

Majsii to do wyrka siup pośpij sobie, albo jakiś film :) Herbatka dobra jest z sokiem malinowym z lipą ja piję już od ponad tygodnia. A teraz mam z dziką różą. Kuruj się słonko

reklama
Aaaaa zapomniałabym, wklejam tu dla Mamy Sówki przecudny kombinezonik ocieplany z sówką oczywiście, na allegro jeszcze aukcja trwa a cena bardzo atrakcyjna :) No i jest nowy nie używany :)

_Cudny kombinezon_Sówka__3-6m_j/nowy_ (757018821) - Aukcje internetowe Allegro
Kombinezon czaderski! Normalnie.... śliczny!

Kaasiorku dawaj znać co się dzieje, mocno trzymam kciuki za dobre wieści!!:* a teraz póki możesz to leż jak najwięcej a jeśli boli i do tego twardnieje Ci brzuszek to weź no-spę, ona nie szkodzi w ciąży...

u mnie po drugiej dawce fenoterolu zaczęły się nasilać objawy, łapki trzęsą mi się coraz bardziej, już obstawiam pierwszą fazę alkoholizmu, ale kanapki zdołałam posmarować pastą jajeczną:-D ogólnie boli mnie głowa i jestem otumaniona, ale nadal pełna nadzieji, że na tym się skończy:tak: tylko brzuszek nadal twardnieje, a móglby już przestać :-( kurczę ale się poświęcam dla synka (stres, leżenie, mega niepokój o niego, kłótnie z mężem, w dodatku wysłałam go do biblioteki i on poza dwiema jakimiś lekkimi śmiesznymi książkami przyniósł mi same romanse ale takie prawie że podchodzące pod harlequiny!!ale co tam i tak przeczytam:-)) niech on tylko w przyszłości zacznie brać narkotyki albo rzuci szkołę, to Wam tutaj solennie obiecuję, że własnymi ręcami go uduszę!!!

Głowa do góry! Synuś Ci wszystko wynagrodzi...zobaczysz!

Laski, a widziałyście może na Allegro takie kombinezoniki (całe ubranka) misia , tygryska czy innych słodkich zwierzątek? Chodzi o to, aby malucha ubrać na wiosne w coś takiego! Bosko musi to wyglądać!

Do góry