reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
A u mne lekarz kazał isc siku bo mu pecherz przeszkadzał w USG:eek:

a mi powiedziala ze no moglam troche wiecej tej wody wypic....kurna tak zle i tak nie dobrze ale jkabym sie wiecej napila to napewno bym jej sie na fotelu zsikala...

AGUŚ

No to gratuluję synusia mąż się spisał na medal :)

Dzieki haha no spisal sie spisal:p

Ja też zawsze byłam nauczona że przed USG mam siusiu robić żeby pęcherz nie przeszkadzał :)Ej Aguś ale ty szybka jesteś jak ładnie zrobiłaś swojego glitterka brawoooo piękny ten Olek ;)

Ostatnia edycja:
no laski tak jak wczoraj pisałam NORMALNIE KOCHAM WAS znachorka po tym poście z myszką i rolką to byłam osikana hahaha a mój małż pyta z czego znów się tak kielczysz a ja nie byłam w stanie ze śmichu nic powiedzieć ;)

to ja juz nie wiem jak to z ta woda jest....co lekarz to inaczej chociaz ewychodzi ze to tutaj jacys chorzy sa i inne zwyczaje maja..grrrrr

DZIEKUJE!!!!!!!!

No a co do brzuszka...to ja mam takie wrazenie ze mi zaraz odpadnie...no jakbym kule do kregli polknela tak mi ciazy... i czasami jak kichne albo sie zle przekrece w nocy to mam taki bol w brzuchu jakby mi sie skora rozrywala....ale pewnie miesnie mi sie rozciagaja...haha
Znachorka a co ja mam zrobic mi to juz tasma clakiem(i maszynka)sie przepalily bo jak nadrabiam to tych stron mam tyle haha:p

Juz sie biore do pisania...
Pojechalam do tego innego miejsca...Kurde wlalam w siebie 3 szklanki wody i mowie do pielegniarki ze musze do lazienki a ta jak na mnie ryknela ze ja musze pelen pecherz miec i ze nie pokaze mi gdzie lazienka jest ...myslalam ze sie zleje w majty...USG trwalo godzine maluch leniuch jedne polozyl sie na brzuchu i sobie spal...raz na jakis czas sie przeciagnal i spal dalej czkawke mial haha....i sobie troche raczka ruszal a i sobie kopnal raz na jakis czas...ale ladnych zdjec nie mogla zrobic bo sie tak ulozyl ze no nie szlo go przekrecic...wygodnie mu bylo i tyle...3 cm stopki...haha normalnie koszykasz nam rosnie:p
Wazy jakies 450 i okazalo sie ze ciaza moze byc 21 tyg i 3 dni a nie 20 tyg...takze moze na walentynki urodze????haha ale data wychodzi na 8 lutego:p
NO ale maluch sie rozkraczyl... i babka mowi ze no jednak maz mial racje ...wymyslajac imie dziewczynki tylko czas byscie tracilili....a ja ze co????? haha no i tyle...ale przynajmniej juz wiem co i jak:))))))))))))))))))))))no happy jestem no:p
\

gratulejszyn

super że się wszytko udało i jest ok

kurde jakieś okienka z reklamami wyskakują ....ale jestem wsciekła bo sie na bb zaczyna syf robić

masakra.......

\

gratulejszyn

super że się wszytko udało i jest ok

kurde jakieś okienka z reklamami wyskakują ....ale jestem wsciekła bo sie na bb zaczyna syf robić

masakra.......
A ja mam sposób na te okienka:-p poszukaj sobie programu Ad Muncher zainstaluj blokuje wszystkie reklamy czyli w większości te wqrwiające okienka;-):-)

reklama
Ja pierdzielę, laski nie przeginajcie. Poszłam se śniadanie zrobić i już nie wiem co się dzieje.
Gibaga gratulacje wielkie!!! Super że już wiesz.
Rechot, co do kopania po wnętrznościach to ja mam taki problem, że jak mi bąbel w jelita przywali to pierdy idą jak z automatu, a zapanować się nad tym nijak nie da. Te narządy wyżej położone, jak na razie jakoś mi oszczędza (ciekawe jak długo)

Plecy też mnie napierdzielają jak głupie i nic z tym zrobić nie umiem:-(

Do góry