reklama
A u mne lekarz kazał isc siku bo mu pecherz przeszkadzał w USG
a mi powiedziala ze no moglam troche wiecej tej wody wypic....kurna tak zle i tak nie dobrze ale jkabym sie wiecej napila to napewno bym jej sie na fotelu zsikala...
AGUŚ
No to gratuluję synusia mąż się spisał na medal
Dzieki haha no spisal sie spisal
no laski tak jak wczoraj pisałam NORMALNIE KOCHAM WAS znachorka po tym poście z myszką i rolką to byłam osikana hahaha a mój małż pyta z czego znów się tak kielczysz a ja nie byłam w stanie ze śmichu nic powiedzieć
to ja juz nie wiem jak to z ta woda jest....co lekarz to inaczej chociaz ewychodzi ze to tutaj jacys chorzy sa i inne zwyczaje maja..grrrrr
DZIEKUJE!!!!!!!!
No a co do brzuszka...to ja mam takie wrazenie ze mi zaraz odpadnie...no jakbym kule do kregli polknela tak mi ciazy... i czasami jak kichne albo sie zle przekrece w nocy to mam taki bol w brzuchu jakby mi sie skora rozrywala....ale pewnie miesnie mi sie rozciagaja...haha
Znachorka a co ja mam zrobic mi to juz tasma clakiem(i maszynka)sie przepalily bo jak nadrabiam to tych stron mam tyle haha
DZIEKUJE!!!!!!!!
No a co do brzuszka...to ja mam takie wrazenie ze mi zaraz odpadnie...no jakbym kule do kregli polknela tak mi ciazy... i czasami jak kichne albo sie zle przekrece w nocy to mam taki bol w brzuchu jakby mi sie skora rozrywala....ale pewnie miesnie mi sie rozciagaja...haha
Znachorka a co ja mam zrobic mi to juz tasma clakiem(i maszynka)sie przepalily bo jak nadrabiam to tych stron mam tyle haha
\Juz sie biore do pisania...
Pojechalam do tego innego miejsca...Kurde wlalam w siebie 3 szklanki wody i mowie do pielegniarki ze musze do lazienki a ta jak na mnie ryknela ze ja musze pelen pecherz miec i ze nie pokaze mi gdzie lazienka jest ...myslalam ze sie zleje w majty...USG trwalo godzine maluch leniuch jedne polozyl sie na brzuchu i sobie spal...raz na jakis czas sie przeciagnal i spal dalej czkawke mial haha....i sobie troche raczka ruszal a i sobie kopnal raz na jakis czas...ale ladnych zdjec nie mogla zrobic bo sie tak ulozyl ze no nie szlo go przekrecic...wygodnie mu bylo i tyle...3 cm stopki...haha normalnie koszykasz nam rosnie
Wazy jakies 450 i okazalo sie ze ciaza moze byc 21 tyg i 3 dni a nie 20 tyg...takze moze na walentynki urodze????haha ale data wychodzi na 8 lutego
NO ale maluch sie rozkraczyl... i babka mowi ze no jednak maz mial racje ...wymyslajac imie dziewczynki tylko czas byscie tracilili....a ja ze co????? haha no i tyle...ale przynajmniej juz wiem co i jak)))))))))))))))))))))no happy jestem no
gratulejszyn
super że się wszytko udało i jest ok
kurde jakieś okienka z reklamami wyskakują ....ale jestem wsciekła bo sie na bb zaczyna syf robić
masakra.......
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
A ja mam sposób na te okienka poszukaj sobie programu Ad Muncher zainstaluj blokuje wszystkie reklamy czyli w większości te wqrwiające okienka;-):-)\
gratulejszyn
super że się wszytko udało i jest ok
kurde jakieś okienka z reklamami wyskakują ....ale jestem wsciekła bo sie na bb zaczyna syf robić
masakra.......
reklama
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Ja pierdzielę, laski nie przeginajcie. Poszłam se śniadanie zrobić i już nie wiem co się dzieje.
Gibaga gratulacje wielkie!!! Super że już wiesz.
Rechot, co do kopania po wnętrznościach to ja mam taki problem, że jak mi bąbel w jelita przywali to pierdy idą jak z automatu, a zapanować się nad tym nijak nie da. Te narządy wyżej położone, jak na razie jakoś mi oszczędza (ciekawe jak długo)
Plecy też mnie napierdzielają jak głupie i nic z tym zrobić nie umiem:-(
Gibaga gratulacje wielkie!!! Super że już wiesz.
Rechot, co do kopania po wnętrznościach to ja mam taki problem, że jak mi bąbel w jelita przywali to pierdy idą jak z automatu, a zapanować się nad tym nijak nie da. Te narządy wyżej położone, jak na razie jakoś mi oszczędza (ciekawe jak długo)
Plecy też mnie napierdzielają jak głupie i nic z tym zrobić nie umiem:-(