reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
No to czuję, że zabawa się dopiero zaczyna ;) Ja Aguś mam tak, że lekko się schylę i jak mnie rypnie to z bólu kwiczę. Masakra... Nie wiem czy w ogóle jakoś to można załagodzić. Kejt A Ty też takie bóle masz? Radzisz sobie z nimi jakoś?No a tak w ogóle to jak tam po USG? I jak piesek?

Ja też ... z tym że prawe biodro ... :no:
A no i dzień dobry :-)
U mnie od rana rozkopują ulicę pod oknami ... tragedia ...
Wczoraj zrobiłam pyszniutkie ciacho ! Kruche z brzoskwiniami w zalewie śmietankowej ... niebo w gębie ... A teraz biore sie za farbowanie kłaków . Wieczorem do kina na " Bękarty wojny " :-D Dziewczyny , coraz trudniej mi się ruszać ... wkładanie butów zaczyna mi stwarzać problem .Boje sie co będzie dalej ...

hey lasencje

ja wstałam jakby mnie ktos w brzuch skopał w nocy.....masakra proszę napiszcie dziewczynki ze starczymi brzuszkami tygodniowo czy was też bolą wszytkie flaki powyżej pępka.....żołądek i reszta genitaliów czuje się tak jakby mi się te narządy sciskały, nawet żebra mnie bolą jakby je od środka rozsadziło.....masakrajakbym miała mega gorset co mi za mocno wnętrzności ściska

Ja też ... z tym że prawe biodro ... :no:
A no i dzień dobry :-)
U mnie od rana rozkopują ulicę pod oknami ... tragedia ...
Wczoraj zrobiłam pyszniutkie ciacho ! Kruche z brzoskwiniami w zalewie śmietankowej ... niebo w gębie ... A teraz biore sie za farbowanie kłaków . Wieczorem do kina na " Bękarty wojny " :-D Dziewczyny , coraz trudniej mi się ruszać ... wkładanie butów zaczyna mi stwarzać problem .Boje sie co będzie dalej ...

A ja mieszkam przy samej ulicy i wciąż słychać tiry, które jak jeżdżą bez naczep to tak się telepią, że zmarłego by obudziły! Koszmar. Latem to nie ma nawet sensu otwierać okna czy balkonu bo człowiek sam siebie nie słyszy, a co dopiero tv..

Ciacho z brzoskwinkami, śmietana, kruche ciasto.. zmiłuj się i oszczędź więcej szczegółów ;) Bo zaraz tu ślinotoku dostanę ;P

Zakładanie butów... ja ja tylko mogę męża do tego zatrudniam, bo coraz trudniej, a co będzie dalej... Całe szczęście jeszcze gacie na du..pe mogę sama ubrać ;)

Juz sie biore do pisania...
Pojechalam do tego innego miejsca...Kurde wlalam w siebie 3 szklanki wody i mowie do pielegniarki ze musze do lazienki a ta jak na mnie ryknela ze ja musze pelen pecherz miec i ze nie pokaze mi gdzie lazienka jest ...myslalam ze sie zleje w majty...USG trwalo godzine maluch leniuch jedne polozyl sie na brzuchu i sobie spal...raz na jakis czas sie przeciagnal i spal dalej czkawke mial haha....i sobie troche raczka ruszal a i sobie kopnal raz na jakis czas...ale ladnych zdjec nie mogla zrobic bo sie tak ulozyl ze no nie szlo go przekrecic...wygodnie mu bylo i tyle...3 cm stopki...haha normalnie koszykasz nam rosnie:p
Wazy jakies 450 i okazalo sie ze ciaza moze byc 21 tyg i 3 dni a nie 20 tyg...takze moze na walentynki urodze????haha ale data wychodzi na 8 lutego:p
NO ale maluch sie rozkraczyl... i babka mowi ze no jednak maz mial racje ...wymyslajac imie dziewczynki tylko czas byscie tracilili....a ja ze co????? haha no i tyle...ale przynajmniej juz wiem co i jak:))))))))))))))))))))))no happy jestem no:p

Dupeczki ! Mója sunia własnie upolowała muche i się nad nią sadystka znęca ... mamla ją i zostawia na chwile ... mucha pobzyka osuszy sie już chce uciekac a ta ją znowu mlask mlask ... :-D:-D:-D

reklama
hehhe, mnie pierwszy raz w ciąży złapał chyba dwa dni temu, ale szybko zareagowałam i stopa do góry, poskutkowało. Ale gdybym czekała dłużej to bym pewnie znów ryczała że mnie boli i ruszyć się nie mogę. Rechotku Mnie brzuch boli, ale cały dół... od jakiegoś czasu też mnie tak ciągnie w dół, że boję się, że mi zaraz wszystko wypadnie...

Do góry