patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Mam to samo niestety:-(Mnie strasznie lewe biodro raz na jakis czas srasznie bolalo taki bol ze hoh ho a teraz mnie ciagle boli i lazic normalnie nie moge
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam to samo niestety:-(Mnie strasznie lewe biodro raz na jakis czas srasznie bolalo taki bol ze hoh ho a teraz mnie ciagle boli i lazic normalnie nie moge
Ja też ... z tym że prawe biodro ...
A no i dzień dobry :-)
U mnie od rana rozkopują ulicę pod oknami ... tragedia ...
Wczoraj zrobiłam pyszniutkie ciacho ! Kruche z brzoskwiniami w zalewie śmietankowej ... niebo w gębie ... A teraz biore sie za farbowanie kłaków . Wieczorem do kina na " Bękarty wojny " Dziewczyny , coraz trudniej mi się ruszać ... wkładanie butów zaczyna mi stwarzać problem .Boje sie co będzie dalej ...