reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dzień dobry Kobietki:)
Rechotku Ja też jestem cała obolała co ranek :eek: a biodra to masakra czuję się jak bym jakieś tam luzy miała :eek:
Idę poczytać co pisałyście i wcinać śniadanko miłego przedpołudnia :)

reklama
Juz sie biore do pisania...
Pojechalam do tego innego miejsca...Kurde wlalam w siebie 3 szklanki wody i mowie do pielegniarki ze musze do lazienki a ta jak na mnie ryknela ze ja musze pelen pecherz miec i ze nie pokaze mi gdzie lazienka jest ...myslalam ze sie zleje w majty...USG trwalo godzine maluch leniuch jedne polozyl sie na brzuchu i sobie spal...raz na jakis czas sie przeciagnal i spal dalej czkawke mial haha....i sobie troche raczka ruszal a i sobie kopnal raz na jakis czas...ale ladnych zdjec nie mogla zrobic bo sie tak ulozyl ze no nie szlo go przekrecic...wygodnie mu bylo i tyle...3 cm stopki...haha normalnie koszykasz nam rosnie:p
Wazy jakies 450 i okazalo sie ze ciaza moze byc 21 tyg i 3 dni a nie 20 tyg...takze moze na walentynki urodze????haha ale data wychodzi na 8 lutego:p
NO ale maluch sie rozkraczyl... i babka mowi ze no jednak maz mial racje ...wymyslajac imie dziewczynki tylko czas byscie tracilili....a ja ze co????? haha no i tyle...ale przynajmniej juz wiem co i jak:))))))))))))))))))))))no happy jestem no:p
A u mne lekarz kazał isc siku bo mu pecherz przeszkadzał w USG:eek:

No to czuję, że zabawa się dopiero zaczyna ;) Ja Aguś mam tak, że lekko się schylę i jak mnie rypnie to z bólu kwiczę. Masakra... Nie wiem czy w ogóle jakoś to można załagodzić. Kejt A Ty też takie bóle masz? Radzisz sobie z nimi jakoś?No a tak w ogóle to jak tam po USG? I jak piesek?

No na poczatku to mialam taki osrty bol przeszywajacy ale przechodzil a teraz to mam caly czas ale moze nie bedzie tak zle...CIO????????

Zakładanie butów... ja ja tylko mogę męża do tego zatrudniam, bo coraz trudniej, a co będzie dalej... Całe szczęście jeszcze gacie na du..pe mogę sama ubrać ;)

No ty chociaz buty mozesz jeszcze na stopki wcisnac ale ja???????? masakra kostek juz nima byly ale ni ma(no przynajmniej juz sie nie zacinam przy goleniu i krew po scianach nie tryska)ale za to nogi do buta to juz nie wloze....butow w ciul...bo to takie moje male hobby a moze ze 2 pary adidasow mam co jeszcze moge zalozyc...i jak buty zakladam to sie musze juz rozkraczac zeby mi sie brzuch ulozyl miedzy nogami to wtedy ledwo dycham ale sama zaloze bo inaczec to cala zime w klapkach chyba bede chodzic....grrrrr

rechotku- mnie nie boli u gory, ale na dole...tzn nie boli, ale czuje sie strasznie spuchnieta...szcegolnie po jedzeniu...a u Ciebie to moze macica sie powieksza i uciska na narzady wewnetrzne?tak coraz wyzej i wyzej...u mnie macica siega juz ok 2-3 cm poonad pepek...

gibaga- gartuluje syneczka!!!!!!!!:))) to super, ze w koncu sobie go poogladalas :)))

Dzien dobry Laseczki. Mnie narazie nic nie boli, ale zaczynam gubić rzeczy i być taka rozkojarzona, strasznei wkurzające.

A stoisz jak upoledzona na srodku sklepu i zastanawiasz sie po co tam przyszlas?? :D

No to czuję, że zabawa się dopiero zaczyna ;) Ja Aguś mam tak, że lekko się schylę i jak mnie rypnie to z bólu kwiczę. Masakra... Nie wiem czy w ogóle jakoś to można załagodzić. Kejt A Ty też takie bóle masz? Radzisz sobie z nimi jakoś?No a tak w ogóle to jak tam po USG? I jak piesek?
No ja niestety juz od dluzszego czasu tak mam (po wypadku) tylko teraz sie nasila :( Trzeba sie duzo ruszac i unikac bolesnych pozycji... wiecej rad nie mam niestety :(
Juz sie biore do pisania...
Pojechalam do tego innego miejsca...Kurde wlalam w siebie 3 szklanki wody i mowie do pielegniarki ze musze do lazienki a ta jak na mnie ryknela ze ja musze pelen pecherz miec i ze nie pokaze mi gdzie lazienka jest ...myslalam ze sie zleje w majty...USG trwalo godzine maluch leniuch jedne polozyl sie na brzuchu i sobie spal...raz na jakis czas sie przeciagnal i spal dalej czkawke mial haha....i sobie troche raczka ruszal a i sobie kopnal raz na jakis czas...ale ladnych zdjec nie mogla zrobic bo sie tak ulozyl ze no nie szlo go przekrecic...wygodnie mu bylo i tyle...3 cm stopki...haha normalnie koszykasz nam rosnie:p
Wazy jakies 450 i okazalo sie ze ciaza moze byc 21 tyg i 3 dni a nie 20 tyg...takze moze na walentynki urodze????haha ale data wychodzi na 8 lutego:p
NO ale maluch sie rozkraczyl... i babka mowi ze no jednak maz mial racje ...wymyslajac imie dziewczynki tylko czas byscie tracilili....a ja ze co????? haha no i tyle...ale przynajmniej juz wiem co i jak:))))))))))))))))))))))no happy jestem no:p
SIUSIAK HURRRAAAA!!!

reklama
Kochane nie martwmy się na zapas;-) A po drugie od czego my mamy mężów???:-) Mój wczoraj robił za masażyste:cool2: i mi masował krzyże bo tak kurewsko bolały:-(

Do góry