reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

poziomeczka Witamy Cię gorąco w naszym gronie :-)

agaB ale fajowo, dwie śliczne dziewuszki, gratulacje :rofl2:

dziś mnie wzięło na sprzątanie chaty, teraz wcinam ananasowy kisiel i nadrabiam to co żeście nabazgrały jak mnie nie było :-D Aaaaa.... zrobiłam test... i ekhm... jakimś "boskim" cudem trafiłam do nieba :-D:-D:-D:-D

reklama
Oooo Święta Racja!! Podoba mi się to hasło!

poszłabym do nieba,ale mam lęk wysokości,no i w piekle tylu znajomych...
dobreee :) mam już jako opis na gg tak mi się spodobało:-D

heheheh zawsze się żałuje tego co minęło:-), ja z moim Maciulkiem latałam dwa dni teraz za garniturem, no i wyszło na moje:-)bo Maciuś oczywiście uważa zawsze że jest czas, na nic moje prosby, że możemy nic nie znaleźć, no i rzeczywiście, garniaki na kurdupli chyba tylko produkują, a Maciek do nich nie należy (ma 188cm wzrostu, no i jest boskooo umięśniony hehehe 44cm w bicepsie na siłce wyrobił, przez to z koszulami jest problem bo rękawy rozrywa)czekamy na dostawę, jak nie znajdę nic na niego to nie wiem w czym do slubu pójdzie:baffled:

mój Tomuś też jest z tych większych (186 cm, ale biceps dawno bez siłki zjechał mu do 39 cm...) i kupił super garnitur, klasyczny w Sunset Suits w Galerii Malta, co prawda nie za tanio bo 1000 zł, ale wygląda jak szyty na miarę! no i teraz wszystkie imprezy w nim obskakuje i jest git :)

Cześć dziewczynki :-)
jesteśmy po wizycie, wszystko OK :) jestem szczęśliwa, no i już wiem czyje serduszka biją mi w brzuszku :D Danusi i Dorotki :-) będą 2 dziewczynki!!
jutro napiszę więcej a teraz padam na pyszczek więc idę pod przysznic i do spanka papapa i Dziękuję za trzymanie kciuków :) martwiłam się jak to wszystko pójdzie ale wszystkie pomiary OK, i termin się też nie zmienił, więcej szczegółów jutro jak będę bardziej do życia PAPAPA :*

AgaB serdecznie gratuluje zdrowych dziewuszek!!!będą małe panienki dla naszych kawalerów:-D
jak tam dzionek minął?ja odsypiałam z mężem weekend, potem zakupki, pranie, kolacyjka i zaraz znowu spać...

Śnieżynki ważne!!!, bo uzupełniałam dziś listę i tak pomyślałam, że trzeba coś z tym zrobić:tak: wpisane są tam wszystkie dziewczyny, które się na Lutówkach odezwały, ale jak same niedawno zauważyłyście to wiele wcale się nie odzywa:baffled: więc może zrobię tak, że poczekam jeszcze parę tygodni i będę uzupełniać listę o płeć i imiona naszych Maleństw (bo jak widzę nie każde chce się ujawnić:-p) i potem zrobię taką konkretną listę tylko tych dziewczyn, które rzeczywiście na forum się udzielają, a resztę usunę:tak: najwyżej do tych co się nie odzywają napiszę na priva co się z nimi dzieje, żeby się nie obraziły:confused: co myślicie???

popieram pozdrawiam

Poziomeczka witaj w naszym gronie :)
agaB to fantastyczna wiadomość :) dwie śliczne i zdrowe dziewczynki, GRATULUJĘ:-)
czesc dziewczyny nie moglam sie dostac do waszego grona - sprawilo mi to troche trudnosci mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do waszego zacnego stadka lutoweczek pozdrawiam;-)
chathamka wczoraj nie miałam siły nic pisać na BB więc dzisiaj serdecznie cie witam wśród nas:-)
Wita was świeżo upieczona Panna Magister....weekend stresowy dzisiejszy poranek jeszcze bardziej mówię wam szaleństwo....ale już po mówię szczerze to czysta formalność.....
GRATULACJE PANI MAGAZYNIER:-)

Tygrynka kochana, ja dobrze wiedziałam, że balujesz , dlatego cierpliwie czekałam na wieści :-) Nawet mężowi mówiłam, że po takim maratonie wesel jaki mieliśmy (2 wesela pod rząd!), poszła bym z Tygrynką na wesele hehe, i na pewno towarzystwo by dopisało! A mój mąż- Z kim? (mina skwaszona i patrzy jak na idiotkę). A ja głośno i wyraźnie: "Z TYGRYNKĄ!" hehe. Poparzył na mnie i powiedział, że mi całkowicie odbiło!

hehe przeczytałam to mężowi, który zareagował tak: "ja na to już nie reaguję...idę spać..." i odwrocił się tyłkiem i coś marudzi pod nosem "nie mam już żony noo...straciłam żonę noo...ej za dużo coś tam klepiesz!" :-D:-D:-D w ogóle on jakiś dzisiaj marudny na "nasz lutówkowy" temat: "taaa busa (odnośnie spotkania co wpisałam przed chwilą)...chyba z przyczepką...o matko tyle kobiet w ciąży, biedny kierowca, co 2 minuty-siku, rzyganko, jedzonko, płacze i śmiechy naraz..". "zdecydowanie zdradzasz mnie z laptopem", "zaraz sobie zrobię nicka MążLodówki i będę czekał na kolejnych facetów i teraz my będziemy narzekać na Was".... chyba pójdę (hehe tzn odłożę laptopa i się do niego odwrócę, bo leżymy w jednym łóżku:-D) go trochę pop[rzytulać...jęczydusza...:-D
dobrej spokojnej nocki dziewczynki!!!

witam was dziewczyny - poziomeczka wtam cie serdecznie tez jestem nawa i jeszcze dobrze sie nie zadomowilam ale mamy jeszcze troche czasu do rozwiazania. Grauluje aga coreczek tez chcialabym mic blizniaki . Gratuluje nowej pani magister. Dziewczyny ja dopiro wrocilam z pracy probuje nadrabiac co tu zescie natworzyly ----duzzzzzzzo tego . Ja nie bede sie w tyg wlaczala do chatu bo pora pozn wszystkie juz spicie ale bede obserwowala co poczynacie . Mimo wszystko jestem z wami pozdrawiam odezwe sie w weekand wtedy bede miala luzik - buziole dla was i waszych brzuszkow pa

Najeli super masz te rzekotki!:-D widzę że imionko z epoki lodowcowej:-D Uwielbiam tą bajkę:-D
poziomeczka_82 Witamy witamy:-) Gratuluje dzidziusia i spokojnej ciąży Ci życzę:tak::-D
agaB Kochana gratuluje podwójnie dwóch córeczek!:-):tak:

...Śnieżynki ważne!!!, bo uzupełniałam dziś listę i tak pomyślałam, że trzeba coś z tym zrobić:tak: wpisane są tam wszystkie dziewczyny, które się na Lutówkach odezwały, ale jak same niedawno zauważyłyście to wiele wcale się nie odzywa:baffled: więc może zrobię tak, że poczekam jeszcze parę tygodni i będę uzupełniać listę o płeć i imiona naszych Maleństw (bo jak widzę nie każde chce się ujawnić:-p) i potem zrobię taką konkretną listę tylko tych dziewczyn, które rzeczywiście na forum się udzielają, a resztę usunę:tak: najwyżej do tych co się nie odzywają napiszę na priva co się z nimi dzieje, żeby się nie obraziły:confused: co myślicie???
Super pomysł!:tak::-)
Dzień dobry :-)
Wstajemyyyyyy :tak:
A ja już dawno nie śpię i w pracy siedzę:-) i czekam do 16 bo od jutra wolne!:-D:-D:-D:-D:-D i jutro badanko:-p A w piątek USG:-D:-D:-D Miłego dnia dziewczynki!:-D

reklama
Hej, u mnie znowu paskudna pogoda, w koncu miałam myć okna...
Dalej wlaczymy z urzędami (wybić urzędników). No i znowu mnie coć łapie, wiec siedzę i wcinam żurawinę, piję hektolitry wody i mam nadzięję, że się obejdzie bez leków.
Brała kótraś z Was urinal w ciązy? Bo mam w domu w razie czego i nie iwem czy moge brać

Do góry