reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Dobry wieczór :-)
Poziomeczka witaj :)
agaB to super, że wszystko jest dobrze :D Ajjj będą dwie córunie Mamusi :-)

Ja właśnie zjadłam kolacje. W dzien troszkę pospałam więc ta noc będzie ciężka;/ A Wam jak wieczorek mija?

Witam wszystkie przyszłe i obecne mamy! Jestem w 17 tyg ciąży i tej radości nie da się z niczym porównać :-) Moje maleństwo także ma się pojawić w lutym, czekam na nie z wielką niecierpliwością!
Jestem nowa na forum i uważam, że to świetny pomysł, móc wymienić się wiadomosciami z innymi mamami!
Pozdrawiam!

poziomeczka_82 witamy serdecznie w naszym gronie i życzę spokojnej ciąży:-) wpisałam Cię tak orientacyjnie na listę, bo dokładnie nie wiem na kiedy masz termin, ale jakoś sobie obliczyłam :-p jakbyś miała zastrzeżenia to pisz:-)

Cześć dziewczynki :-)
jesteśmy po wizycie, wszystko OK :) jestem szczęśliwa, no i już wiem czyje serduszka biją mi w brzuszku :D Danusi i Dorotki :-) będą 2 dziewczynki!!
jutro napiszę więcej a teraz padam na pyszczek więc idę pod przysznic i do spanka papapa i Dziękuję za trzymanie kciuków :) martwiłam się jak to wszystko pójdzie ale wszystkie pomiary OK, i termin się też nie zmienił, więcej szczegółów jutro jak będę bardziej do życia PAPAPA :*

agaB nawet nie wiesz jak się cieszę, że z Maluszkami w porządku no i, że będą dziewczynki:-) już Cię uaktualniłam na liście:-D

Nie wiedziałam na co mam ochotę, ale jak zobaczyłam mój suwaczek i przypomniało mi się, że w szafce mam miśki Haribo to od razu się za nie wzięłam i najadłam, że szok:szok::-p a teraz już jestem po jajecznicowej kolacyjce tak więc i mama i Sóweczka najedzone:-D

Dziewczyny, a gdzie się kejt podziała, bo strasznie dawno jej nie było:confused: hehe jak to napisałam to mi się przypomniało, że wyjechała
:-p:-pale ze mnie zakrętas :-D

Śnieżynki ważne!!!, bo uzupełniałam dziś listę i tak pomyślałam, że trzeba coś z tym zrobić:tak: wpisane są tam wszystkie dziewczyny, które się na Lutówkach odezwały, ale jak same niedawno zauważyłyście to wiele wcale się nie odzywa:baffled: więc może zrobię tak, że poczekam jeszcze parę tygodni i będę uzupełniać listę o płeć i imiona naszych Maleństw (bo jak widzę nie każde chce się ujawnić:-p) i potem zrobię taką konkretną listę tylko tych dziewczyn, które rzeczywiście na forum się udzielają, a resztę usunę:tak: najwyżej do tych co się nie odzywają napiszę na priva co się z nimi dzieje, żeby się nie obraziły:confused: co myślicie???

Ostatnia edycja:
ja juz tez po kolacji....hehe...ale tylko tej pierwszej :-D

poziomeczka82: WITAMY!!!! zycze spokojnej ciazy!!!

agaB: jej!!! dwie dziewunie!!!! ale bedzie rozowo!!!! SUPER!!!

Mamo Sowko: pamietaj, ze najedzona mama to szczesliwa sowka :-D:-D:-D
a z ta lista to rzeczywiscie sporo tam dziewczyn, ktorych ja wogole nie kojarze... JA jestem ...tyle, ze u mnie kurcze musi zostac bez koloru, bo moj malentas sie z usg obrazil i zacisnal kolanka...i tyle sobie mamusia i tatus napodgladali...ehh...dam znac jak juz dojdziemy z moim Markiem do jakiegos porozumienia co do imion:tak:
aha! Kejt to sie chyba dalej w Grecji wczasuje na podrozy poslubnej:-)

Najeli: ja mieszkam w Danii, ale jestem z Bielska Bialej! I bede w odwiedziny na dwa tygodnie w pazdzierniku, takze jak masz ochote to mozemy sie spotkac na podbijanie swiata sklepow dzieciecych...lub tez ciastkarni i delicji...hehe...zalezy od sil danego dnia :-D

Mamo Sowko: pamietaj, ze najedzona mama to szczesliwa sowka :-D:-D:-D
a z ta lista to rzeczywiscie sporo tam dziewczyn, ktorych ja wogole nie kojarze... JA jestem ...tyle, ze u mnie kurcze musi zostac bez koloru, bo moj malentas sie z usg obrazil i zacisnal kolanka...i tyle sobie mamusia i tatus napodgladali...ehh...dam znac jak juz dojdziemy z moim Markiem do jakiegos porozumienia co do imion

Tak właśnie kojarzyłam, że którejś ze Śnieżynek Maleństwo nie pokazało płci, a już USG nie będzie miała, a to TY:-) to tylko podaj jak już ustalicie imiona to wpiszę na listę i zostaniecie w czerwonym kolorze:-D

Tak właśnie kojarzyłam, że którejś ze Śnieżynek Maleństwo nie pokazało płci, a już USG nie będzie miała, a to TY:-) to tylko podaj jak już ustalicie imiona to wpiszę na listę i zostaniecie w czerwonym kolorze:-D

Ano ja....no coz....czerwony tez ladny kolor....z imionami to uprzedzam... sie uzbroj kochana w cierpliwosc...bo u nas to wyglada tak jakbysmy traktacje pokojowe prowadzili....i ...DALEJ WOJNA:baffled: i wyglada mi na przynajmniej stuletnia...

agaB gratulacje !!! super wiadomość,no i najważniejsze że wszystko dobrze :-)

poziomeczka_82 witamy w gronie Lutówek, spokojnej ciąży.

reklama
Witaj Poziomeczko :-)
Aguś normalnie szał ! Gratuluje córeczek :-):-) !!
Mamo Sówko bardzo, ale to BARDZO wręcz REWELACYJNY pomysł :-)

Do góry