reklama
Majsii
Fanka BB :)
Dobry wieczór :-)
Poziomeczka witaj
agaB to super, że wszystko jest dobrze Ajjj będą dwie córunie Mamusi :-)
Ja właśnie zjadłam kolacje. W dzien troszkę pospałam więc ta noc będzie ciężka;/ A Wam jak wieczorek mija?
Poziomeczka witaj
agaB to super, że wszystko jest dobrze Ajjj będą dwie córunie Mamusi :-)
Ja właśnie zjadłam kolacje. W dzien troszkę pospałam więc ta noc będzie ciężka;/ A Wam jak wieczorek mija?
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Witam wszystkie przyszłe i obecne mamy! Jestem w 17 tyg ciąży i tej radości nie da się z niczym porównać :-) Moje maleństwo także ma się pojawić w lutym, czekam na nie z wielką niecierpliwością!
Jestem nowa na forum i uważam, że to świetny pomysł, móc wymienić się wiadomosciami z innymi mamami!
Pozdrawiam!
poziomeczka_82 witamy serdecznie w naszym gronie i życzę spokojnej ciąży:-) wpisałam Cię tak orientacyjnie na listę, bo dokładnie nie wiem na kiedy masz termin, ale jakoś sobie obliczyłam jakbyś miała zastrzeżenia to pisz:-)
Cześć dziewczynki :-)
jesteśmy po wizycie, wszystko OK jestem szczęśliwa, no i już wiem czyje serduszka biją mi w brzuszku Danusi i Dorotki :-) będą 2 dziewczynki!!
jutro napiszę więcej a teraz padam na pyszczek więc idę pod przysznic i do spanka papapa i Dziękuję za trzymanie kciuków martwiłam się jak to wszystko pójdzie ale wszystkie pomiary OK, i termin się też nie zmienił, więcej szczegółów jutro jak będę bardziej do życia PAPAPA :*
agaB nawet nie wiesz jak się cieszę, że z Maluszkami w porządku no i, że będą dziewczynki:-) już Cię uaktualniłam na liście
Nie wiedziałam na co mam ochotę, ale jak zobaczyłam mój suwaczek i przypomniało mi się, że w szafce mam miśki Haribo to od razu się za nie wzięłam i najadłam, że szok a teraz już jestem po jajecznicowej kolacyjce tak więc i mama i Sóweczka najedzone
Dziewczyny, a gdzie się kejt podziała, bo strasznie dawno jej nie było hehe jak to napisałam to mi się przypomniało, że wyjechała ale ze mnie zakrętas
Śnieżynki ważne!!!, bo uzupełniałam dziś listę i tak pomyślałam, że trzeba coś z tym zrobić wpisane są tam wszystkie dziewczyny, które się na Lutówkach odezwały, ale jak same niedawno zauważyłyście to wiele wcale się nie odzywa więc może zrobię tak, że poczekam jeszcze parę tygodni i będę uzupełniać listę o płeć i imiona naszych Maleństw (bo jak widzę nie każde chce się ujawnić) i potem zrobię taką konkretną listę tylko tych dziewczyn, które rzeczywiście na forum się udzielają, a resztę usunę najwyżej do tych co się nie odzywają napiszę na priva co się z nimi dzieje, żeby się nie obraziły co myślicie???
Ostatnia edycja:
Majsii
Fanka BB :)
Mama Sówka bardzo dobry pomysł popieram w 100%
ja juz tez po kolacji....hehe...ale tylko tej pierwszej
poziomeczka82: WITAMY!!!! zycze spokojnej ciazy!!!
agaB: jej!!! dwie dziewunie!!!! ale bedzie rozowo!!!! SUPER!!!
Mamo Sowko: pamietaj, ze najedzona mama to szczesliwa sowka
a z ta lista to rzeczywiscie sporo tam dziewczyn, ktorych ja wogole nie kojarze... JA jestem ...tyle, ze u mnie kurcze musi zostac bez koloru, bo moj malentas sie z usg obrazil i zacisnal kolanka...i tyle sobie mamusia i tatus napodgladali...ehh...dam znac jak juz dojdziemy z moim Markiem do jakiegos porozumienia co do imion
aha! Kejt to sie chyba dalej w Grecji wczasuje na podrozy poslubnej:-)
Najeli: ja mieszkam w Danii, ale jestem z Bielska Bialej! I bede w odwiedziny na dwa tygodnie w pazdzierniku, takze jak masz ochote to mozemy sie spotkac na podbijanie swiata sklepow dzieciecych...lub tez ciastkarni i delicji...hehe...zalezy od sil danego dnia
poziomeczka82: WITAMY!!!! zycze spokojnej ciazy!!!
agaB: jej!!! dwie dziewunie!!!! ale bedzie rozowo!!!! SUPER!!!
a z ta lista to rzeczywiscie sporo tam dziewczyn, ktorych ja wogole nie kojarze... JA jestem ...tyle, ze u mnie kurcze musi zostac bez koloru, bo moj malentas sie z usg obrazil i zacisnal kolanka...i tyle sobie mamusia i tatus napodgladali...ehh...dam znac jak juz dojdziemy z moim Markiem do jakiegos porozumienia co do imion
aha! Kejt to sie chyba dalej w Grecji wczasuje na podrozy poslubnej:-)
Najeli: ja mieszkam w Danii, ale jestem z Bielska Bialej! I bede w odwiedziny na dwa tygodnie w pazdzierniku, takze jak masz ochote to mozemy sie spotkac na podbijanie swiata sklepow dzieciecych...lub tez ciastkarni i delicji...hehe...zalezy od sil danego dnia
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Tak właśnie kojarzyłam, że którejś ze Śnieżynek Maleństwo nie pokazało płci, a już USG nie będzie miała, a to TY:-) to tylko podaj jak już ustalicie imiona to wpiszę na listę i zostaniecie w czerwonym kolorze
Tak właśnie kojarzyłam, że którejś ze Śnieżynek Maleństwo nie pokazało płci, a już USG nie będzie miała, a to TY:-) to tylko podaj jak już ustalicie imiona to wpiszę na listę i zostaniecie w czerwonym kolorze
Ano ja....no coz....czerwony tez ladny kolor....z imionami to uprzedzam... sie uzbroj kochana w cierpliwosc...bo u nas to wyglada tak jakbysmy traktacje pokojowe prowadzili....i ...DALEJ WOJNA i wyglada mi na przynajmniej stuletnia...
reklama