reklama
Majsii
Fanka BB :)
Dobry wieczór :-)
Poziomeczka witaj
agaB to super, że wszystko jest dobrze
Ajjj będą dwie córunie Mamusi :-)
Ja właśnie zjadłam kolacje. W dzien troszkę pospałam więc ta noc będzie ciężka;/ A Wam jak wieczorek mija?
Poziomeczka witaj
agaB to super, że wszystko jest dobrze
Ja właśnie zjadłam kolacje. W dzien troszkę pospałam więc ta noc będzie ciężka;/ A Wam jak wieczorek mija?
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Witam wszystkie przyszłe i obecne mamy! Jestem w 17 tyg ciąży i tej radości nie da się z niczym porównać :-) Moje maleństwo także ma się pojawić w lutym, czekam na nie z wielką niecierpliwością!
Jestem nowa na forum i uważam, że to świetny pomysł, móc wymienić się wiadomosciami z innymi mamami!
Pozdrawiam!
poziomeczka_82 witamy serdecznie w naszym gronie i życzę spokojnej ciąży:-) wpisałam Cię tak orientacyjnie na listę, bo dokładnie nie wiem na kiedy masz termin, ale jakoś sobie obliczyłam

Cześć dziewczynki :-)
jesteśmy po wizycie, wszystko OKjestem szczęśliwa, no i już wiem czyje serduszka biją mi w brzuszku
Danusi i Dorotki :-) będą 2 dziewczynki!!
jutro napiszę więcej a teraz padam na pyszczek więc idę pod przysznic i do spanka papapa i Dziękuję za trzymanie kciukówmartwiłam się jak to wszystko pójdzie ale wszystkie pomiary OK, i termin się też nie zmienił, więcej szczegółów jutro jak będę bardziej do życia PAPAPA :*
agaB nawet nie wiesz jak się cieszę, że z Maluszkami w porządku no i, że będą dziewczynki:-) już Cię uaktualniłam na liście

Nie wiedziałam na co mam ochotę, ale jak zobaczyłam mój suwaczek i przypomniało mi się, że w szafce mam miśki Haribo to od razu się za nie wzięłam i najadłam, że szok

Dziewczyny, a gdzie się kejt podziała, bo strasznie dawno jej nie było

Śnieżynki ważne!!!, bo uzupełniałam dziś listę i tak pomyślałam, że trzeba coś z tym zrobić

Ostatnia edycja:
Majsii
Fanka BB :)
Mama Sówka
bardzo dobry pomysł popieram w 100%

ja juz tez po kolacji....hehe...ale tylko tej pierwszej 
poziomeczka82: WITAMY!!!! zycze spokojnej ciazy!!!
agaB: jej!!! dwie dziewunie!!!! ale bedzie rozowo!!!! SUPER!!!
Mamo Sowko: pamietaj, ze najedzona mama to szczesliwa sowka

a z ta lista to rzeczywiscie sporo tam dziewczyn, ktorych ja wogole nie kojarze... JA jestem ...tyle, ze u mnie kurcze musi zostac bez koloru, bo moj malentas sie z usg obrazil i zacisnal kolanka...i tyle sobie mamusia i tatus napodgladali...ehh...dam znac jak juz dojdziemy z moim Markiem do jakiegos porozumienia co do imion
aha! Kejt to sie chyba dalej w Grecji wczasuje na podrozy poslubnej:-)
Najeli: ja mieszkam w Danii, ale jestem z Bielska Bialej! I bede w odwiedziny na dwa tygodnie w pazdzierniku, takze jak masz ochote to mozemy sie spotkac na podbijanie swiata sklepow dzieciecych...lub tez ciastkarni i delicji...hehe...zalezy od sil danego dnia

poziomeczka82: WITAMY!!!! zycze spokojnej ciazy!!!
agaB: jej!!! dwie dziewunie!!!! ale bedzie rozowo!!!! SUPER!!!

a z ta lista to rzeczywiscie sporo tam dziewczyn, ktorych ja wogole nie kojarze... JA jestem ...tyle, ze u mnie kurcze musi zostac bez koloru, bo moj malentas sie z usg obrazil i zacisnal kolanka...i tyle sobie mamusia i tatus napodgladali...ehh...dam znac jak juz dojdziemy z moim Markiem do jakiegos porozumienia co do imion

aha! Kejt to sie chyba dalej w Grecji wczasuje na podrozy poslubnej:-)
Najeli: ja mieszkam w Danii, ale jestem z Bielska Bialej! I bede w odwiedziny na dwa tygodnie w pazdzierniku, takze jak masz ochote to mozemy sie spotkac na podbijanie swiata sklepow dzieciecych...lub tez ciastkarni i delicji...hehe...zalezy od sil danego dnia

Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Tak właśnie kojarzyłam, że którejś ze Śnieżynek Maleństwo nie pokazało płci, a już USG nie będzie miała, a to TY:-) to tylko podaj jak już ustalicie imiona to wpiszę na listę i zostaniecie w czerwonym kolorze

Tak właśnie kojarzyłam, że którejś ze Śnieżynek Maleństwo nie pokazało płci, a już USG nie będzie miała, a to TY:-) to tylko podaj jak już ustalicie imiona to wpiszę na listę i zostaniecie w czerwonym kolorze![]()
Ano ja....no coz....czerwony tez ladny kolor....z imionami to uprzedzam... sie uzbroj kochana w cierpliwosc...bo u nas to wyglada tak jakbysmy traktacje pokojowe prowadzili....i ...DALEJ WOJNA

reklama