reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

A ja już dawno nie śpię i w pracy siedzę:-) i czekam do 16 bo od jutra wolne!:-D:-D:-D:-D:-D i jutro badanko:-p A w piątek USG:-D:-D:-D Miłego dnia dziewczynki!:-D
Do 16 szybko zleci :D Piątek już za pasem więc też szybko zleci a ja się tego 30 nie doczekam :-D Powodzonka na badaniach :tak:

Olenka na wzajem :-)
Pysia moja kuzynka (15tc) od początku ma zapisany urinal na jakieś bakterie tylko nie wiem jaka dawka :sorry2:
A u mnie słoneczko wolała bym zeby nie swiecilo bo mogla bym dluzej polezakowac :-D

reklama
Hej, u mnie znowu paskudna pogoda, w koncu miałam myć okna...
Dalej wlaczymy z urzędami (wybić urzędników). No i znowu mnie coć łapie, wiec siedzę i wcinam żurawinę, piję hektolitry wody i mam nadzięję, że się obejdzie bez leków.
Brała kótraś z Was urinal w ciązy? Bo mam w domu w razie czego i nie iwem czy moge brać
To walcz z przeziębieniem:tak: Ja zamiast Urinalu dostałam od mojej gin. Furagin jest bezpieczniejszy dla dzidziusia;-) a działanie podobne;-)

Do 16 szybko zleci :D Piątek już za pasem więc też szybko zleci a ja się tego 30 nie doczekam :-D Powodzonka na badaniach :tak:

Olenka na wzajem :-)
Pysia moja kuzynka (15tc) od początku ma zapisany urinal na jakieś bakterie tylko nie wiem jaka dawka :sorry2:
A u mnie słoneczko wolała bym zeby nie swiecilo bo mogla bym dluzej polezakowac :-D
nie dziękuje żeby nie zapeszyć;-) Zleci moment już 15 dziś jutro 16 i raz dwa będzie 30;-)

furagin tez mam ale brałam go 2 tygodnie temu inei wiem czo jest własnei bezpieczniejsze. Myslałam że urinal w końcu to tylko zurawina.
Może zapytaj swojego gin.? Będzie wiedział najlepiej;-) Mi zapisała Furagin i powiedziała że pediatrzy małym dzieciom wypisują ten lek dlatego mogę spokojnie go brać 2 razy dziennie po 1;-)

furagin tez mam ale brałam go 2 tygodnie temu inei wiem czo jest własnei bezpieczniejsze. Myslałam że urinal w końcu to tylko zurawina.
Ja chodzę do Urologa częściej niż do ginekologa bo ja mam tylko jedną nerkę i u mnie różne zakażenia mogą się nie za dobrze skończyc ;/ ale mi kazał brać urosept już do końca ciąży ;/ Więc ja tym bardziej nie wiem co jest bezpieczniejsze dla dzidzi zostałam zmuszona słuchac lekarza / Więc co sądzicie Kochane co jest najbezpieczniejsze?

witam
AgaB- wielkie podwójne gratulacje, zwłaszcza z do tej pory przeważają chłopaki
A ja jestem po wczorajszej wizycie - dostałam 4 tyg. zwolnienia i zapytałam czy te zwolnienia już tak do końca, a moja doktorka na to że to już ode mnie zależy, jak się lepiej czuję to ona mi pozwoli na miesiąc iść do pracy. Teraz będę zastanawiać czy nie wrócić na trochę w październiku.Nadmieniam, iż do tej pory biorę m.in. luteinę na podtrzymanie ciąży i magnez 3 razy dziennie - żeby zapobiegać skurczom macicy.
Pozdrawiam "nasze" nowe nabytki.

Siemacie Babeczki :-D

Nie dam rady Was nadrobić teraz bo jestem zawalona robotą, więc postaram się jakoś później wszystko przeczytać.

Ja padam na pysk - w pracy cała masa roboty, a w domu burdel na kółkach :crazy: Wczoraj myślałam że mi łapy poodpadają...:wściekła/y:

Nie wiem czy dzisiaj któraś ma wizytę - na wszelki wypadek mocno zaciskam kciukasy :rofl2:

Buziaki Śnieżynki

Dzień dobry!! :-)

hehe przeczytałam to mężowi, który zareagował tak: "ja na to już nie reaguję...idę spać..." i odwrocił się tyłkiem i coś marudzi pod nosem "nie mam już żony noo...straciłam żonę noo...ej za dużo coś tam klepiesz!" :-D:-D:-D w ogóle on jakiś dzisiaj marudny na "nasz lutówkowy" temat: "taaa busa (odnośnie spotkania co wpisałam przed chwilą)...chyba z przyczepką...o matko tyle kobiet w ciąży, biedny kierowca, co 2 minuty-siku, rzyganko, jedzonko, płacze i śmiechy naraz..". "zdecydowanie zdradzasz mnie z laptopem", "zaraz sobie zrobię nicka MążLodówki i będę czekał na kolejnych facetów i teraz my będziemy narzekać na Was".... chyba pójdę (hehe tzn odłożę laptopa i się do niego odwrócę, bo leżymy w jednym łóżku:-D) go trochę pop[rzytulać...jęczydusza...:-D
dobrej spokojnej nocki dziewczynki!!!

hahahaa:-D:-D Mój to by już drugi się żalił na forum !:-p Ja mu mówię o spotkaniu a on do mnie "o matko, wiecie, że jak jakaś laska będzie szła ulicą,w torebce będzie miała test ciążowy i ze strachem będzie szła do domu, a po drodze zobaczy taki gang kobit w ciąży to chyba zawału dostanie?:-p" ale za to wieczorem jak mały mnie kopnął jak szliśmy spać i ujarałam się to on się śmieje "no idź, idź napisz !:-p" na co ja grzecznie, ze nie no wytrzymam jutro sie pochwale, a on "no ja mam kompa włączonego" i jak wyprułam spod kołdry... hahaha biedny :-p

reklama
Cześć Kwiatuszki

Ja tylko na chwile.
AgaB gratulacje zdrowych dziewczynek :) Wielkie podwójne gratulacje. I żeby tak było do 40 tygodnia

Patrycja powodzenia na badaniach :-).

Mamo Sówko fajny pomysł, lista nie będzie taka z NIEBA bo my rzadko tam trafiamy ;-)

Doczytałam trochę, przyznam że poszalałyście.
Wczoraj taka byłam zmęczona, spalam po południu, potem wstałam odrobinę sprzątnąć i znów spałam. Jak przyszedł mąż z pracy to zaraz zapakował mnie do łózka bo podobno wyglądałam jakbym miała paść na miejscu. Dziś lepiej, ale muszę skończyć dokumenty do szkoły i jutro zanieść. wiec mam pracy na jakieś 4 godziny.
Dziś zamawiam łóżeczko na allegro z materacykiem. a na innej aukcji wezmę pościel dla maleństwa. W sobotę mój skarbik dostał od taty kolejnego misia. Tym razem takiego wielkiego z bajki sezon na misia ale takiego superowskiego klapniętego. Głowa mu się macha, łapy dyndają, brzuszek mięciutki i można na nim poleżeć. Po prostu boski zwierzak.:-)

Co gotujecie dziś na obiad kwiatuszki? Ja mam fasolkę czerwoną mała i coś muszę z nią zrobić. Macie pomysł co zrobić z 0,5kg fasolki?
Jakby to była biała to bym zrobiła z niej fasolke z kiełbaska i mieskiem a tak nie mam pomysłu :-(

Do góry