reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dzień dobry!! :-)

hahahaa:-D:-D Mój to by już drugi się żalił na forum !:-p Ja mu mówię o spotkaniu a on do mnie "o matko, wiecie, że jak jakaś laska będzie szła ulicą,w torebce będzie miała test ciążowy i ze strachem będzie szła do domu, a po drodze zobaczy taki gang kobit w ciąży to chyba zawału dostanie?:-p" ale za to wieczorem jak mały mnie kopnął jak szliśmy spać i ujarałam się to on się śmieje "no idź, idź napisz !:-p" na co ja grzecznie, ze nie no wytrzymam jutro sie pochwale, a on "no ja mam kompa włączonego" i jak wyprułam spod kołdry... hahaha biedny :-p
hehe...bo z tymi facetami to już tak jest..mój tez sie ze mnie smiej,ze jak tylko moge wchodze na BB i czytam to tak namiętnie..i tez mi powtarza,że jakbym miała wybierac miedzy nim a laptopem to pewnie laptop byłby górą..na nieszczescie mam probklemy z netem..teraz chcemy zmienic,bo mam słaby zasieg i nie moge byc tak czesto jak chcem:( ale nadrobie:]:-);-)

reklama
Ja chodzę do Urologa częściej niż do ginekologa bo ja mam tylko jedną nerkę i u mnie różne zakażenia mogą się nie za dobrze skończyc ;/ ale mi kazał brać urosept już do końca ciąży ;/ Więc ja tym bardziej nie wiem co jest bezpieczniejsze dla dzidzi zostałam zmuszona słuchac lekarza / Więc co sądzicie Kochane co jest najbezpieczniejsze?

ja tam mowie żurawinka suszona tez podobno lub we wszelakich postaciach.

Dzień dobry!! :-)

hahahaa:-D:-D Mój to by już drugi się żalił na forum !:-p Ja mu mówię o spotkaniu a on do mnie "o matko, wiecie, że jak jakaś laska będzie szła ulicą,w torebce będzie miała test ciążowy i ze strachem będzie szła do domu, a po drodze zobaczy taki gang kobit w ciąży to chyba zawału dostanie?:-p" ale za to wieczorem jak mały mnie kopnął jak szliśmy spać i ujarałam się to on się śmieje "no idź, idź napisz !:-p" na co ja grzecznie, ze nie no wytrzymam jutro sie pochwale, a on "no ja mam kompa włączonego" i jak wyprułam spod kołdry... hahaha biedny :-p

he he he gang rowerowo warzywny he he he a moj ma to samo jak już słyszy o BB to sie kula ze śmiechu wtedy ja chodzę za nim i mu dopierdzielam o forum miłośników motoryzacji.....bo oni się śmisznie nazywają i ja go przedrzeźniam że ja jestem BabyBoom a on Motoboy....

a ja sobie do next łik siedzę na L4 z tym przeziębieniem bo mi cukry skaczą i wogóle i się zastanawiają czy nie dać mnie do szpitala bo nie możemy sobie mimo natybiotyku dać rady z infekcją i cukrem....co 2 dni mam być u lekarza....

Ja chodzę do Urologa częściej niż do ginekologa bo ja mam tylko jedną nerkę i u mnie różne zakażenia mogą się nie za dobrze skończyc ;/ ale mi kazał brać urosept już do końca ciąży ;/ Więc ja tym bardziej nie wiem co jest bezpieczniejsze dla dzidzi zostałam zmuszona słuchac lekarza / Więc co sądzicie Kochane co jest najbezpieczniejsze?
Kochana ja też biore od początku ciąży najpierw Urosept a teraz Furagin bo taki mam przykaz. Szczerze to cąła pierwsza ciążę przeszłam na antybiotykach bo tez mam poważną wadę nerek i poprostu nie ma innego wyjścia jak tylko słuchać lekarza dla dobra dziecka i własnego. Myślę ze lekarze wiedzą co robią ja swojej ufam bo dzięki niej donosiłam do końca pierwsza ciażęi urodziłam zdrowego dzidizusia chociaż było bardzo ciężko.

ja tam mowie żurawinka suszona tez podobno lub we wszelakich postaciach.

he he he gang rowerowo warzywny he he he a moj ma to samo jak już słyszy o BB to sie kula ze śmiechu wtedy ja chodzę za nim i mu dopierdzielam o forum miłośników motoryzacji.....bo oni się śmisznie nazywają i ja go przedrzeźniam że ja jestem BabyBoom a on Motoboy....

a ja sobie do next łik siedzę na L4 z tym przeziębieniem bo mi cukry skaczą i wogóle i się zastanawiają czy nie dać mnie do szpitala bo nie możemy sobie mimo natybiotyku dać rady z infekcją i cukrem....co 2 dni mam być u lekarza....
Kochana ty też się słuchaj lekarza jak trzeba to lepiej poleż w szpitalu może szybciej im sie uda to opanowac. Trzymam za Was kciuki.

reklama
Do góry