reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

poziomeczka Witamy Cię gorąco w naszym gronie :-)

agaB ale fajowo, dwie śliczne dziewuszki, gratulacje :rofl2:

dziś mnie wzięło na sprzątanie chaty, teraz wcinam ananasowy kisiel i nadrabiam to co żeście nabazgrały jak mnie nie było :-D Aaaaa.... zrobiłam test... i ekhm... jakimś "boskim" cudem trafiłam do nieba :-D:-D:-D:-D

reklama
Oooo Święta Racja!! Podoba mi się to hasło!

poszłabym do nieba,ale mam lęk wysokości,no i w piekle tylu znajomych...
dobreee :) mam już jako opis na gg tak mi się spodobało:-D

heheheh zawsze się żałuje tego co minęło:-), ja z moim Maciulkiem latałam dwa dni teraz za garniturem, no i wyszło na moje:-)bo Maciuś oczywiście uważa zawsze że jest czas, na nic moje prosby, że możemy nic nie znaleźć, no i rzeczywiście, garniaki na kurdupli chyba tylko produkują, a Maciek do nich nie należy (ma 188cm wzrostu, no i jest boskooo umięśniony hehehe 44cm w bicepsie na siłce wyrobił, przez to z koszulami jest problem bo rękawy rozrywa)czekamy na dostawę, jak nie znajdę nic na niego to nie wiem w czym do slubu pójdzie:baffled:

mój Tomuś też jest z tych większych (186 cm, ale biceps dawno bez siłki zjechał mu do 39 cm...) i kupił super garnitur, klasyczny w Sunset Suits w Galerii Malta, co prawda nie za tanio bo 1000 zł, ale wygląda jak szyty na miarę! no i teraz wszystkie imprezy w nim obskakuje i jest git :)

Cześć dziewczynki :-)
jesteśmy po wizycie, wszystko OK :) jestem szczęśliwa, no i już wiem czyje serduszka biją mi w brzuszku :D Danusi i Dorotki :-) będą 2 dziewczynki!!
jutro napiszę więcej a teraz padam na pyszczek więc idę pod przysznic i do spanka papapa i Dziękuję za trzymanie kciuków :) martwiłam się jak to wszystko pójdzie ale wszystkie pomiary OK, i termin się też nie zmienił, więcej szczegółów jutro jak będę bardziej do życia PAPAPA :*

AgaB serdecznie gratuluje zdrowych dziewuszek!!!będą małe panienki dla naszych kawalerów:-D
jak tam dzionek minął?ja odsypiałam z mężem weekend, potem zakupki, pranie, kolacyjka i zaraz znowu spać...

Śnieżynki ważne!!!, bo uzupełniałam dziś listę i tak pomyślałam, że trzeba coś z tym zrobić:tak: wpisane są tam wszystkie dziewczyny, które się na Lutówkach odezwały, ale jak same niedawno zauważyłyście to wiele wcale się nie odzywa:baffled: więc może zrobię tak, że poczekam jeszcze parę tygodni i będę uzupełniać listę o płeć i imiona naszych Maleństw (bo jak widzę nie każde chce się ujawnić:-p) i potem zrobię taką konkretną listę tylko tych dziewczyn, które rzeczywiście na forum się udzielają, a resztę usunę:tak: najwyżej do tych co się nie odzywają napiszę na priva co się z nimi dzieje, żeby się nie obraziły:confused: co myślicie???

popieram pozdrawiam

Poziomeczka witaj w naszym gronie :)
agaB to fantastyczna wiadomość :) dwie śliczne i zdrowe dziewczynki, GRATULUJĘ:-)
czesc dziewczyny nie moglam sie dostac do waszego grona - sprawilo mi to troche trudnosci mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do waszego zacnego stadka lutoweczek pozdrawiam;-)
chathamka wczoraj nie miałam siły nic pisać na BB więc dzisiaj serdecznie cie witam wśród nas:-)
Wita was świeżo upieczona Panna Magister....weekend stresowy dzisiejszy poranek jeszcze bardziej mówię wam szaleństwo....ale już po mówię szczerze to czysta formalność.....
GRATULACJE PANI MAGAZYNIER:-)

Tygrynka kochana, ja dobrze wiedziałam, że balujesz , dlatego cierpliwie czekałam na wieści :-) Nawet mężowi mówiłam, że po takim maratonie wesel jaki mieliśmy (2 wesela pod rząd!), poszła bym z Tygrynką na wesele hehe, i na pewno towarzystwo by dopisało! A mój mąż- Z kim? (mina skwaszona i patrzy jak na idiotkę). A ja głośno i wyraźnie: "Z TYGRYNKĄ!" hehe. Poparzył na mnie i powiedział, że mi całkowicie odbiło!

hehe przeczytałam to mężowi, który zareagował tak: "ja na to już nie reaguję...idę spać..." i odwrocił się tyłkiem i coś marudzi pod nosem "nie mam już żony noo...straciłam żonę noo...ej za dużo coś tam klepiesz!" :-D:-D:-D w ogóle on jakiś dzisiaj marudny na "nasz lutówkowy" temat: "taaa busa (odnośnie spotkania co wpisałam przed chwilą)...chyba z przyczepką...o matko tyle kobiet w ciąży, biedny kierowca, co 2 minuty-siku, rzyganko, jedzonko, płacze i śmiechy naraz..". "zdecydowanie zdradzasz mnie z laptopem", "zaraz sobie zrobię nicka MążLodówki i będę czekał na kolejnych facetów i teraz my będziemy narzekać na Was".... chyba pójdę (hehe tzn odłożę laptopa i się do niego odwrócę, bo leżymy w jednym łóżku:-D) go trochę pop[rzytulać...jęczydusza...:-D
dobrej spokojnej nocki dziewczynki!!!

witam was dziewczyny - poziomeczka wtam cie serdecznie tez jestem nawa i jeszcze dobrze sie nie zadomowilam ale mamy jeszcze troche czasu do rozwiazania. Grauluje aga coreczek tez chcialabym mic blizniaki . Gratuluje nowej pani magister. Dziewczyny ja dopiro wrocilam z pracy probuje nadrabiac co tu zescie natworzyly ----duzzzzzzzo tego . Ja nie bede sie w tyg wlaczala do chatu bo pora pozn wszystkie juz spicie ale bede obserwowala co poczynacie . Mimo wszystko jestem z wami pozdrawiam odezwe sie w weekand wtedy bede miala luzik - buziole dla was i waszych brzuszkow pa

Najeli super masz te rzekotki!:-D widzę że imionko z epoki lodowcowej:-D Uwielbiam tą bajkę:-D
poziomeczka_82 Witamy witamy:-) Gratuluje dzidziusia i spokojnej ciąży Ci życzę:tak::-D
agaB Kochana gratuluje podwójnie dwóch córeczek!:-):tak:

...Śnieżynki ważne!!!, bo uzupełniałam dziś listę i tak pomyślałam, że trzeba coś z tym zrobić:tak: wpisane są tam wszystkie dziewczyny, które się na Lutówkach odezwały, ale jak same niedawno zauważyłyście to wiele wcale się nie odzywa:baffled: więc może zrobię tak, że poczekam jeszcze parę tygodni i będę uzupełniać listę o płeć i imiona naszych Maleństw (bo jak widzę nie każde chce się ujawnić:-p) i potem zrobię taką konkretną listę tylko tych dziewczyn, które rzeczywiście na forum się udzielają, a resztę usunę:tak: najwyżej do tych co się nie odzywają napiszę na priva co się z nimi dzieje, żeby się nie obraziły:confused: co myślicie???
Super pomysł!:tak::-)
Dzień dobry :-)
Wstajemyyyyyy :tak:
A ja już dawno nie śpię i w pracy siedzę:-) i czekam do 16 bo od jutra wolne!:-D:-D:-D:-D:-D i jutro badanko:-p A w piątek USG:-D:-D:-D Miłego dnia dziewczynki!:-D

reklama
Hej, u mnie znowu paskudna pogoda, w koncu miałam myć okna...
Dalej wlaczymy z urzędami (wybić urzędników). No i znowu mnie coć łapie, wiec siedzę i wcinam żurawinę, piję hektolitry wody i mam nadzięję, że się obejdzie bez leków.
Brała kótraś z Was urinal w ciązy? Bo mam w domu w razie czego i nie iwem czy moge brać

Do góry