reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

heheheh zawsze się żałuje tego co minęło:-), ja z moim Maciulkiem latałam dwa dni teraz za garniturem, no i wyszło na moje:-)bo Maciuś oczywiście uważa zawsze że jest czas, na nic moje prosby, że możemy nic nie znaleźć, no i rzeczywiście, garniaki na kurdupli chyba tylko produkują, a Maciek do nich nie należy (ma 188cm wzrostu, no i jest boskooo umięśniony hehehe 44cm w bicepsie na siłce wyrobił, przez to z koszulami jest problem bo rękawy rozrywa)czekamy na dostawę, jak nie znajdę nic na niego to nie wiem w czym do slubu pójdzie:baffled:

A byłaś w Darze? to jest na Obornickiej. Mój szwagier tam kupuje garnitur bo też ma problem z rękawami i obwodem w klatce, a tam wszystko mu zrobią i wcale nie zapłaci dużo:tak:

reklama
tak byłam, tylko tam sa takie ceny, ze u producenta mogę mieć taki sam garniak w środę polowę taniej, tam ceny zaczynają się od 700zł, a w takich mniejszych sklepach masz już za 300 zł nie chcemy przepłacac, bo widziałam naprawdę dobre i ładne o wiele tańsze

tak byłam, tylko tam sa takie ceny, ze u producenta mogę mieć taki sam garniak w środę polowę taniej, tam ceny zaczynają się od 700zł, a w takich mniejszych sklepach masz już za 300 zł nie chcemy przepłacac, bo widziałam naprawdę dobre i ładne o wiele tańsze

jeszcze słyszałam o garniturach od producenta we Wirach za Luboniem. Ceny przystępne i wszystko ładnie robią:tak:

widziałam, że rozmawiałyście w weekend o mieszkankach, my z Maćkiem wynajmujemy pokój z kuchnią i łazienką, ale mamy perspektywę, bo dostaliśmy od rodziców dom, tzn. teść wybudował mniejszy obok nich narazie funkcjonuje jako garaz, ale jak weźmiemy kredyt to mozemy go skończyć i tam zamieszkać:-):-):-) budowano go z przyszłością jako dom więc jest zrobiony z dobrych materiałów i na wykonczenie potrzebujemy tylko 70tyś mówię tylko bo na mieszkanie w Poznaniu trzeba mieć 200-300tyś;-)lekko tak czy inaczej pomyślimy i jeżeli dostaniemy kredyt to w przyszłym roku to zrobimy:-) Pysiu współczuję babci, ja tego nie znam bo moja babcia to była ostoja dobroci nigdy się w nic nie wtracała, babcia Maćka też taka jest, a tescie już wam mówiłam moi rodzice i teście sa młodzi i the best ihhiih:-)

Najeli: a sprawdzalas w Bielsku? Ja wlasnie dzisiaj dostalam namiar na lekarza w BB od mojej kolezanki bo sie zastanawiam czy by nie zrobic jeszcze jednego usg coby podpatzrec jednak czy to chlopczyk czy dziewunia..., takze jak chcesz to do niego zadzwon i spytaj czy robi polowkowe: tel. 33 8227722 (dr. Stolecki, ul. Olszowki, BB).

Dzieki za kontakt, jutro do niego zadzwonię! A Ty skąd jesteś?

Witam wszystkie przyszłe i obecne mamy! Jestem w 17 tyg ciąży i tej radości nie da się z niczym porównać :-) Moje maleństwo także ma się pojawić w lutym, czekam na nie z wielką niecierpliwością!
Jestem nowa na forum i uważam, że to świetny pomysł, móc wymienić się wiadomosciami z innymi mamami!
Pozdrawiam!

Cześć dziewczynki :-)
jesteśmy po wizycie, wszystko OK :) jestem szczęśliwa, no i już wiem czyje serduszka biją mi w brzuszku :D Danusi i Dorotki :-) będą 2 dziewczynki!!
jutro napiszę więcej a teraz padam na pyszczek więc idę pod przysznic i do spanka papapa i Dziękuję za trzymanie kciuków :) martwiłam się jak to wszystko pójdzie ale wszystkie pomiary OK, i termin się też nie zmienił, więcej szczegółów jutro jak będę bardziej do życia PAPAPA :*

reklama
poziomeczka_82 witaj wśród nas! Życzę Ci spokojnej ciąży i samych miłych chwil!

agaB hm.. co mam powiedzieć... GRATULUJE!
Tak się cieszę, że będziesz miała dwie córeczki! Niesamowita radość! Cudne imiona!
Jak dobrze, że wszystko jest w porządku! Oby tak do 40 tygodnia!

Do góry