reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Witam,

czytam sobie wasze pościki i chyba już wszystkie byłyście u ginia.. tylko ja jedna nie. Ale jutro się wybieram, tylko nie wiem czy to będzie dopiero rejestracja czy wizyta. Nie jest to moje pierwsze dziecko, ale wcześniej nie rodziłam w Polsce więc dopiero się tutaj odnajduję i czuję się tak jakbym to pierwszy raz przechodziła. pewnie będę Was zawalała pytaniami :tak:

Pozdrawiam

reklama
Rowniez witam cie Zuziu :-):-):-) obys cos zobaczyla na monitorku na najblizszej wizycie.
Ja nie moge sie doczekac 23.06 - mam nadzieje, ze serducho bedzie juz bilo i ze wogole bedzie bilo...

cześć dziewczyny....
chciałam do was dołączyc....Ja od wczoraj wiem ze jestem w ciaży...
według miesiączki termin na 21 luty...:-)
Jesteśmy w UK wiec moja ciąża będzie inaczej prowadzona i zanim ja zobacze moje maleństwo na monitorze minie jeszcze kilka tygodni....
Niestety zanim dowiedziałam sie o ciaży złapałam wirusa jakiegoś i miałam wysoką temperaturę....2 dni mnie trzymało...mam nadzieję że z fasolką wszystko ok...
Jedyny objaw jaki w tej chwili czuję to totalnie zmienne nastroje....często mam nerwy nie wiadomo o co....:eek: biedna moja rodzinka...:shocked2:
Mam już trzyletniego synka- Filipa...więc czekamy na małą siostrę lub braciszka...:tak:

Witaj Zuzia08 ja również nie byłam jeszcze u ginekologa, dziś wróciłam z weekendu i mam nadzieję,że uda mi się umówić na wizytę na wtorek, więc jak widzisz nie jesteś sama przed wizytą :)
Pozdrawiam ciepło i do następnego pościku :D papa

Madzia8310- a celowalas w dziewczynkę? Wedlug zasady ze przed owulacja na dziewczynkę a w owulacje na chlopca?:tak:
Infekcją sie nie martw, znam wiele dziewczyn ktore nie wiedząc jeszcze ze są w ciązy braly antybiotyk itp i mimo tego dzidzie rodziły sie zdrowe. Ale wiem skąd te obawy...czytałam o synku w innym dziale. Tak swoja drogą jak patrze na jego zdjęcie to bardzo przypomina mi mojego malucha:)
Jeszcze raz gratuluje fasoleczki. Trzymaj sie ciepło:)

imie ladne... a wiesz juz, ze to bedzie chlopak? :p :) hihih

sa plusy takiego poznego pojscia do L, bo przynajmniej sie nie stresowalyscie wczesnije,ze jeszcze nic nie widac na usg... a w 6 i 7 tygodniu juz na 100% cos bedzie widac.. :)

ja dzisiaj kiepski dzien, strasznie mnie mdlilo i musialam sie zmuszac do jedzenia.. a teraz mnie troche brzuch ciagnie a raczej chyba jajniki jak sie gwaltownie rusze...

Ja nawet jeszcze nie jestem w ciazy:) Tylko mój mąż dziś mówi ze jak sie uda i bedzie synek to chce żeby był Nikodem ale mnie to jakoś nie przekonuje te imie wiec chciałam zapytac co wy sadzicie moze sie jakos przekonam:) Pisałam wcześniej na lutówkach bo myślałam ze sie udało ale nie:( jakoś tak zzyłam sie z tym watkiem i ciagle was podczytuje:) pozdrawiam i zycze szczesliwych 9 miesiecy wszystkim mamusia:)

reklama
Do góry