reklama
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
nie no jak nie będzie chciała to nie zostanie w każdym razie jakby co to oferuję swoją pomoc ;-)
monikasia
Fanka BB :)
kurcze ale niespodziankaDzieki PandorkoJa tu spokojnie sniadanko wcinam a tu takie newsy Ale niech sie moze jeszcze Dziewczyny odezwa i wypowiedza.
Agapciu a ty sie kochana odezwij:-)
Hej dziewczyny:*
Dzisiaj mam dobry humorek a to z wielu powodow - przede wszystkim dostalam @ i napiecie poszlo w las i znow bedzie dobra atmosferka w domku:-)
Dzisiaj pada ale i tak ide na spacerek z Emisia. Od paru nocy juz sama ladnie je przesypiaChyba ma z Izulkowa Hania kontakt telepatyczny i sie dziewczyny dogadaly. No wlasnie....a gdzie jest Izulka???
A Tygryniu nieweisz, czy Zabeczka juz wrocila z PL?
Pozdrawiam kochane i przesylam Wam pozytywne fluidy:-):*
Agapciu a ty sie kochana odezwij:-)
Hej dziewczyny:*
Dzisiaj mam dobry humorek a to z wielu powodow - przede wszystkim dostalam @ i napiecie poszlo w las i znow bedzie dobra atmosferka w domku:-)
Dzisiaj pada ale i tak ide na spacerek z Emisia. Od paru nocy juz sama ladnie je przesypiaChyba ma z Izulkowa Hania kontakt telepatyczny i sie dziewczyny dogadaly. No wlasnie....a gdzie jest Izulka???
A Tygryniu nieweisz, czy Zabeczka juz wrocila z PL?
Pozdrawiam kochane i przesylam Wam pozytywne fluidy:-):*
Ostatnia edycja:
agapa
Zagłosowane:-)cześć Mamcie
u nas znów katarzysko plus kaszel, ogólnie nieciekawie
Nie mam pomysłu gdzie Lul mógł złapać choróbsko.
Jak wzmacniacie organizm swoich maluchów? Myślałam o tranie bo coś często Młody katar łapie, może by to coś pomogło...
mam prośbę o oddanie głosu na Zuzannę Zuzia | Galeria dzieci | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
ukochana koleżanka mojego Młodego...a kto wie..może to moja przyszła synowa hahaha
[QUlOTE=Tygrynka;6654995]Dokładnie, dlatego proponuję Ciebie Agapa albo Monikasię, bo Wy chyba najwięcej się tutaj udzielacie wybierzmy i napiszmy do adminek![/QUOTE]
może być więcej modów chyba a Wy mi się wydajecie najodpowiedniejsze
no proszę jak szybko, nawet Agapa nie zdążyła się wypowiedzieć a tu modem zostanie ;D
No jak chcecie żebym to ja była i macie do mnie zaufanie, to ok, nie ma problemu. Problem jest tylko taki, że ja nie mam pojęcia o moderowaniu. Więc może umówmy się że ja się zgadzam ale ktoś musi mnie z tego przeszkolić (ktoś cierpliwy bo ja ciężko kumam) i gdybym jednak się do tego nie nadawała to proszę o wybaczenie i wtedy wybierzeny kogoś innego. Zgadzacie się ze mną???
A tak wogóle to bardzo, bardzo dziękuję za poparcie mojej kandydatury, ale może niech i reszta się wypowie.
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
No jak chcecie żebym to ja była i macie do mnie zaufanie, to ok, nie ma problemu. Problem jest tylko taki, że ja nie mam pojęcia o moderowaniu. Więc może umówmy się że ja się zgadzam ale ktoś musi mnie z tego przeszkolić (ktoś cierpliwy bo ja ciężko kumam) i gdybym jednak się do tego nie nadawała to proszę o wybaczenie i wtedy wybierzeny kogoś innego. Zgadzacie się ze mną???
A tak wogóle to bardzo, bardzo dziękuję za poparcie mojej kandydatury, ale może niech i reszta się wypowie.
Ja zawsze chętnie pomogę kochana i myślę, że na Tygrynkę też możesz liczyć ;-) i wszystkie inne moderatorki też pomogą ;-)
Motylla
Witajcie. Syn śpi i sam usnął bez kołysanki i bujaniem wózkiem a raczej wożenie nim do przodu ido tyłu. Miałam coś jeszcze napisać ale wyleciało mi z głowy. Ja również się zgadzam żeby Monikasia i Agapa zostały modem
Zdrówka życzę , na twoją przyszłą synową głos oddanycześć Mamcie
u nas znów katarzysko plus kaszel, ogólnie nieciekawie
Nie mam pomysłu gdzie Lul mógł złapać choróbsko.
Jak wzmacniacie organizm swoich maluchów? Myślałam o tranie bo coś często Młody katar łapie, może by to coś pomogło...
mam prośbę o oddanie głosu na Zuzannę Zuzia | Galeria dzieci | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
ukochana koleżanka mojego Młodego...a kto wie..może to moja przyszła synowa hahaha
Gratulacje dla Emisi:-)Oooo dziekuje Ci bardzo Kochana Tylko jeszcze dziewczyny nasze niech sie odezwa moze)
Przypomnialo mi sie, ze Emisia dzisiaj wieczorkiem zrobila samodzielnie swoj pierwszy kroczek a po chwili cwiczen nastepne 3
Wszyscy bardzo sie cieszymy.
Elizzz ja nic nie podaje na wzmocnienie, tak ze niewiem:/
A na "synowa" juz zaglosowalam)
izulka15
Jestem cały czas, mam na Was oko ;-)Tylko ostatnio przez tydzień mąż miał drugie zmiany czyli od 13-23 w pracy i wszystko właściwie na mojej głowie. Jeszcze załatwiałam drewno, rozładunek i takie tam, wywiadówki, bale karnawałowe. ale od dzisiaj mąż ma 10 dni wolnego. Dzieci od dzisiaj zaczynają ferie, to sobie odetchniemy wszyscy. Syn jedzie do moich rodziców do Koźla. Zuzia zostaje z nami. Przyda się taki układ bo dzieci muszą odpocząć od siebie. Poza tym musimy się skupić teraz na Zuzi bo ciągle zalicza w domu wpadki, ścigamy ja ze wszystkim. I trzeba to zmienić bo widzę , że córka zaczyna to źle odreagowywać. Pójdę tylko z nią może do kina, na basen i lodowisko do Gorlitz. Pojedziemy w Karkonosze nasze połazić. Trochę z tatą tylko i może polepszy się nastawienie. A nie tylko mała Hania.
co do moderowania dziewczyn-ok
Monikasia- bardzo się cieszę, że Hania przesłała Twojej małej dobre spanie
co do moderowania dziewczyn-ok
Monikasia- bardzo się cieszę, że Hania przesłała Twojej małej dobre spanie
Ostatnia edycja:
zabeczka
Hej, hej
Daaaaaaaawno mnie nie bylo, wiec musze troszke nadrobic Bedziemy miec nowe moderatorki, suuuper!
U nas wsio ok, teraz mlody ma katarek, wiec walczymy z frida. A wlasnie macie jakies sposoby, zeby odciagac glutki, bo moj dostaje histerii i ciezko mi go trzymac i odciagac jednoczesnie:/
A teraz ide was podczytac
Monikaasiu ja juz w Norwegii, niestety
Daaaaaaaawno mnie nie bylo, wiec musze troszke nadrobic Bedziemy miec nowe moderatorki, suuuper!
U nas wsio ok, teraz mlody ma katarek, wiec walczymy z frida. A wlasnie macie jakies sposoby, zeby odciagac glutki, bo moj dostaje histerii i ciezko mi go trzymac i odciagac jednoczesnie:/
A teraz ide was podczytac
Monikaasiu ja juz w Norwegii, niestety
reklama
monikasia
Dziewczyny ja tez jestem zielona w sprawach moderowania i widze, ze razem z Agapa bedziemy sie szkolily tak wiec bedzie razniej. Z gory dziekuje za pomoc i mile slowo)
Izulko fajnie, ze sie pojawilas Chyba mamy ten sam problem z dziecmi jesli dobrze zrozumialam. Ciezko mi takze jest czasami...
Zabeczko witam Cie kochana:* Ja tam sie ciesze, ze wrocilas, bo bedziesz nas czesciej odwiedzac - wiem samolubne mam pobudki Rozumie co czujesz. Ja tez jak jestem dluzej w PL to ciezko potem po powrocie tutaj.
Jesli chodzi o katarek to ja tez nie daje rady odciagac, bo mala ma nerwa. Dzisiaj bylam ze soba u laryngologa i przy okazji naskarzylam sie na katar Emisi. Pani doktor (polka) przepisala Nasivin baby. Juz go kiedys mialysmy i sie sprawdzil super w extremalnych "wysiakach"
Motylla fajnie, ze twoj smyk robi takie postepy, super
Dzisiaj starszy pan zagladal nam do wozka, bo mala tak "spiewala", ze zwracala jego uwage
A mam pytanko do Was; czy wasze szkraby uzywaja przemocy)? Bo moja mala od jakiegos czasu "klepie" nas po buziach i gryzie zawziecie. Na bilansie powiedzialam o tym lekarzowi, bo sadzilam, ze ta agresja jest przez szczepionki ale nie wypowiedzial sie jasno na ten temat.
Chcialam jeszcze dodac, ze w kulinariach podalam przepis na pyszna mase. Wspominam tutaj, bo edytowlalam post i niestety nie podnioslo watku - zajrzyjcie, bo smaczna
Izulko fajnie, ze sie pojawilas Chyba mamy ten sam problem z dziecmi jesli dobrze zrozumialam. Ciezko mi takze jest czasami...
Zabeczko witam Cie kochana:* Ja tam sie ciesze, ze wrocilas, bo bedziesz nas czesciej odwiedzac - wiem samolubne mam pobudki Rozumie co czujesz. Ja tez jak jestem dluzej w PL to ciezko potem po powrocie tutaj.
Jesli chodzi o katarek to ja tez nie daje rady odciagac, bo mala ma nerwa. Dzisiaj bylam ze soba u laryngologa i przy okazji naskarzylam sie na katar Emisi. Pani doktor (polka) przepisala Nasivin baby. Juz go kiedys mialysmy i sie sprawdzil super w extremalnych "wysiakach"
Motylla fajnie, ze twoj smyk robi takie postepy, super
Dzisiaj starszy pan zagladal nam do wozka, bo mala tak "spiewala", ze zwracala jego uwage
A mam pytanko do Was; czy wasze szkraby uzywaja przemocy)? Bo moja mala od jakiegos czasu "klepie" nas po buziach i gryzie zawziecie. Na bilansie powiedzialam o tym lekarzowi, bo sadzilam, ze ta agresja jest przez szczepionki ale nie wypowiedzial sie jasno na ten temat.
Chcialam jeszcze dodac, ze w kulinariach podalam przepis na pyszna mase. Wspominam tutaj, bo edytowlalam post i niestety nie podnioslo watku - zajrzyjcie, bo smaczna
Ostatnia edycja: