edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edyta wszystkiego najlepszego dla Natanka :-)
Dzieki dla Dominisia rowniez;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Edyta wszystkiego najlepszego dla Natanka :-)
Dzieki dla Dominisia rowniez;-)
Edzia bardzo ci współczuje takiego traktowania. Nie pozwól sobie na to, pokaż że ty też masz siłę i dasz sobie radę i bez niego. Życzę powodzenia.:*JestemZuzia śpi.Bylismy dziś u alergologa - powód : Zuzia od jaiś 2-3 miesięcy dostaje wysypki na buzi i w innych miejscach na ciele,ale najbardziej na buzi.Czerwone i wysuszone miejsca,na ciele blade ale wysuszone.Nie jest tego aż tak dużo,ale jednak jest.Pani alergolog wypytała o wszystko i zaleciła mi diete i Zuzi rzecz jasnaMi się nie uśmiecha zero czekolady,mleka, śmietany,mandarynek ,selera iiiiii duuużooo innych rzeczyA tuuu święta idą No trzeba się poświęcić i dowiedzieć co ją tak uczula.Jak za miesiąc nie przejdzie to zrobimy testy z krwi.Dostałyśmy maść na zamówienie i masc ze sterydami ale tylko po 3dni mozna nią smarować.Troche obawiam się tych sterydów:-(Ale jak mus to mus.Nooo a u mnie .....mój M rozbrykał mi się....Nie wytrzymałam wyzywania mnie i traktowania jak pomiotła Od debili ,dawn, idiotka,....na szczęscie tych gorszych nie uzył...ale samo to ze mnie wyzywał to juz przesadził.Więc mu pokazałam ze nie dam się,i sie wyprowadziłam.Teraz jest oki.Pogadalismy,zazadalam ze ma mnie traktowac z szacunkiem.Od tamtej pory nie wyzwał mnie ani razu.Ide spać.Bo padam.Paaaaa