reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Witajcie Śnieżynki:-)
Ale mamy bajkową zimę za oknem:-) przynajmniej u mnie tak jest,sypią duuże płatki śniegu i jest go już tak dużo,że dziś już dwa razy odgarniałam.
Mamo Sówko-jak fajnie,że przyszlaś:-):tak: tęskniliśmy,no i nie chciałam Ci kopniaka żadnego dać:-D tylko uszczypnąć leciutko:-D,żebyś nas odwiedziła i przychodź częściej:-).W ogóle tęsknię za dziewczynami,czasem czytam nasze posty z czasów ciąży-aż się łezka w oku kręci,jak czytam posty z grudnia tamtego roku,gdy z brzuszkami już dużymi czekałyśmy na swięta :tak:

Całusy dziewczyny i piszcie,bo jak nie,to się w końcu i ja na zamknięty przeniosę i tam będę tylko siedzieć,tam lepsza frekwencja jednak:tak: ..no żartuję,tu jestem od początku i tu będę zawsze:-)

reklama
Witajcie wieczornie,
u nas w miare dobrze. Bylysmy wczoraj u lekarza i okazalo sie , ze 2 tygodniowy katar jest zwiazany z zabkowaniem. Mamy wode morska i trzeba sobie radzic;)
mami duzo zdrowka synusiowi:*
MamoSowko fajnie cie widziec:)
Milego wieczorka:))

Ale tu cisza...

No cisza, cisza zimno tak brrrr, u nas dzisiaj snieg znow padal bialo !!! Odwolali mi egzamin na prawo jazdy i znow bede czekac nie wiadomo ile!!
No my tez mielismy noc ciezka, mlody plakal ale dzisiaj zauwazylam ze tez gorny zabek juz jest tuz tuz juz go widac :-)
Mamo sowko fajnie ze wstapilas :))
Anne ja tez pamietam jak to sie szykowalam do swiat i myslalam jak sobie dam rade z brzuszkiem :tak: a ty jutro moj Dominik konczy 10 miesiecy :szok: ehhh czas tak szybko leci!
Pozdrawiam sniezynki i caluje !!!

Wszystkiego najlepszego dla Natanka i Dominika!!

witam się i zmykam - zalatany weekend nam się szykuje..
wczoraj mieliśmy super nockę - o 21 padliśmy całą trójką spać :D my w ciuchach, bez kolacji.. i tak do 3:30 gdy mąż musiał wstawać, a ja sobie uświadomiłam że mały się nie budził :D a normalnie o 24 ma dokładkę ;) no i potem do 9 sobie pospaliśmy...
zdrówka dla chorowitków!
miłego ciepłego :p weekendu wszystkim, pa!

A ja narazie siedze sama z dziecmi,bo maz pojechal do kolegi pomoc w przewiezieniu mebli do nowego mieszkania,tzn nie nosi mebli tylko robi za kierowce:-)

A na obiad zrobie kotlety z piersi,jakas salatke i ziemniaczki albo frytki,i jakies ciasto do tego;-)

Dzien dobry sniezynki :)
My dzisiaj pospalismy oj juz dawno nie pamietam aby tak noc minela ;-)
A u nas ok nie jest tak zle 0 stopni, tak wiec spacer dzisiaj bedzie ;-)
Edyta wszystkiego najlepszego dla Natanka :-)
Pozdrawiam was buzka!!

Mnie tez zasypało:))wiec siedze calymi dniami z ewulką:))i z tych nudow zaczelam małą uczyć rożnych nowości:)i wiecie umie już sama pokazywac gdzie ma oko:)ale to zabawnie wyglada.Ja pytam,gdzie ewa ma oko?a ona paluszek wklada w oczko,czasem sie dziobnie i jest lament ale ogolnie to sie cieszy ze pokazala ,u misia tez pokazuje.

Kurcze ile radosci taki maluch daje.No i jak daje do "poczytania" gazete to oglada obrazki i wypatruje gdzie jest dzidzia:)a jak znajdzie to sie cieszy.Kupie jej chyba na gwiazdke taka lalę bobasa,niech ma swoją dzidzie:)

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantow:)

reklama
Witajcie po przerwie ostatnio nie mam czasu do was zajrzeć, Krystka pełno wszędzie i już chodzi przy meblach i chce chodzić jak go trzymam za rączki. A dziś u nas było -5 więc brzdąca ciepło ubrałam wzięłam sanki i poszliśmy na dworek bardzo mu się podobało jechanie na nich.

Do góry