agapa
Fanka BB :)
Hej witajcie!!
u nas od soboty zima -11 a śniegu mamy już 15cm. Hania cały czas hołduje zasadzie względnego przesypiania(1,2 pobudki) co drugiej nocy. Dzisiaj była ta nieprzespana...Ale już trochę zdrzemnęłam się z nią teraz i jest lepiej. Wczoraj mieliśmy świetny dzień, że nawet rozboje nocne Hani nie zepsuły mi humoru. Staś zrobił nam niespodziankę i zdobył złoty medal w zawodach zapaśniczych!! Swoje pierwsze złoto!! trenuje od 2,5 lat ale tego medalu jeszcze nie miał)A tak marzył. I my zawsze powtarzaliśmy , że przyjdzie taki dzień i ble,ble. I masz wczoraj wygrał wszystkie swoje walki)Zapracował na to złoto. To są ogromne emocje dla nas też. Ja odchorowuję bólem głowy. a jak zawody są gdzieś blisko w Polsce i jedziemy z nim jako najlepsi kibice, to ja w czasie walki skaczę koło maty i drę się jak trener On i tak nie słyszy bo wszyscy wokół krzyczą ale daję upust emocjom. Mąż ma ze mnie zawsze ubaw
Hania skończyła w sobotę 9m i z tej okazji zaczęła trenować samodzielne stanie. Można policzyć do 7 a potem jest efektowne plask na pupę.
Idę chyba na śnieg z Hanią , wrócimy jak dwa bałwanki bo sypie , że hej! Nie mam odgarniętego podwórka, więc z trudem przed chwilą otworzyłam listonoszowi My nigdy nie mamy odgarniętego bo mamy wieeelkie podwórze przed domem, za domem itd. Mamy ścieżki i ślady po samochodzie
ANNE- mamy wiele podobieństw od zbliżonych urodzin , stażu małżeńskiego po scholę
JOASIA- fajnie, że jesteś
Pozdrawiam gorąco!
jak czytałam o tych zawodach to uaktywniła mi się wyobraźnia i jak sobie wyobraziłam jak się wydzierasz przy macie to się popłakałam ze śmiechu
Ja też mam z wami trochę wspólnego: w styczniu10-lecie małżeństwa, 3 dzieci i też prowadziłam :-( scholkę, ale mam nadzieję że będziemy nadal prowadzić. Jutro sądny dzień. Biskup ma wydać decyzję co do naszego proboszcza i wszyscy mamy nadzieję że go stąd zabierze, a jeśli nie to chyba to odchorujemy