Dziewczyny MisiaM została zbanowana poniewaz jest podejrzana o wyłudzenie. Mamy solidne podstawy aby sadzic że działała na swoja korzyśc majatkową zasłaniajc sie choroba dziecka. Została poproszona o wyjasnienia, dowody faktycznej choroby dziecka ale takowych nie dostarczyła w zwiazku z czym została zbanowana. Administracja równiez poprosiła o scany jednak na dzien dzisiejszy równiez nie zostały dosłane. A interpretacje tego zostawiam wam.
reklama
monikasia
Fanka BB :)
Polusiu orientujesz sie na jaki czas zostala zbanowana?
Kurcze szkoda...Ale przeciez nigdzie, z tego co mi wiadomo nie podawala nr konta...
Kurcze szkoda...Ale przeciez nigdzie, z tego co mi wiadomo nie podawala nr konta...
monikasia
Witam
A my dzisiaj nawet niezle pospalismy a teraz jemy sniadanko
Milego dnia Kochane:*
A my dzisiaj nawet niezle pospalismy a teraz jemy sniadanko
Milego dnia Kochane:*
Serduszko1
Monikasia..... dopóki nie prześle dokumentów...
U nas noc ok... tylko znów jakiś nieciekawy katar zauważyłam... My już po sniadanku... dzis obiadku robić nie musze... specjalnie zrobiłam wiecej wczoraj

U nas noc ok... tylko znów jakiś nieciekawy katar zauważyłam... My już po sniadanku... dzis obiadku robić nie musze... specjalnie zrobiłam wiecej wczoraj
Dobry :-)
O jak się cieszę, że u Madzi i Bartusia coraz leipiej :-)
U nas dobrze :-) Nocka też w miarę, tylko o 3.30 Nelka się obudziła i chciała bawić. 45 minut ją usypiałam ;-)
Ale za to rano po śniadanku, jeszcze zasnęła i spała prawie do 9.00, więc suma summarum jesteśmy wyspane :-)
I Nelka zaczyna mi pomału raczkować
Ale się cieszę 
No to nie jest takie typowe raczkowanie, tylko raczej połączenie raczkowania z pełzaniem, ale do tej pory nie robiła ani jednego, ani drugiego, więc mamy przełom w poruszaniu się ;-)
Tylko, że teraz muszę jej nieźle pilnować, bo wystarczy że na kilka sekund się odwrócę, a ona już jest zupełnie gdzie indziej niż tam gdzie ją zostawiłam ;-)
Zaraz lecę gotować obiadek :-)
Dziś szef kuchni poleca kuleczki z mięska mielonego w sosie chrzanowym
Miłego dnia :-)
O jak się cieszę, że u Madzi i Bartusia coraz leipiej :-)
U nas dobrze :-) Nocka też w miarę, tylko o 3.30 Nelka się obudziła i chciała bawić. 45 minut ją usypiałam ;-)
Ale za to rano po śniadanku, jeszcze zasnęła i spała prawie do 9.00, więc suma summarum jesteśmy wyspane :-)
I Nelka zaczyna mi pomału raczkować

No to nie jest takie typowe raczkowanie, tylko raczej połączenie raczkowania z pełzaniem, ale do tej pory nie robiła ani jednego, ani drugiego, więc mamy przełom w poruszaniu się ;-)
Tylko, że teraz muszę jej nieźle pilnować, bo wystarczy że na kilka sekund się odwrócę, a ona już jest zupełnie gdzie indziej niż tam gdzie ją zostawiłam ;-)
Zaraz lecę gotować obiadek :-)
Dziś szef kuchni poleca kuleczki z mięska mielonego w sosie chrzanowym

Miłego dnia :-)
agapa
Dzień Dobry lutówki
Wczoraj po południu byłam z Majką u lekarza, niestety prywatnie bo u mnie w ośrodku o 8.10 nie było już numerków
Nie wiem jak to możliwe, ale jednak. Okazało się że Pszczółka ma ostre zapalenie uszu i napuchnięte gardło. Dostała antybiotyk i mnóstwo innych leków w tym inhalacje. W nocy spała b. ładnie bo do 4.30 i po cycu do prawie 8.30. Ale jak wstała zaczęła się dusić
Ja w ryk szybko inhalacje. Ciężko jej się oddycha ale może jak antybiotyk zacznie już na dobre działać to się poprawi. Czekam do wieczora. Inhalacja trochę pomaga. Do tego ma taki brzydki kaszelek.
Wczoraj po południu byłam z Majką u lekarza, niestety prywatnie bo u mnie w ośrodku o 8.10 nie było już numerków

kaasiorek84
Cześć dziewczyny
pewnie mnie już nie pamiętacie..bo dawno tu nie zaglądałam
mam nadzieję, że u was i lutówkowych dzieciaczków jest ok
...Amelka rośnie jak na drożdżach
pięknie raczkuje i wstaje na nóżki, ma dwa ząbki na dole i jest bardzo wesoła...skarbuś prawdziwy..śpi od 20/21 do 8/9 z malutką przerwą na mleko o 6....oby tak dalej.....
ale jestem tu by jako ambasadorka streetcomu zaprosić was do wypróbowania nowych pieluszek pampers premium care dry max
nie wiem, czy ktoś już wam podawał tę informację, ale na stronie www.pamperspremium.pl możecie wypełnić formularz i otrzymac za darmo dzienny zapas pieluszek do wypróbowania
(5 sztuk) pamietajcie by wpisać w odpowiednim miejsu hasło: drymax.....pospieszcie się bo ilośc pieluszek w promocji jest oczywiście ograniczona
pozdrawiam was serdecznie

ale jestem tu by jako ambasadorka streetcomu zaprosić was do wypróbowania nowych pieluszek pampers premium care dry max

pozdrawiam was serdecznie
reklama
izulka15
Witajcie,
wklejam link do filmiku Hanki-hejnalistki
YouTube - HPIM3780
Agape, mam nadzieję, że do wieczora będzie maluchowi lżej. Masz rację kiedy zacznie działać antybiotyk. Tylko czasami trzeba poczekać na 2,3 dawkę... Niech szybko wraca do zdrowia. Ucho to z przewlekłego kataru, prawda?
U mnie bardzo wieje
i tylko 2 stopnie. Ze spaceru narazie nici
wklejam link do filmiku Hanki-hejnalistki
YouTube - HPIM3780
Agape, mam nadzieję, że do wieczora będzie maluchowi lżej. Masz rację kiedy zacznie działać antybiotyk. Tylko czasami trzeba poczekać na 2,3 dawkę... Niech szybko wraca do zdrowia. Ucho to z przewlekłego kataru, prawda?
U mnie bardzo wieje