reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Hej, u nas nocka o dziwo ok:) Zimno na zewnatrz jak niewiem co...Ale jedziemy dzisiaj do IKea i juz sie ciesze:))
Dopiero jemy sniadanko...;)
Mami no przy remoncie to zazwyczaj tak jest ze mnostwo pracy a i nerwy puszczaja niekiedy. Ale nie dajcie sie:)

reklama
Witajcie.
U nas nocka ok, ale Pszczółka ma coraz gorszy kaszelek i muszę z nią iść do lekarza. Mąż chciał ją zapisać , ale o 8.10 nie było już numerków:angry: Poprostu masakra. Po poludniu jadę z nią prywatnie, bo nie ma na co czekać.

Dobry :biggrin2:

Dopiero 11, a my już z Nalą zaliczyłyśmy łajzy ;-)
O 9 byłyśmy na kawce u kolegi Bartusia i jego mamy :-D
A po powrocie Mycha wtrząsnęła kaszkę i słodko sobie śpi - zobaczymy jak długo, bo ostatnio to kiepsko ze snem w dzień :dry:

Ale przykra historia Kalinki :-(
Aż się popłakałam jak czytałam i oglądałam filmik na YT.
Małe Biedactwo... Czemu takie straszne rzeczy dotykają takie bezbronne i niczemu winne Maluszki...? To niestprawiedliwe... :-(

An, MisiaM, Kampoolka STO LAT dla Waszych Maleństw :-)

HEj:)
U nas dzis slonecznie ale zimno brrrrrrrrrr... Ale na spacerek pojdziemy:)
Zakupilam juz spiworek z barankiem, ale bede miec dopiero w nastepnym tyg:( Na razie radzimy sobie jakos z kocykiem:)

MAmi
ja niedawno tez sie remontowlam, wiec jeszcze pamietam ile przy tym jest nerwowki, trzymaj sie kochana:)

Monikasia zazdroszcze wypadu do Ikei, tez bym sobie pobuszowla w sklepie:)

Agapa zycze zdrowka dla coreczki:)

Dziewczyny czy wieczorami tez jestescie takie padniete? Bo w tej chwili przy moim malym biegaczu ja juz wymiekam... a moze to jakies przesilenie jesienne? Sama juz nie wiem.

Sto latek dla mieiseczniakow:)

KAme ja wlasnie nie moge czytac takich histori, bo rycze bobr:( Tak strasznie mi zal takich malych chorych kruszynek....

Ostatnia edycja:
Agapciu tyle dzieci teraz choruje że słów brakuje....
My nadal chorujemy... co gorsze nie widze efektów tego leczenie i zaczyna mnie to przerażać :(((

Kochane, rozsylajcie linki do bloga i strony Kalinki:-)Ktos napewno ma mozliwosc zeby ja wspomoc finansowo - jezeli nie my to ktos inny:tak:
Napisalam meila do jej rodzicow, narazie czekam na odp.;-)

I duzoooo zdrowka dla Waszych dzieciaczkow. My narazie uporalysmy sie z katarem ale strasznie dlugo byl...

Zabeczka no Ikea to moje krolestwo hahaha

Monikasia ja już rozesłałam wiadomość o Kalince gdzie się da.
Sama nie mogę niestety pomóc finansowo :-(, ale liczę na to, że znajdą się inni, którzy mają taką możliwość...

Żabka a ta całą historia jest tym bardziej wzruszająca i tym bardziej ściska za serce, że przecież Kalinka jest w wieku naszych maluszków...

EDIT: Agapa zdrówka dla Majeczki. Oby to nie było nic poważnego :-)

Ostatnia edycja:
Witamy sie srodowo , wczoraj tyle napisalyscie ze tylko zdazylam przeczytac :) Wczoraj bylismy w Ikei troszke pokupywac pierdulek i szafke do kuchni tzn cos gdzie bym mogla poukladac rachunki i takie tam rzeczy.
Ciesze sie ze u Misi i Madzi ok .
Ja tez po przeczytaniu tej historii o Kalince az lzy pocisnely sie do oczu!! Dziewczyny jakie my mamy szczescie ze nasze dzieciaczki zdrowe, choc nigdy nic nie wiadomo ale trzeba cieszyc sie kazda chwila:tak:
Ja ostatnio zle sypiam mecza mnie sny , snia mi sie zmarli z mojej rodziny, po ciocie , babcie, nawet chrzestny ktory zmarl kiedy ja bylam mala i tak dokladnie do niepamietam:-(nie wiem o czym to swiadczy ale boje sie kazdej nocy!!!!
Dzisiaj bylam u lekarza bo ok kilku tyg zauwazylam na skorze pod prawa piersia plamke taka rozowa, zaczelam smarowac hydrokortyzonem ale nie schodzilo tylko sie powiekszala:szok: no i lekarz powiedzial ze prawdopodobnie to grzybica skory:szok::szok::szok:
jestem tak zdziwiona , nie wiem jak moglam sie zarazic !!!! Przepisama mi lamisilat i mam sie zglosic za 2 tyg :eek::eek: ehhh zawsze cos!!!
Pozdrawiam i caluje was paaaaaaa

reklama
Kinia to masz za swoje z tymi snami...:szok:
Sluchaj ja na grzybice to propolis bym stosowala, tylko musisz wiedziec, czy niejestes uczulona na niego.
A ja dzis tez do ikei jade hahaa

Dobra ide gotowac obiad:baffled:

Do góry