reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Hej, u nas nocka o dziwo ok:) Zimno na zewnatrz jak niewiem co...Ale jedziemy dzisiaj do IKea i juz sie ciesze:))
Dopiero jemy sniadanko...;)
Mami no przy remoncie to zazwyczaj tak jest ze mnostwo pracy a i nerwy puszczaja niekiedy. Ale nie dajcie sie:)

reklama
Witajcie.
U nas nocka ok, ale Pszczółka ma coraz gorszy kaszelek i muszę z nią iść do lekarza. Mąż chciał ją zapisać , ale o 8.10 nie było już numerków:angry: Poprostu masakra. Po poludniu jadę z nią prywatnie, bo nie ma na co czekać.

Dobry :biggrin2:

Dopiero 11, a my już z Nalą zaliczyłyśmy łajzy ;-)
O 9 byłyśmy na kawce u kolegi Bartusia i jego mamy :-D
A po powrocie Mycha wtrząsnęła kaszkę i słodko sobie śpi - zobaczymy jak długo, bo ostatnio to kiepsko ze snem w dzień :dry:

Ale przykra historia Kalinki :-(
Aż się popłakałam jak czytałam i oglądałam filmik na YT.
Małe Biedactwo... Czemu takie straszne rzeczy dotykają takie bezbronne i niczemu winne Maluszki...? To niestprawiedliwe... :-(

An, MisiaM, Kampoolka STO LAT dla Waszych Maleństw :-)

HEj:)
U nas dzis slonecznie ale zimno brrrrrrrrrr... Ale na spacerek pojdziemy:)
Zakupilam juz spiworek z barankiem, ale bede miec dopiero w nastepnym tyg:( Na razie radzimy sobie jakos z kocykiem:)

MAmi
ja niedawno tez sie remontowlam, wiec jeszcze pamietam ile przy tym jest nerwowki, trzymaj sie kochana:)

Monikasia zazdroszcze wypadu do Ikei, tez bym sobie pobuszowla w sklepie:)

Agapa zycze zdrowka dla coreczki:)

Dziewczyny czy wieczorami tez jestescie takie padniete? Bo w tej chwili przy moim malym biegaczu ja juz wymiekam... a moze to jakies przesilenie jesienne? Sama juz nie wiem.

Sto latek dla mieiseczniakow:)

KAme ja wlasnie nie moge czytac takich histori, bo rycze bobr:( Tak strasznie mi zal takich malych chorych kruszynek....

Ostatnia edycja:
Agapciu tyle dzieci teraz choruje że słów brakuje....
My nadal chorujemy... co gorsze nie widze efektów tego leczenie i zaczyna mnie to przerażać :(((

Kochane, rozsylajcie linki do bloga i strony Kalinki:-)Ktos napewno ma mozliwosc zeby ja wspomoc finansowo - jezeli nie my to ktos inny:tak:
Napisalam meila do jej rodzicow, narazie czekam na odp.;-)

I duzoooo zdrowka dla Waszych dzieciaczkow. My narazie uporalysmy sie z katarem ale strasznie dlugo byl...

Zabeczka no Ikea to moje krolestwo hahaha

Monikasia ja już rozesłałam wiadomość o Kalince gdzie się da.
Sama nie mogę niestety pomóc finansowo :-(, ale liczę na to, że znajdą się inni, którzy mają taką możliwość...

Żabka a ta całą historia jest tym bardziej wzruszająca i tym bardziej ściska za serce, że przecież Kalinka jest w wieku naszych maluszków...

EDIT: Agapa zdrówka dla Majeczki. Oby to nie było nic poważnego :-)

Ostatnia edycja:
Witamy sie srodowo , wczoraj tyle napisalyscie ze tylko zdazylam przeczytac :) Wczoraj bylismy w Ikei troszke pokupywac pierdulek i szafke do kuchni tzn cos gdzie bym mogla poukladac rachunki i takie tam rzeczy.
Ciesze sie ze u Misi i Madzi ok .
Ja tez po przeczytaniu tej historii o Kalince az lzy pocisnely sie do oczu!! Dziewczyny jakie my mamy szczescie ze nasze dzieciaczki zdrowe, choc nigdy nic nie wiadomo ale trzeba cieszyc sie kazda chwila:tak:
Ja ostatnio zle sypiam mecza mnie sny , snia mi sie zmarli z mojej rodziny, po ciocie , babcie, nawet chrzestny ktory zmarl kiedy ja bylam mala i tak dokladnie do niepamietam:-(nie wiem o czym to swiadczy ale boje sie kazdej nocy!!!!
Dzisiaj bylam u lekarza bo ok kilku tyg zauwazylam na skorze pod prawa piersia plamke taka rozowa, zaczelam smarowac hydrokortyzonem ale nie schodzilo tylko sie powiekszala:szok: no i lekarz powiedzial ze prawdopodobnie to grzybica skory:szok::szok::szok:
jestem tak zdziwiona , nie wiem jak moglam sie zarazic !!!! Przepisama mi lamisilat i mam sie zglosic za 2 tyg :eek::eek: ehhh zawsze cos!!!
Pozdrawiam i caluje was paaaaaaa

reklama
Kinia to masz za swoje z tymi snami...:szok:
Sluchaj ja na grzybice to propolis bym stosowala, tylko musisz wiedziec, czy niejestes uczulona na niego.
A ja dzis tez do ikei jade hahaa

Dobra ide gotowac obiad:baffled:

Do góry