reklama
zabeczka
Fanka BB :)
Duzo zdrowka dla wszystkich chorutkich dzieciaczkow:*
Wiadomosc od Madzi
"kochane juz jestesmy na oddziale ogolnie jest dobrze. Bartus duzo spi, ale tez duzo placze bo wiadomo boli go mostek zeberka, nie moge go nosic karmic na lezaco po 30ml jak narazie, rano wazyl 7290 czyli 200g spadl ale nadrabia to. Jest kochany usmiecha sie i wysyla buziaki ciotkom i ja rowniez. Pozdrawiam"
Wiadomosc od Madzi
"kochane juz jestesmy na oddziale ogolnie jest dobrze. Bartus duzo spi, ale tez duzo placze bo wiadomo boli go mostek zeberka, nie moge go nosic karmic na lezaco po 30ml jak narazie, rano wazyl 7290 czyli 200g spadl ale nadrabia to. Jest kochany usmiecha sie i wysyla buziaki ciotkom i ja rowniez. Pozdrawiam"
Serduszko1
Superrr cieszymy sie że jest w porządku...
Anyolki
Dobry wieczór!
Rano napisałam długiego posta, ale potem mi go wcięło i już nie miałam czasu pisać ponownie :-(
Fajnie, że u Madzi i Bartusia dobrze, mam nadzieję, że u Misi też (biedna się nie odzywa, ale wcale jej się nie dziwię...).
Dziękuję za dobre słowo dla mnie i za życzenia dla Malwisi. Oczywiście dołączam swoje uściski dla Michasi Misiowej i Emilka Kampoolkowego. Aż się wierzyć nie chce, że za 4 miesiące pieczemy torcik!
An
Rano napisałam długiego posta, ale potem mi go wcięło i już nie miałam czasu pisać ponownie :-(
Fajnie, że u Madzi i Bartusia dobrze, mam nadzieję, że u Misi też (biedna się nie odzywa, ale wcale jej się nie dziwię...).
Dziękuję za dobre słowo dla mnie i za życzenia dla Malwisi. Oczywiście dołączam swoje uściski dla Michasi Misiowej i Emilka Kampoolkowego. Aż się wierzyć nie chce, że za 4 miesiące pieczemy torcik!
An
monikasia
An Misia jest zabanowana Niestety na gg tez sie nie odzywa... A Tobie duzo zdrowka zycze
Ciesze sie, ze u Bartusia juz lepiej
kinia220v
An Misia jest zabanowana Niestety na gg tez sie nie odzywa... A Tobie duzo zdrowka zycze
Czemu zostala zabanowana ??
przeciez od dawna sprzedalala swoje wyroby ??
Dzisiaj Dominis bardzo spokojny lerzy sobie w kojcu i bawi sie zabawkami,az nie poznaje mojego dziecka !!! Mam nadzieje ze to nie jest oznaka jakiejs choroby ;(
Dobranoc kochane !
zabeczka
Ja tez juz mykam spac. Dobranoc
monikasia
dziekuje bardzo wszystkim za okazane nam wsparcie duchowe jak i dokonane zakupy
nie prosiłam nikogo o wpłaty pieniedzy na moje konto wiec bede wdzieczna o nie oskarzanie mnie o wyłudzenia.
udało nam sie psrzedac samochód, otrzymalismy pomoc od pewnej znajomej nam firmy wiec myslen ze jakos damy sobie rade z pomocą naszych bliskich.
wszystko wydazyło sie bardzo nagdle i jest dla nas szokiem.
jutro po wizycie u lekarzy przesle moderatorkom odpowiedni dokument potwierdzajacy to ze potrzebowalismy pomocy,
ale z samo zapałaem i pomocą bliskich postaramy sie sobie proadzic i wyleczyc nasza córekcze.
dziekuje wszystkim dobrym ludziom za wszystko
gdyby którac z osob która zadeklarowała zakup chciała z niego zrezygnowac nie ma problemu tylko prosze o informacje.
pozdrawiamy
Monika Michalinka i Marcuin
Kinia Ten post mowi sam za siebie(
zabeczka
JA chyba jestem ciemna, bo dalej nie rozumiem dlaczego ja zbanowali?
reklama
kinia220v
No czytalam ten post ale myslalam ze faktycznie Misia wysle ten dokument i tyle. Pewnie cos tam jest w regulaminie a ona nie wiedziala ze tak nie mozna!!