reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Witajcie. Niestety Krystka dopadła choroba jeśli nic się nie polepszy jutro idziemy do lekarza. Nocka u nas ciężka marudny był i co usnął to jak odkładałam go do łóżeczka to się budził, a usnął dopiero koło 24. Nie wiem o której się potem obudził ale było jeszcze ciemno i wzięłam go do siebie do łóżka i spaliśmy do prawie 10 ale jak wstałam to on od razu też się obudził spryciula mała. A teraz sobie drzemie.

Czesc:-)

U nas ostatnio maly troszke marudzi przez zabki,a mezus jutro ma operacje wiec nie mam duzo czasu zeby pisac,a od poniedzialku dzieci maja tydzien wolnego wiec moge nie miec czasu zajrzec.

Wszystkim dzieciaczkom zycze zdrowka,a dla miesieczniakow sle buziaki;-)

A moja probka pampersow jest juz przygotowywana do wyslania:-D

I my sie witamy :)
Dzis w nocy mielismy pobudke ok 3.30 i placz :-( tak sie domyslilam ze moze zabek ale misiu po 10 min poszedl spac do 8 rano. No i faktycznie juz jest bulka i chyba sie juz przebija kolejny!!:-D biedne te nasze dzieciaczki tak sie nacierpia :-(

Witam:)

Agapko zdrowka dla Majeczki, bidulka pewnie cierpi teraz:(

Motylla i rowniez duzo zdrowka dla Krystka, oby to nic powaznego nie bylo:)

Izulka fajna masz piszczaleczke:) Podejrzewam, ze moj nawet jakby mial taka trabke to i tak by nie wiedzial co sie z nia robi, pewnie by ja zajadal, jak zreszta wszystko:) a ty masz taka mala spryciule, super:)

Edytko trzymam kciuki za opercje meza, niech szybko wraca do zdrowia:)

Kinia gratuluje zabka:) U nas niestety jeszcze nic nie ma:(

U nas dzis pogodnie ale mrozno, o 11 godzinie bylo -3 stopnie, ale i tak bylismy na spacerku:)
Maly teraz kima a ja mam chwilke dla siebie, tzn. dla kuchni bo musze cos upichcic:)

Żabeczka,
fajnie fajnie, tylko ta spryciula daje nieźle popalić;) ciągle w ruchu i ciągle coś zmajstruje. Biegamy za nią wszyscy. Mąż w pracy a tu nawet nie mam jak przypilnować starszaków w lekcjach bo to małe grasuje:) A pęd do książek ma wieeeelki:) aż ją trzęsie jak widzi zeszyty;) czyta wszystko namiętnie i dogłębnie. Ostatnio nauczyła się drzeć papier. Trzeba bardzo uważać bo działa jak niszczarka:)

Izulka moj uwielbia gazety:)) Najpierw rowniez je drze na kawalki a potem probuje zjesc...:) a jaki jest placz jak mu zabiore.
Ja mam jeszcze luzik, bo jednego mam tylko szkraba, ale Ciebie podziwiam bo Twoje starsze pociechy tez wymagaja Twojej uwagi:)
Ide nakarmic glodomorka i zaraz potem bedzie kapanko:)
Milego wieczorku:)

reklama
hej,ja juz na nowym domku,nie mam czasu zeby pisac,bo musze sprzatac,bo taki syf zastalismy tu,ze dzis mija 12 dni odkad sie wprowadzilismy a ja dalej sprzatam.pozdrawiam wszystkich goraco

Do góry