reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
Hej Asia i jak tam było w podróży??? Jak Kamilek zniósl podróż???
On ma ząbka już???? Dziekujemy za głosy )
On ma ząbka już???? Dziekujemy za głosy )
monikasia
Witam sie
Ja pomalu opadam z sil...jutro przyjezdza rodzinka do pomocy, bo boje sie, ze sami nie damy rady...i jeszcze musze "stare" mieszkanko do ladu doprowadzic. Mam tylko nadzieje, ze facet nmie bedzie robil nam zadnych problemow...
Sluchajcie w tym "nowym" jest polozona nowa wykladzina dywanowa, jest ladna niepowiem, ale...strasznie smierdzi dymem papierosowym. Co robic??
Ja pomalu opadam z sil...jutro przyjezdza rodzinka do pomocy, bo boje sie, ze sami nie damy rady...i jeszcze musze "stare" mieszkanko do ladu doprowadzic. Mam tylko nadzieje, ze facet nmie bedzie robil nam zadnych problemow...
Sluchajcie w tym "nowym" jest polozona nowa wykladzina dywanowa, jest ladna niepowiem, ale...strasznie smierdzi dymem papierosowym. Co robic??
Serduszko1
Monia może spróbujcie ja wykładzine wyprac... jest tyle produktów.... Moze pomoże... napisalam do Ciebie na gg jestes tam jeszcze???
Serduszko1
spróbuj vanishem albo czyms do dywanów, i potem wodą z odrobiną płynu do zmiękczania tkanin... takiego który najbardziej lubisz.. jak wyschnie powinno byc cacy
Pati a jak głosowanie na którym jesteście miejscu ?
Utknęlismy na 15 miejscu......
izulka15
My z Hanią głosujemy
Jadę jutro do rodziców do K-Koźla na parę dni, nie wiem czy będę miała czas pisać do Was , najwyżej nadrobię potem.
Trzymajcie kciuki, żeby udało się przekonać i nauczyć Hanie pić ten preparat mlekozastępczy..
Dzisiaj wypiła w proporcji pół zwykłego mleka i pół specyfiku-zobaczymy jutro jak zwiekszę
Pozdrawiam wszystkie Was
Jadę jutro do rodziców do K-Koźla na parę dni, nie wiem czy będę miała czas pisać do Was , najwyżej nadrobię potem.
Trzymajcie kciuki, żeby udało się przekonać i nauczyć Hanie pić ten preparat mlekozastępczy..
Dzisiaj wypiła w proporcji pół zwykłego mleka i pół specyfiku-zobaczymy jutro jak zwiekszę
Pozdrawiam wszystkie Was
agapa
Asiu jak dobrze znów cię widzieć. jak było?my sie witamy ,
juz w domku jestesmy ))
bylo cudnie ale czas wrocic do normalnego zycia
Maluch wazy juz 8,5 kg mały tluscioch ^^
fotki wrzuce jutro
pati my glosujemy na ciebie ))
buziaki ;*
a może nie zwiększaj proporcji co dzień tylko poczekaj jakiś czas az zaakceptuje ta proporcję i dopiero zwiększ. sama już nie wiem, a chciałabym pomócMy z Hanią głosujemy
Pozdrawiam wszystkie Was
reklama
Serduszko1
Nie oglądałam ale z ciekawości zajrze tam....
U mnie dziś burza była troche popadało ale co z tego jak teraz znów upał jest..... Jeszcze o tej godzinie jest 28 stopni..... Oszaleć można... dziś większość dnia przespałam, tak sie źle czułam..... Sebastian też spał długo po południu..... Chyba to ciśnienie nas tak rozłożyło......
U mnie dziś burza była troche popadało ale co z tego jak teraz znów upał jest..... Jeszcze o tej godzinie jest 28 stopni..... Oszaleć można... dziś większość dnia przespałam, tak sie źle czułam..... Sebastian też spał długo po południu..... Chyba to ciśnienie nas tak rozłożyło......