reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

:szok: nikogo nie ma od dwóch dni? Myślałam że to tylko ja tu nie zaglądam ale widzę że wszyscy wyjechali chyba. no dobra ale ja sie witam w kolejny upalny dzień.

reklama
ja też się witam... u nas parno...:p chyba lac będzie...
ja siedze jak na szpilkach od dwóch dni czekam na zamówiony wózek.. i jakoś go dosłac nie mogą, mimo że ponoc wysłany był w piątek....:(

Misia proszę Cię o kontakt..... jestem już zmęczona, wiesz o co chodzi

dziewczynki a jak wasze maluszki znoszą tą pogodę?

Kuba strasznie marudzi i walczymy z potówkami.... ja tez umieram ://// Jeszcze mi tego brakowało.... w piątek sie dowiem co jest powodem tego że tak bardzo bolą te jajniki i plamie prawie cały czas....

Hej dziewczyny..
Wczorajszy dzień to był koszmar :///// Walczyłam cały dzień z gorączką...cały czas miałam powyżej 38 gdzie na dworze w słońcu mieliśmy 43 ://// dopiero koło 17 udało mi sie zbić do 37,5 ale zaraz wróciła ze zdwojona siłą.... Jeszcze o 21 miałam 38,6.... ale że moje kochane dzieci poszły spać juz po 20 to położyłam sie do upragnionego łóżka i wyspałam sie :)) dziś lepiej sie czuje... jajniki nie bolą gorączki nie mam troche głowa boli ale to już najmniejszy problem :)) Dzis mam zamiar w koncu zrobić sałatkę (miałam robic wczoraj ale nie byłam w stanie) i po południ juz z moim jechac na zakupy :)):)) a co do wagi to moj Kuba nie był ważony od dwóch tyg ale póki co do przybierał na wadze... apetyt tez ma ładny wiec sądze ze raczej dalej przybiera :)

Dziewczyny a jak jest u was z waga maluchów bo moje chyba stanęły w miejscu, moze przez ta pogode.
u mnie podobnie jak u Pati, dwa tyg temu około się ważyliśmy i było 9 kg, teraz nie wiem, ale apetycik mamy więc sądzę że dalej przybiera ładnie.
Wózek nam przyszedł i jestem happy:D:D: jest cudy...... i lekki :D

Pati dbaj kochanie o siebie.....

Witam sie dziewczynki po dlugiej niebecnosci , bylam na w Polsce caly miesiac i oczywiscie zaliczylam upaly !! Masakra wspolczuje wam bardzo moj babel wcale nie chcial mi jesc ledwo co wciskal 100ml , bardzo malo przytyl ok 300g przez ten miesiac. No i oczywicie sie pochorowalismy ja mialam angine , stracilam glos przez ok tydz. a maly mial goraczke i straszny katar bardzo brzydki taki zolty.Bylismy u lekarza ale nic osluchowo nie znalazl tylko przepisal cebion i syrop Eurespal i krople navisin dla niemowlat. Lot przezylismy a powrot jeszcze lepiej ( sama wracalam dodatkowo z lozeczkiem turystycznym) trafilam na bardzi zyczliwych ludzi ktorzy mi bardzo pomogli. A teraz wrocilismy do rzeczywistosci hehe tutaj pada i temp. wynosza ok 20'C !!!

A i my mielismy potowki powiem co nam bardzo pomoglo
Soda oczyszczona rozcienczona z woda przegotowana, ja dalam 1 lyzeczke i przecieralam wacikiem !! Dwa dni i nie bylo sladu :szok:

Pozdrawiam i caluje

Witam sie dziewczynki po dlugiej niebecnosci , bylam na w Polsce caly miesiac i oczywiscie zaliczylam upaly !! Masakra wspolczuje wam bardzo moj babel wcale nie chcial mi jesc ledwo co wciskal 100ml , bardzo malo przytyl ok 300g przez ten miesiac. No i oczywicie sie pochorowalismy ja mialam angine , stracilam glos przez ok tydz. a maly mial goraczke i straszny katar bardzo brzydki taki zolty.Bylismy u lekarza ale nic osluchowo nie znalazl tylko przepisal cebion i syrop Eurespal i krople navisin dla niemowlat. Lot przezylismy a powrot jeszcze lepiej ( sama wracalam dodatkowo z lozeczkiem turystycznym) trafilam na bardzi zyczliwych ludzi ktorzy mi bardzo pomogli. A teraz wrocilismy do rzeczywistosci hehe tutaj pada i temp. wynosza ok 20'C !!!

A i my mielismy potowki powiem co nam bardzo pomoglo
Soda oczyszczona rozcienczona z woda przegotowana, ja dalam 1 lyzeczke i przecieralam wacikiem !! Dwa dni i nie bylo sladu :szok:

Pozdrawiam i caluje
Witaj kochana. Fajnie że jesteś zadowolona, ale dlaczego nas nie poodwiedzałaś?

U mnie Maja się poci strasznie ale potówek nie ma, czasem jakieś pojedyncze krosteczki wyskoczą.

reklama
hej laski wpadłam sie tylko przywitać ...... zaraz moja siostra mi przyjedzie do dzieci a ja ide na to USG i jeszcze na poczte załatwić jednego listonosza który zostawil mi awizo mimo to że bylam w domu ://// czuje sie okropnie zaczełam dość mocno w nocy krwawić i w sumie juz niewiem czy to okres czy nie :/// brzucho boli strasznie no ale dziś juz sie wszystkiego dowiem :)

Do góry