agapa
Fanka BB :)
nikogo nie ma od dwóch dni? Myślałam że to tylko ja tu nie zaglądam ale widzę że wszyscy wyjechali chyba. no dobra ale ja sie witam w kolejny upalny dzień.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie podobnie jak u Pati, dwa tyg temu około się ważyliśmy i było 9 kg, teraz nie wiem, ale apetycik mamy więc sądzę że dalej przybiera ładnie.Dziewczyny a jak jest u was z waga maluchów bo moje chyba stanęły w miejscu, moze przez ta pogode.
Witaj kochana. Fajnie że jesteś zadowolona, ale dlaczego nas nie poodwiedzałaś?Witam sie dziewczynki po dlugiej niebecnosci , bylam na w Polsce caly miesiac i oczywiscie zaliczylam upaly !! Masakra wspolczuje wam bardzo moj babel wcale nie chcial mi jesc ledwo co wciskal 100ml , bardzo malo przytyl ok 300g przez ten miesiac. No i oczywicie sie pochorowalismy ja mialam angine , stracilam glos przez ok tydz. a maly mial goraczke i straszny katar bardzo brzydki taki zolty.Bylismy u lekarza ale nic osluchowo nie znalazl tylko przepisal cebion i syrop Eurespal i krople navisin dla niemowlat. Lot przezylismy a powrot jeszcze lepiej ( sama wracalam dodatkowo z lozeczkiem turystycznym) trafilam na bardzi zyczliwych ludzi ktorzy mi bardzo pomogli. A teraz wrocilismy do rzeczywistosci hehe tutaj pada i temp. wynosza ok 20'C !!!
A i my mielismy potowki powiem co nam bardzo pomoglo
Soda oczyszczona rozcienczona z woda przegotowana, ja dalam 1 lyzeczke i przecieralam wacikiem !! Dwa dni i nie bylo sladu
Pozdrawiam i caluje