reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
uuu... ale dzisiaj pustki i cisza. Wyjechały wszystkie??

A gdzie tam.... agapciu taka pogoda że życ sie nie chce haha...... choc teraz jakąś h temu przeszła tędy burza w momencie ochłodziło sie o 12 stopni i teraz pada lekki deszczyk i jest w końcu takie rześkie powietrze.... ja tam pól dnia w domu siedziałam a w zasadzie to 3/4 dnia bo wyszłam tylko na zakupy.... No i jak już było chłodniej to wyszłam dosłownie na 10 minut na ogródek pooddychac świeżym powietrzem... mam nadzieje że jutro już bedzie chłodniej :))

A ja sie przeprowadzam w ten upal - normalnie pot po du...leci:)))
teraz popadalo ijuz lepiej jest ale i tak ledwo "dychamy". Za to mala grzeczna i cierpliwa;)
Pozdrawiam Was goraco:*

A ja sie przeprowadzam w ten upal - normalnie pot po du...leci:)))
teraz popadalo ijuz lepiej jest ale i tak ledwo "dychamy". Za to mala grzeczna i cierpliwa;)
Pozdrawiam Was goraco:*

Monia współczuję ci bardzo w takiej pogodzie na 3 pietro biegać tam i z powrotem.... Chociaż wiesz ja to bym chętnie tak pobiegała bo może w końcu bym schudła hahaha
a jak tam rodzina?? Pomaga pewnie dużo co??

naszczescie przyjechali :)))bo niewiem jakbysmy sobie poradzili...
No ja tez myslalam, ze schudne ale wlasnie objadam sie lodami, odpisuje na maile itp.
Jutro jedziemy ogladac kuchnie tzn meble. Chcemy kupic uzywane. Trafia sie okazja wiec zobaczymy jak bedzie. Na smrodek z papierosow kupilam olejek zapachowy i pomylam drzwi.W pn pojde zapytac ile kosztuje pozyczenie sprzetu do prania dywanow. Poza tym wietrze caly czas i pozwozone zostaly kwiaty , ktorych troche mam i musze powiedziec, ze juz jest lepiej.

Witajcie moje drogie lutóweczki:)
Pewnie mnie juz nie pamietacie..no ale to moja wina bo mało zagladam
6.png

U nas wszystko dobrze, przeprowadzilismy sie nareszcie na swoje!
z bloku poszlismy do domku na obrzezach miasta...choc czy to obrzeza....do miasta mozna na piechote a jednoczesnie mieszkamy na wsi, bo dookola kilka domów, łąki, las.....:tak:
Maksymilianek zdrowy i kochany, buziaczek ma taki wesolutki.
Cieplo Was pozdrawiam dziewczyny!!!!

reklama
Do góry