reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Jedziemy do pszczewa, stare woj gorzowskie.
Mamy tam swoje stale miejsce. Pierwszy raz tam bylismy jak mialam 7 lat :D
Lesniczówka z obejsciem. I las jeziora grzyby ryby swierze powietrze :)

Misia wazy 6400, główka i klatka 40 cm, długości 67 cm.
na szczepieniu byla dzielna teraz spi.

Jedziemy do pszczewa, stare woj gorzowskie.
Mamy tam swoje stale miejsce. Pierwszy raz tam bylismy jak mialam 7 lat :D
Lesniczówka z obejsciem. I las jeziora grzyby ryby swierze powietrze :)

Misia wazy 6400, główka i klatka 40 cm, długości 67 cm.
na szczepieniu byla dzielna teraz spi.

No to super.... :)):)):))
Kuba też śpi ale niedługo pora karmienia więc sie zaraz pewnie obudzi:)

głosowałaś juz dzisiaj na Kubusia???
Link pod sygnaturka :))

Ostatnia edycja:
Sagitta a dzieciątko cierpi na brzuszek? boli? płacze? jeśli są jakieś symptomy to idź do lekarza. A tylko jest na cycu? nie ma żadnych krostek ani nic takiego ??

Misia noo to super.. miłego wypoczynku życzę.....

Pati ja głosowałam:D

Mój aniołek śpi..... marudził i nie chciał usnąc to włączyłam mu kołysanki i odpadł po minucie:D heheheh teraz siedze i kupuje małemu spacerówkę, leciutką, bo mam dośc ciężkiego wózka:D

wymyśliłam w końcu prezent dla mojego miśka na urodziny.. teraz zbieram kase:D musze się pospieszyc bo 3 sierpnia ma urodzinki:D a mi brakuje jeszcze 300zł:( hehehehe ale dam rade:D

Sagiitta jak dziecko ma katar to czasami jak mu splywa to tak jest, a jesli nie ma to niewiem
Misiam to Ci fajnie, my w tym roku zostajemy w domu, ale planuje w przyszlym roku jechac z maluchami do sopotu, mysle ze takie warunki beda dla nas dopowiednie
To moje kruszynka dlakeo nie odbiega waga, jest poniżej 3 centyla.:baffled:

Dziewczyny które karmnią piersią, czy wasze dzieci robią kupę ze śluzem w kolorze kupy?
Ostatnio stwierdziłam że to chyba nie jest normalne żeby tak kupa wyglądała, własnie taka ciągnąca się śluzowata i nie wiem czy iść z tym do lekarza ?
Śluz jest możliwy i jest to normalne u małych dzieci. Tylko musisz obserwować ile go jest i czy przypadkiem nie ma krwi. Moja mała miała równo m-c i w kupkach był śluz z krwią i się okazało że jest odwodniona:szok::wściekła/y:

hej,a my dziś wkońcu zabukawałyśmy sobie bilety do PL.Lecimy juz w poniedziałek:-):-):-):-)tak sie cieszę.troche sie obawiam jak mała zniesie lot,ale co tam-damy radę.Lecę tylko z nią:happy2::happy2:

reklama
Hania nie chciała wczoraj pic tego wstrętnego pepti:( mieszam jej ze "starym" mlekiem i zmieniając proporcje mam nadzieję, że dojdę juz do samego pepti brr, ochydztwo:((
Hanka nie toleruje smoczków w butelce też. Albo cycuś albo łyżyeczka. Dostała dziś niekapka z miękkim ustnikiem i o dziwo ! wiedziała jak go obsłużyć:)) piła herbatkę aż furczało. Starsze dzieci troszeczkę później piły z niekapków , nie taki knypek jak ona 4,5m....Cieszę się:)

Do góry